SKU
A-03260

PACHET AGRII PACK TRATAMENT DE IARNA 10L R

AGRII PACK TRATAMENTE DE IARNA 10 L, pachet complet si gata de utilizare pentru toamna si iarna, creat, testat si recomandat de Expertii Agrii. Include doua tratamente esentiale ce asigura un start sanatos, fara boli si daunatori in primavara pentru pomii si arbustii fructiferi, trandafiri si vita de vie. Pachetul contine trei produse specializate, cum ar fi fungicidul KUPFEROL, care ofera protectie impotriva instalarii infectiilor fungice si faciliteaza rezistenta plantelor la ingheturile din primavara care pot lua planta prin surpindere. Celelalte doua produse specifice din pachet, insecticidele MOSPILAN si ESTIUOIL, lucreaza sinergic pentru a combate insectele care ierneaza sub forma de oua sau larve (inelar, afide, acarieni) pe ramuri, in crapaturile scoartei sau cele care formeaza colonii pe pom (paduchii testosi, paduchii lanosi). Asigura sanatatea plantelor tale cu AGRII PACK TRATAMENTE DE IARNA 10 L, solutia completa si eficienta pentru sezonul rece, care ofera protectia recoltelor inainte ca acestea sa infloreasca.
Stoc: Disponibil
2180 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

 

Pregateste-ti pomii fructiferi, trandafirii, vita de vie si arbustii fructiferi pentru noul sezon cu AGRII PACK – TRATAMENTE DE IARNA! Aplicarea tratamentelor in perioada de repaus vegetativ este esentiala pentru mentinerea  sanatatii  livezilor tale si pentru a asigura un rod bogat in primavara.   

 

Produse din pachet  Substanta activa Cantatitate produs necesara pentru 10 L apa 
ESTIUOIL 100 ml   
(insecticid, ulei horticol)   
100 ml x 1 buc.
790 g/l ulei de parafina 100 ml
MOSPILAN 20 SG 3 g   
(insecticid)    
3 g x 1 buc. 
200 g/kg acetamiprid 3 g
KUPFEROL 50 ml   
(fungicid)   
50 ml x 1 buc.
190 g/l cupru din sulfat de cupru 
tribazic
50 ml

 

Recomandari de utilizare:

→  Stropirea pomilor in perioada de repaus vegetativ necesita efectuarea a 2 tratamente complete. Un tratament complet consta in aplicarea unui tratament cu fungicid cupric, urmat la 10-14 zile, de aplicarea unui tratament cu ulei horticol + Mospilan.  

→  Primul tratament complet se realizeaza in perioada noiembrie – decembrie, iar cel de-al doilea tratament complet se realizeaza in perioada februarie – martie.  

*Atentie!!! Un pachet contine 1 singur tratament complet care se va efectua conform informatiilor de aplicare de mai jos.   

 

 

Agrii Pack Tratamente de Iarna se aplica astfel: 

 

Primul tratament din pachet se efectueaza cu fungicidul KUPFEROL, un produs pe baza de cupru ce formeaza o pelicula protectoare care adera bine pe suprafata scoartei, ramurilor si a frunzelor cazute. Pe acestea, in perioada de inactivitate a pomilor, se formeaza si se dezvolta spori de rezistenta specifici patogenilor ce permit raspandirea bolilor de la un an la altul, odata ce s-a instalat infectia primara. Astfel, stropirea cu KUPFEROL are rolul de a intrerupe ciclul biologic al bolilor, dezinfectand si contribuind la maturarea lemnului si la asigurarea rezistentei la iernare.

 

 • Tratamentul se efectueaza cand minimum 50% din frunze au cazut (noiembrie-decembrie), scoarta este uscata, neacoperita de gheata, zapada sau chiciura, iar temperatura aerului este de minimum 5-6 grade Celsius. 
    
 • Un flacon de KUPFEROL de 50 ml se va dizolva in 10 L de apa.
     
 • Ordinea in care se adauga apa si solutia este urmatoarea: se umple pana la jumatate pompa de stropit, se adauga solutia, dupa care se adauga apa pana la umplere.  
     
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod cat mai fin si uniform pe toata suprafata trunchiului si ramurilor, pornind din interiorul coroanei spre exterior si de la partea superioara a coroanei, spre baza pomului.   

 


Al doilea tratament se va efectua la 10-14 zile dupa tratamentul cu KUPFEROL, fiind un amestec intre doua produse insecticide: uleiul horticol-insecticid ESTIUOIL, bazat pe 790 g/l ulei de parafina, si insecticidul MOSPILAN, cu 200 g/kg acetamiprid ca substanta activa. Acestea au rolul de a combate eficient daunatorii inca din stadiul de ou sau larva de pe ramurile pomilor sau arbustilor. Uleiul horticol ESTIUOIL creeaza o pelicula continua care impiedica respiratia oualor sau larvelor, in timp ce insecticidul MOSPILAN asigura eliminarea daunatorilor si patrunde rapid in planta iar prin actiunea sistemica asigura protectie pe o perioada indelungata. Astfel, acest amestec se dovedeste eficace in combaterea insectelor care ierneaza sub forma de ou (inelar, afide, acarieni) pe ramuri, in crapaturile scoartei sau cele care formeaza colonii pe pomi (paduchii testosi, paduchii lanosi etc.). 

 

 • Pentru tratamentul 2 se are in vedere ca scoarta sa fie uscata, sa nu fie acoperita de gheata, zapada sau chiciura iar temperatura aerului sa fie de minimum 5-6 grade Celsius.  
     
 • Flaconul de ESTIUOIL 100 ml si plicurile de MOSPILAN 3 g se vor dizolva in 10 L apa.
     
 • Ordinea in care se adauga apa si solutiile este urmatoarea: se umple pana la jumatate pompa de stropit, se adauga uleiul horticol Estiuoil, apoi insecticidul Mospilan, dupa care se adauga apa pana la umplere.   
     
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod cat mai fin si uniform pe toata suprafata trunchiului si ramurilor, pornind din interiorul coroanei spre exterior si de la partea superioara a coroanei, spre baza pomului. 

 


In concluzie, AGRII PACK - TRATAMENTE DE IARNA este solutia cu care specialistii Agrii vin in sprijinul livezilor tale pentru a le asigura protectie inca din perioada de repaus vegetativ. Pachetul este complet si contine doua tratamente cheie care efectuate conform instructiunilor de utilizare, vor facilita un start optim in primavara pentru speciile lemnoase, putand fi controlate populatiile de agenti patogeni si de daunători din livezile de pomi fructiferi, vita-de-vie, arbusti fructiferi sau chiar trandafiri. Astfel, aplicarea tratamentelor de iarna cu Agrii Pack Tratamente de Iarna, este o masura preventiva de intretinere care asigura un un inceput optim in primavara si o recolta bogata in toamna viitoare. 

Informatii Suplimentare
Substanta activaAcetamiprid, Cupru sub forma de sulfat de cupru, Ulei de parafina
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBoli, Daunatori
Cultura tratataVita de vie
CompatibilitateInainte de utilizare in amestec se va face obligatoriu un test de compatibilitate.
Prepararea solutieiintotdeauna se aplica intai fungicidul pe baza de cupru (KUPFEROL), urmat de uleiul horticol (ESTIUOIL + MOSPILAN).
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Aplicare2/3 aplicari/an
Interval de pauza10-14 zile dupa tratamentul cu KUPFEROL
Numar tratamente2 tratamente
Greutate neta0.153

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
pomi fructiferi Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK TRATAMENT DE IARNA 10L R
Rating-ul dumneavoastra

Produse complementare