Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei, doar pana pe 24 iunie! Afla mai multe despre promotie >>

Retururi

Produsele achizitionate de pe http://magazin.agrii.ro se pot returna in starea lor initiala in termen de 14 zile de la data la care ai primit coletul.

 

INFORMATIILE DVS. SCOPURI. TEMEIURI LEGALE 

 

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice, de la receptionarea coletului.


CUM SE EFECTUEAZA RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform O.U.G. 34/2014 ‘’Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Pentru a va exercita dreptul de returnare a produselor este suficient sa ne informati de intentia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, pe suport durabil: un email sau prin intermediul formularului de retur (formularul de retur este un model si nu este obligatoriu).

 

CONDITII DE RETURNARE

 

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile originale intacte, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca noi. Produsele odata desfacute/desigilate nu se mai pot returna.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarelor caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Agrii Romania SRL isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.

 

Fara a putea fi considerata o enumerare exhaustiva, va prezentam mai jos cateva categorii de produse care nu pot face obiectul returului: 

• Produsele care reprezinta o “comanda speciala”, definita ca fiind produsul comandat de catre client, ce nu se afla in stocul uzual al Agrii Romania SRL, dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans.

• Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

• Produsele care, prin natura lor, sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (perisabile).

 
Agrii Romania SRL nu recomanda returnarea produselor deja folosite sau deterioritate pentru a se evita refuzul returului si plata taxelor de curier dus-intors de catre client. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, Agrii Romania SRL isi rezerva dreptul de solicita o taxa pentru readucerea acestora la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea acestora.

 

COSTURI SI TAXE PENTRU RENUNTAREA LA CUMPARARE

 

Optiunea privind modalitatea de returnare a produselor catre Agrii Romania SRL, apartine in totalitate clientului, care va suporta in mod direct pretul transportului de retur, in functie de preturile practicate de operatorul ales.  Agrii Romania SRL nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsele, cu plata transportului la destinatar (in speta, societatea Agrii Romania SRL), aceasta din urma isi rezerva dreptul  de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a retine contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile de acceptare a returului.  

 

RAMBURSAREA SUMELOR

 

Returnarea contravalorii produselor acceptate de Agrii Romania SRL ca retur, se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.
Agrii Romania SRL va returna banii achitati de cumparator printr-una dintre urmatoarele modalitati:

• Virament bancar: din contul Agrii Romania SRL in contul clientului (24-48 ore de la procesarea platii);
• Orice altă metoda de plata folosita de catre client la tranzactia intiala.
 

Mentionam ca Agrii Romania SRL comercializeaza produsele, in conditiile prezentate mai sus, doar pe teritoriul Romaniei.

 

FORMULAR RETUR