Transport GRATUIT la comenzile de peste 130 lei, doar pana pe 22 mai. Afla mai multe informatii aici despre promotie >>
SKU
A-08644

AGRII PACK TUIA NEW R

Stoc: Disponibil
4593 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Economii mai mari la pachetele recomandate pentru sanatatea plantelor tale!
=
Salvati 1290 Lei
11616 Lei
Economii mai mari pentru micii gradinari!
=
Salvati 1510 Lei
13595 Lei
Alti cumparatori au fost interesati si de:
PALNIE CLOPOT ERBICIDARE TGP - EU
PALNIE CLOPOT ERBICIDARE TGP - EU
1190 Lei
PULVERIZATOR PENTRU STICLA TG - EU
PULVERIZATOR PENTRU STICLA TG - EU
1904 Lei
Epuizat din stoc
SET 3 DUZE PULVERIZATOR MANUAL TG - EU
Vermorel cu acumulator 12V/8Ah 16L - EU
Vermorel cu acumulator 12V/8Ah 16L - EU
23800 Lei
VERMOREL 16L EXTENSIE INOX TG - EU
VERMOREL 16L EXTENSIE INOX TG - EU
10332 Lei

AGRII PACK TUIA confera plantelor de tuia o stare optima de vigoare prin aplicarea a doua tratamente specifice, obtinand astfel un aspect decorativ extraordinar. Pachetul contine urmatoarele 6 produse cheie: fungicid ZOXIS avand ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, fungicid AIRONE-substanta activa 272 g/l cupru, acaricid NISSORUM- substanta activa Hexitiazox 10%, acaricid MILBEKNOCK-9.3 g/l milbemectin, adjuvantul MIG si biostimulatorul PHYSIOCROP pe baza de NPK + Aminoacizi liberi.

 

Una dintre cele mai frecvente probleme ale plantelor de tuia o reprezinta uscarea ramurilor sau chiar a intregii plante. Acest lucru afecteaza aspectul gradinii. Pentru a incerca sa rezolvati aceasta problema, intai trebuie sa excludem uscarea ramurilor sau a plantei din cauza lipsei de apa. Tuia are radacini superficiale, aproape de suprafata solului si are pretentii ridicata fata de umiditatea din sol si din aer. Uscarea datorita lipsei de apa se face treptat incepand cu varful lastarilor, de la exterior spre interior din partea superioara spre baza. 

 

Un alt motiv de uscare al plantelor de tuia este excesul de apa. Verificati ca plantele de tuia sa nu fie amplasate intr-un sol foarte umed, greu, fara drenaj deoarece poate aparea riscul asfixierii radacinilor. Daca sunteti in aceasta situatie trebuie sa imbunatatiti calitatea pamantului printr-un aport de turba amestecata cu nisip. 

 

Daca ati eliminat aceste aspecte – atunci trebuie avute in vedere tratamentele foliare impotriva bolilor si daunatorilor ce pot provoca uscarea plantelor de Tuia. AGRII PACK TUIA este un pachet de tratament care contine produse de protectia plantelor, iar prin utilizarea acestora in cadrul actiunilor fitosanitare ajuta tuia sa aiba un aspect viguros si sanatos.

 

 

Recomandari de utilizare:

 

 AGRII PACK TRATAMENT PENTRU TUIA este un pachet creat si testat de catre specialistii Agrii, si contine 2 tratamente complete pentru 10 L apa. 

 

NUMAR TRATAMENTE 

AGRII PACK TUIA

APLICARE DIN

MAI PANA IN

SEPTEMBRIE

ORDINEA DE ADAUGARE A PRODUSELOR IN POMPA DE STROPIT

MODUL DE PREPARARE SI UTILIZARE Al TRATAMENTELOR DIN AGRII PACK TUIA

Tratamentul 1

din pachet

AGRII PACK TUIA

In timpul perioadei de vegetatie 

(incepand cu MAI)

1. adjuvant MIG 2,5ml

2. fungicid AIRONE SC 40ml 

3. insecticid MILBEKNOCK 7,5ml

4. biostimulator PHYSIOCROP 20ml

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordine (acordati atentie cantitatilor de produs necesare).
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.

Tratamentul 2

din pachet

AGRII PACK TUIA

La o luna dupa primul tratament 

1. adjuvant MIG 2,5ml

2. fungicid ZOXIS 10ml

3. insecticid NISSORUN 5g

4. biostimulator PHYSIOCROP 20ml

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordine (acordati atentie cantitatilor de produs necesare).
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.

 

!!! Pentru ingrijirea plantelor de tuia se recomanda aplicarea a 4-6 tratamente complete (tratament 1 + tratament 2) pe intreaga perioada de vegetatie pentru a avea plante cat mai sanatoase! 

 

Agrii Pack Tuia contine urmatoarele produse:
 • Fungicid ZOXIS 10 ml (250 g/l azoxistrobin ) - 1 buc
 • Acaricid NISSORUN 5 g (Hexitiazox 10%) - 1 buc
 • Adjuvant MIG 2,5 ml (adjuvant) - 2 buc
 • Fungicid AIRONE 20 ml (272 g/l cupru) - 2 buc
 • Acaricid MILBEKNOCK 7,5 ml (9.3 g/l milbemectin) - 1 buc
 • Biostimulator PHYSIOCROP 20 ml (NPK + Aminoacizi liberi ) - 2 buc

 

Descrierea tehnica a produselor din Agrii Pack Tuia:
 

Pentru Tratamentul 1:

 1. Primul produs este reprezentat de MIG, e un adjuvant universal recomandat spre a fi utilizat pentru tratamentele cu erbicide, fungicide, insecticide si fertilizanti foliari, deoarece imbunatateste caracteristicile solutiei de stropit, reducand evapotranspiratia si driftul. MIG asigura culturi protejate pe intreaga perioada de vegetatie, datorita  formularii sale care ajuta la fixarea, dispersia si lipirea solutiei de stropit pentru ca produsele sa se transloce complet in planta tratata.
 2. Al doilea produs este fungicidul AIRONE SC care are ca substanta activa 272 g/l cupru, acesta sporind activitatea antibacteriana. Se caracterizeaza prin combaterea optima a bolilor, precum: necroza sau uscarea ramurilor din interior catre exterior.
 3. Al treilea produs este acaricidul MILBEKNOCK EC avand ca substanta activa 9.3 g/l milbemectin-substanta obtinuta dintr-o sursa naturala. Acesta se remarca prin faptul ca este eficient asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale acarienilor (oua, larve, nifa, adult), are actiune pe o perioada de 21-28 de zile si este selectiv cu insectele specifice.
 4. Ultimul produs este PHYSIOCROP, un biostimualtor pe baza de Azot + Fosfor + Potasiu + Aminoacizi liberi de origine 100% vegetala. Acesta imbunatateste absorbtia si asimilarea elementelor nutritive, creste rezistenta plantei la factorii de stres, stimuleaza cresterea radacinilor si participa la eficientizarea proceselor metabolice din planta.
   

Pentru Tratamentul 2:

 1. Produsul 1- Adjuvant MIG.
 2. Al doilea produs, ZOXIS 250 SC de 10 ml , fungicid care are ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, fiind destinat pentru a preveni si combate cele mai frecvente boli cum ar fi Rugini, Fainare, Alternarioza, Septorioza, Albumeala cruciferelor, Patarea frunzelor, Antracnoza, Patarea purpurie. Acest fungicid actioneaza la nivelul frunzelor, substanta activa distribuindu-se uniform, iar ceea ce ramane la suprafata se va depozita sub forma unui rezervor pe frunza si se va reactiva in conditii de umiditate ridicata.
 3. Al treilea produs este acaricidul NISSORUN de 5 g cu substanta activa Hexitiazox 10% care are actiune sistemica locala (translaminara), combatand paianjenii de pe ambele fete ale frunzelor si asigura protectie pentru o perioada lunga de timp. Acesta nu afecteaza pradatorii si parazitii naturali ai acarienilor.
 4. Ultimul produs este PHYSIOCROP.
   

Utilizarea AGRII PACK TUIA este recomandata atat pentru tratamentele de intretinere, pentru a preveni aparitia bolilor si daunatorilor la tuia, cat si curativ pentru a trata bolile si daunatorii din tuia.  

 

Daca aveti animale de companie, va recomandam sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat  produsele pentru cel putin 24 de ore.

 

In general, tuia este o planta rezistenta si usor de intretinut. Prin aplicarea tratamentelor fitosanitare recomandate in AGRII PACK TUIA puteti avea plante de tuia sanatoase, rezistente, cu un efect de verde proaspat pe tot parcursul anului.

 

Informatii Suplimentare
Unitate de masuraPAC
Greutate neta0.18

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsAGRII PACK TUIA NEW R
Rating-ul dumneavoastra