SKU
FUNGICID SIGNUM

FUNGICID SIGNUM

Fungicidul SIGNUM contine 6,7 % Piraclostrobin + 26,7 % Boscalid si se prezinta sub forma de granule dispersabile in apa. Produsul este recomandat spre a fi utilizat atat in combaterea moniliozei si a altor boli la samburoase, cat si in combaterea putregaiului cenusiu la legume. Astfel, utilizand acest fungicid in timpul perioadei de vegetatie, preventiv, va asigurati culturi protejate complet pe perioade indelungate, datorita actiunii diferite a celor doua substante active care determina in plante efecte fiziologice AgCelence.
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 1280 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Substanta activa: 6,7 % Piraclostrobin, 26,7 % Boscalid


Mod de prezentare: 15 G, 50 G, 500 G, 1 KG

 
Formulare: granule dispersabile in apa
 

Fungicidul SIGNUM contine 6,7 % Piraclostrobin + 26,7 % Boscalid si se prezinta sub forma de granule dispersabile in apa. Produsul este recomandat spre a fi utilizat atat in combaterea moniliozei si a altor boli la samburoase, cat si in combaterea putregaiului cenusiu la legume. Astfel, utilizand acest fungicid in timpul perioadei de vegetatie, preventiv, va asigurati culturi protejate complet pe perioade indelungate, datorita actiunii diferite a celor doua substante active care determina in plante efecte fiziologice AgCelence.

 
Mod de actiune: Signum– un produs inovator cu o combinatie unica de doua substante active noi cu moduri de actiune diferite: boscalid, din grupa carboxamide si piraclostrobin (substanta activa renumita din grupa strobilurinelor). Spectrul de combatere al lui Signum este specific pentru combaterea bolilor la speciile pomicole samburoase. Signum are o dubla miscare in planta: translaminara si acropetala, sistemic local. Actioneaza prin inhibarea germinatiei sporilor si cresterii tubului germinativ, dar si asupra sporularii. Modul special, diferit, de actiune a substantelor active, impreuna cu efectul combinativ al acestora, determina obtinerea unui spectru de combatere neobisnuit de larg impotriva patogenilor. De asemenea, datorita selectivitatii, poate fi utilizat la mai multe culturi. Aplicarea timpurie, cu precadere preventiva, determina o eficacitate excelenta impotriva patogenilor.

 
Mod de utilizare: 

 • Cais si piersic – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7-10 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 60-87, de la deschiderea primelor flori pana la coacerea fructelor pentru recolta.
 • Cires si visin – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 10 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 59-81, de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor.
 • Prun – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 59-81, de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor.
 • Tomate si vinete – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 50-85, de la aparitia inflorescentei pana la aparitia a 30% din culoarea tipica de coacere a fructelor.
 • Morcov – se pot aplica maxim 2 tratamente la un interval de 7-10 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 41-47, respectiv de la inceputul dezvoltarii radacinilor pana cand acestea ajung la 70% din dezvoltarea lor.
 • Praz – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 10-14 zile, pe perioada de vegetatie BBCH 41-49, de la inceputul dezvoltarii frunzelor bazale pana la uscarea frunzelor si uscarea partii superioare a bulbului.
 • Varza – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 41-49, de la inceputul formarii capatanii pana la dezvoltarea si formarea completa a acesteia.
 • Ardei – se pot aplica maxim 3 tratamente la un interval de 7 -14 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 51-87, de la aparitia inflorescentei pana la aparitia a 70% din culoarea tipica a coacerii fructelor.
 • Salata – se pot aplica maxim 2 tratamente, la un interval de 7 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 12-49, de la aparitia celei de-a doua frunze adevarate pana la formarea completa a capatanii.
 • Capsun – se pot aplica maxim 2 tratamente la un interval de 7 zile intre ele, pe perioada de vegetatie BBCH 60-87, de la deschiderea primelor flori pana la coacerea primelor fructe.
 •  Fungicidul SIGNUM ambalat la 15 g se aplica intr-o cantitate de apa de 30 L.
 • Fungicidul SIGNUM ambalat la 50 g se aplica intr-o cantitate de apa de 20-100 L. 

 

Spectru de combatere: Putregaiul cenusiu, fainarea, monilioza fructelor, antracnoza ciresului, alternarioza, mana, patarea rosie a frunzelor de prun, putregaiul alb.


Compatibilitate: Signum este in general miscibil cu insecticide si fungicide, precum si cu ingrasaminte foliare, dar amestecul trebuie verificat in prealabil. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

 
Alte informatii necesare: 

 • Grupa toxicologica – ATENTIE
 • Recolte mari si productii de calitate, datorita efectelor fiziologice (un produs din gama AgCelence).
 • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
 • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!

 

Informatii Suplimentare
FormulareWG - Granule dispersabile in apa
Certificat omologareNr. 2758 din 27/03/2008
Substanta activaBoscalid, Piraclostrobin
Concentratie26,7%, 6,7%
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBoli
Cultura tratataArdei, Cais, Capsun, Cires, Morcov, Piersic, Praz, Prun, Salata, Tomate, Varza, Vinete, Visin
CompatibilitateSignum este in general miscibil cu insecticide şi fungicide, precum şi cu ingraşaminte foliare, dar amestecul trebuie verificat in prealabil. Pentru o folosire corecta, consultaţi tabelele de compatibilitaţi.
Prepararea solutieiSe umple rezervorul maşinii de tratat pana la jumatate, se adauga cantitatea adecvata de produs, si apoi se completeaza cu restul de apa. Se va agita bine solutia de stropit in timpul umplerii şi aplicarii.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Pentru combatereAlternarioza, Alternarioza cepei / patarea purpurie a cepei, Alternarioza morcovului, alternarioza prazului, Antracnoza frunzelor, Fainarea ardeiului, Innegrirea frunzelor de praz / ceapa, Mana prazului, Moniloza fructelor, Patarea neagra, Patarea rosie a frunzelor de prun, Putregaiul cenusiu

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
ardei fainarea ardeiuluiLeveillula taurica1.5 kg/hase aplica de la aparitia inflorescenteipana la aparitia a 70% din culoarea tipica a coacerii fructelor (BBCH 51 - 87)
putregaiul cenusiuBotrytis cinerea1.5 kg/hase aplica de la aparitia inflorescenteipana la aparitia a 70% din culoarea tipica a coacerii fructelor (BBCH 51 - 87)
cais moniloza fructelorMonilinia spp.0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la coacerea fructelor (BBCH 60 - 87)
capsun putregaiul cenusiuBotrytis cinerea1.8 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la coacerea primelor fructe (BBCH 60 - 87)
cires antracnoza frunzelorBlumeriella jaapii / Cocomyces hiemalis0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor (BBCH 59 - 81)
moniloza fructelorMonilinia spp.0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor (BBCH 59 - 81)
morcov alternarioza morcovului, patarea neagraAlternaria dauci0.75 kg/hase aplica de la inceputul dezvoltarii radacinilor pana cand radacinile ajung la 70% din dezvoltarea lor (BBCH 41 - 47)
piersic moniloza fructelorMonilinia spp.0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la coacerea fructelor (BBCH 60 - 87)
praz alternarioza cepei / patarea purpurie a cepei, alternarioza prazuluiAlternaria porri / Stemphylium vesicarium1.5 kg/hase aplica de la inceputul dezvoltarii frunzelor bazale pana la uscarea frunzelor si uscarea partii superioare a bulbului (BBCH 41 - 49)
innegrirea frunzelor de praz / ceapaCladosporium allii-porri1.5 kg/hase aplica de la inceputul dezvoltarii frunzelor bazale pana la uscarea frunzelor si uscarea partii superioare a bulbului (BBCH 41 - 49)
mana prazuluiPhytophthora porri1.5 kg/hase aplica de la inceputul dezvoltarii frunzelor bazale pana la uscarea frunzelor si uscarea partii superioare a bulbului (BBCH 41 - 49)
prun moniloza fructelorMonilinia spp.0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor (BBCH 59 - 81)
patarea rosie a frunzelor de prunPolistygma rubrum0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor (BBCH 59 - 81)
salata putregaiul cenusiuBotrytis cinerea1.5 kg/hase aplica de la aparitia celei de-a 2-a frunze adevarate pana la formarea completa a capatanii (BBCH 12 - 49)
tomate fainarea ardeiuluiLeveillula taurica1.5 kg/hase aplica de la aparitia inflorescentei pana la aparitia a 50% din culoarea tipica de coacere a fructelor (BBCH 50 - 85)
putregaiul cenusiuBotrytis cinerea1.5 kg/hase aplica de la aparitia inflorescentei pana la aparitia a 50% din culoarea tipica de coacere a fructelor (BBCH 50 - 85)
varza alternariozaAlternaria spp.1.0 kg/hase aplica de la inceputul dezvoltarii capatanii pana la dezvoltarea si formarea completa a acesteia (BBCH 41 - 49)
putregaiul cenusiuBotrytis cinerea1.0 kg/hase aplica de la inceputul dezvoltarii capatanii pana la dezvoltarea si formarea completa a acesteia (BBCH 41 - 49)
vinete fainarea ardeiuluiLeveillula taurica1.5 kg/hase aplica de la aparitia inflorescenteipana la aparitia a 50% din culoarea tipica a coacerii fructelor (BBCH 50 - 85)
putregaiul cenusiuBotrytis cinerea1.5 kg/hase aplica de la aparitia inflorescenteipana la aparitia a 50% din culoarea tipica a coacerii fructelor (BBCH 50 - 85)
visin moniloza fructelorMonilinia spp.0.5 kg/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana la inceputul colorarii tipice a fructelor (BBCH 59 - 81)

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFUNGICID SIGNUM
Rating-ul dumneavoastra