SKU
A-05588

FERTILIZANT FOLIAR MEGAFERT PLANTE VERZI - 500ML R

MEGAFERT PLANTE VERZI este o solutie nutritiva complexa care se aplica pe frunzele plantelor verzi de apartament pentru a stimula dezvoltarea acestora. Produsul contine o solutie nutritiva cu Azot (Nt) 0,408%, Fosfor (P2O5) 0,20%  si Potasiu (K2O) 0,20% + microelemente (mg/kg): Cupru (Cu) 0,28; Fier (Fe) 10,5; Mangan (Mn) 4,32; Zinc (Zn) 4,8. Recomandat pentru Yucca, Dracaena, Palmieri,  Pachira aquatica (arborele banilor), Alocasia (urechea elefantului), Ferigi, Ficus, Syngonium (floarea fluture), arborele umbrela si multe alte plante de ghiveci sau de gradina. 
Stoc: Disponibil
Pret standard 2975 Lei Pret special 1934 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Plantele verzi sunt plantele de interior care ofera incaperilor o nota de eleganta, frumusete si relaxare, ele fiind apreciate si pentru faptul ca imbunatatesc calitatea aerului din casa. Astfel, fertilizantul foliar MEGAFERT PLANTE VERZI raspunde acestor nevoi prin compozitia sa care contine macroelemente si microelemente absolut necesare pentru o dezvoltare armonioasa.

 

Recomandari de utilizare:

Se administreaza prin stropiri foliare la intervale de 7-10 zile, pe toata perioada anului, in timpul vegetatiei. Cel mai bun moment pentru aplicare este dimineata sau seara. Se agita inainte de utilizare.

 

Cum se aplica?

MEGAFERT PLANTE VERZI este o solutie gata preparata si nu necesita diluarea in apa. Folosirea acestui fertilizant foliar este foarte simpla, putand fi aplicat direct pe frunzele plantelor, avand astfel o absorbtie rapida si eficienta. El se recomanda pentru plantele verzi, fara flori sau atunci cand se doreste o crestere intensiva a florilor din ghivece.  

 

 Descriere produs MEGAFERT PLANTE VERZI :

Fertilizantul foliar MEGAFERT PLANTE VERZI face parte dintr-o gama de 4 produse de solutii nutritive, ideale  pentru florile tale, cum ar fi MEGAFERT UNIVERSAL, MEGAFERT FLORI, MEGAFERT ORHIDEE. Acest produs aduce beneficii plantelor prin imbunatatirea compozitiei echilibrate de macroelemente. Produsul contine o solutie nutritiva cu Azot (Nt) 0,408%, Fosfor (P2O5) 0,20%  si Potasiu (K2O) 0,20% + microelemente (mg/kg): Cupru (Cu) 0,28; Fier (Fe) 10,5; Mangan (Mn) 4,32; Zinc (Zn) 4,8;  asigurand astfel marirea intensitatii fotosintezei si prelungind viata organelor responsabile de procesul fotosintezei in planta. Prin formularea sa speciala se intensifica culoarea frunzelor. 

 

Cateva dintre plantele pe care recomandam sa se aplice produsul MEGAFERT PLANTE VERZI pentru intretinerea lor sunt : Yucca, Dracaena, Palmieri,  Pachira aquatica (arborele banilor), Alocasia (urechea elefantului), Ferigi, Ficus, Syngonium (floarea fluture), arborele umbrela si multe alte plante de ghiveci sau de gradina. 

 

Nu sunt restrictii de aplicare ale acestui produs, dar daca aveti animale de companie, va recomandam ca acestea sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat produsele pentru cel putin 2 de ore, sau pana la uscarea acestora .

 

Un alt aspect important al acestui produs este pretul, acesta fiind accesibil pentru orice buzunar, in comparatie cu alte produse similare de pe piata. Utilizarea lui reduce costurile pentru achizitionarea altor ingrasaminte, datorita efectului sau de stimulare a dezvoltarii plantelor si de intarire a sistemului lor imunitar.

 

Fertilizantul foliar MEGAFERT PLANTE VERZI este un produs inovativ, usor de utilizat si la un pret accesibil. Acesta este un ingrasamant foliar, pe baza de macroelemente si microelemente al carui rol este de a asigura o dezvoltare viguroasa a plantelor de interior sau exterior, intretinand calitatea aerului si infrumusetand aspectul spatiilor de locuit.

 

Informatii Suplimentare
BioNu
Unitate de masuraBUC
Greutate neta0.5

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
plante ornamentale Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFERTILIZANT FOLIAR MEGAFERT PLANTE VERZI - 500ML R
Rating-ul dumneavoastra