Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
INSECTICID CORAGEN

INSECTICID CORAGEN

Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 763 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Insecticidul CORAGEN are activitate sistemica locala  si transalminara, continanad 200 g/l clorantraniliprol, sub forma unei suspensii concentrate in apa. Produsul este recomandat spre a fi utilizat in combaterea unui spectru larg de insecte daunatoare inca din primele lor stadii de dezvoltare (ou, larva, adult) din culturile de mar, prun, cais, piersic, nectarin, porumb, legume, vita de vie si cartof. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie, atat preventiv cat si curativ, va asigurati culturi libere de daunatori, datorita actiunii rapide pe care o are produsul asupra sistemului muscular al acestora. Astfel, plantele din cultura vor putea beneficia de o dezvoltare normala, o protectie indelundata, in care productiile nu vor fi afectate.
Alti cumparatori au fost interesati si de:
FUNGICID LUNA EXPERIENCE 400 SC
FUNGICID LUNA EXPERIENCE 400 SC
incepand de la 1030 Lei
FUNGICID FALCON PRO 425 - 5L
FUNGICID FALCON PRO 425 - 5L
1,33836 Lei
ADJUVANT VIN-GOLD
ADJUVANT VIN-GOLD
incepand de la 32761 Lei
FUNGICID TALENDO EXTRA - 1L
FUNGICID TALENDO EXTRA - 1L
44126 Lei

Substanta activa: clorantraniliprol 200 g/l 
    
Mod de prezentare: 1,5 ML, 10 ML, 25 ML, 50 ML, 100 ML, 200 ML, 500 ML, 1 L 
  
Formulare: suspensie concentrata 
   
Insecticidul CORAGEN are activitate sistemica locala  si transalminara, continanad 200 g/l clorantraniliprol, sub forma unei suspensii concentrate in apa. Produsul este recomandat spre a fi utilizat in combaterea unui spectru larg de insecte daunatoare inca din primele lor stadii de dezvoltare (ou, larva, adult) din culturile de mar, prun, cais, piersic, nectarin, porumb, legume, vita de vie si cartof. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie, atat preventiv cat si curativ, va asigurati culturi libere de daunatori, datorita actiunii rapide pe care o are produsul asupra sistemului muscular al acestora. Astfel, plantele din cultura vor putea beneficia de o dezvoltare normala, o protectie indelundata, in care productiile nu vor fi afectate. 
  
Mod de actiune: prin actiunea sa, CORAGEN activeaza receptorii rianodinei, stimuland eliberarea ionilor de Ca++ din depozitele interne ale muschilor netezi si striati ai insectei, fapt ce determina paralizia muschilor, controlul defectuos al miscarilor, letargie generala, imobilitate, caderea de pe frunze si in final, moartea daunatorului. Are o eficienta de lunga durata (14-21 zile) si este rezistent la spalare - ploaia cazuta la 2 ore dupa tratament nu diminueaza eficacitatea produsului. Actioneaza prin contact, ingestie si absorbtie cuticulara. Inhibarea hranirii insectei survine rapid, de la cateva minute pana la cateva ore dupa ingerare. Activitatea ovi-larvicida este determinata de absorbtia produsului CORAGEN prin corion si, ulterior, pe cale orala, larva neonata ingerand corionul in momentul ecloziunii. In acest stadiu, larva ingera o doza suficienta de produs astfel incat sa inceteze rapid hranirea si moare inainte de ecloziune. Moartea larvara survine intr-un interval de timp de 24-60 ore dupa procesul initial de ingerare/absorbtie. Larvele afectate regurgiteaza si pot ramane lipite de frunze una sau mai multe zile fara sa provoace pagube. 
  
Mod de utilizare:  
  
Cartof - se aplica la avertizare, la eclozarea oualor, de la inceputul acoperirii terenului cu frunzele plantelor (BBCH 31-48). 
Mar - se aplica la avertizare de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70-87). 
Par - se aplica la avertizare de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70-87). 
Prun - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70-87). 
Cais, piersic, nectarin - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70-87). 
Tomate - se aplica de la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 51-89). 
Vita de vie - in functie de gradul de atac, se aplica la avertizare de la formarea ciorchinilor pana la maturitatea boabelor (BBCH 57-85). 
Porumb, porumb dulce - se aplica de la stadiul de 4 frunze pana la recoltare (BBCH 14-87). 


Insecticidul CORAGEN ambalat la 1,5 ml se aplica intr-o cantitate de apa de 10-15 L. 
Insecticidul CORAGEN ambalat la 10 ml se aplica intr-o cantitate de apa de 60-100 L. 
Insecticidul CORAGEN ambalat la 25 ml se aplica intr-o cantitate de apa de 150-250 L. 
Insecticidul CORAGEN ambalat la 100 ml se aplica intr-o cantitate de apa de 600-1000 L. 
  
Spectru de combatere: Buha verzei, Fluturele alb al verzei, Gandacul din Colorado, Molia bruna a strugurilor (cochilisul), Molia orientala a fructelor, Molia pielitei fructelor, Molia vargata a piersicului, Musca morcovului, Omida fructelor, Sfredelitorul porumbului 
  
  
Compatibilitate: in cazul amestecului cu alte produse se recomanda in prealabil efectuarea unui test de compatibilitate. 
  
  
Alte informatii necesare:  
  
Grupa toxicologica – ATENTIE 
Are un profil toxicologic si ecotoxicologic favorabil, sigur pentru om si mediul inconjurator. 
Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!  
  
 

Informatii Suplimentare
FormulareSC - Suspensie concentrata
Certificat omologareNr. 2724 din 25/10/2007
Substanta activaClorantraniliprol
Mod actiuneSistemic
Tip produsInsecticid
Cultura tratataBroccoli, Cais, Cartof, Conopida, Mar, Morcov, Nectarin, Par, Piersic, Porumb, Porumb dulce, Prun, Telina, Tomate, Varza, Vinete, Vita de vie
CompatibilitateEste compatibil cu majoritatea produselor pentru protectia plantelor, avand un profil toxicologic si ecotoxicologic favorabil, sigur pentru om si mediul inconjurator.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Pentru combatereBuha verzei, Fluturele alb al verzei, Gandacul din colorado, Minierii circulari, Minierul marmorat al marului, Minierul placat, Molia europeana a fructelor, Molia miniera a frunzelor de tomate, Molia pielitei fructelor, Molia pitica a strugurilor, Molia strugurilor, Molia vargata, Molia verzei, Molia vitei de vie / molia strugurilor / eudemisul vitei, Musca morcovului, Omida fructelor, Sfredelitorul porumbului, Viermele merelor, Viermele prunelor

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
broccoli buha verzeiMamestra brassicae0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
fluturele alb al verzeiPieris brassicae0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
molia verzeiPlutella xylostella0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
cais molia europeana a fructelorCydia molesta / Grapholita molesta0.175 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
molia vargataAnarsia lineatella0.175 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
cartof gandacul din coloradoLeptinotarsa decemlineata0.05 l/hase aplica la avertizare, de la inceputul acoperirii pamantului cu frunzele plantei (BBCH 31 - 48)
conopida buha verzeiMamestra brassicae0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
fluturele alb al verzeiPieris brassicae0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
molia verzeiPlutella xylostella0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
mar minierii circulariLeucoptera spp.0.15 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
minierul placatPhyllonorycter corylifoliella0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
molia pielitei fructelorAdoxophyes orana0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
molia pitica a strugurilorArgyrotaenia ljungiana / Argyrotaenia pulchellana0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
molia vargataPandemis spp.0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
viermele merelorCydia pomonella / Carpocapsa pomonella0.15 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
morcov musca morcovuluiPsila rosae0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare (BBCH 15 - 89)
nectarin molia europeana a fructelorCydia molesta / Grapholita molesta0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare (BBCH 15 - 89)
molia vargataAnarsia lineatella0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare (BBCH 15 - 89)
par minierii circulariLeucoptera spp.0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)
minierul marmorat al maruluiPhylonorichter blancardella0.15 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
minierul placatPhyllonorycter corylifoliella0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)
molia pielitei fructelorAdoxophyes orana0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)
molia pitica a strugurilorArgyrotaenia ljungiana / Argyrotaenia pulchellana0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)
molia vargataPandemis spp.0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)
Nu este cazul0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)14 zile
viermele merelorCydia pomonella / Carpocapsa pomonella0.16 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70087)
piersic molia europeana a fructelorCydia molesta / Grapholita molesta0.175 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
molia vargataAnarsia lineatella0.175 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
porumb omida fructelorHelicoverpa armigera0.125 l/hase aplica de la stadiul de 4 frunze pana la recoltare (BBCH 14 - 87)
sfredelitorul porumbuluiOstrinia nubilalis0.125 l/hase aplica de la stadiul de 4 frunze pana la recoltare (BBCH 14 - 87)
porumb dulce omida fructelorHelicoverpa armigera0.125 l/hase aplica de la stadiul de 4 frunze pana la recoltare (BBCH 14 - 87)
sfredelitorul porumbuluiOstrinia nubilalis0.125 l/hase aplica de la stadiul de 4 frunze pana la recoltare (BBCH 14 - 87)
prun viermele prunelorCydia funebrana0.1 l/hase aplica la avertizare, de la stadiul infloririi pana la inceputul coacerii (BBCH 70 - 87)
telina musca morcovuluiPsila rosae0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare (BBCH 15 - 89)
tomate molia miniera a frunzelor de tomateTuta absoluta0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 51 - 89)
omida fructelorHelicoverpa armigera0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 51 - 89)
varza buha verzeiMamestra brassicae0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
fluturele alb al verzeiPieris brassicae0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
molia verzeiPlutella xylostella0.125 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana la recoltare, la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 12 - 49)
vinete molia miniera a frunzelor de tomateTuta absoluta0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 51 - 89)
omida fructelorHelicoverpa armigera0.175 l/hase aplica de la aparitia primelor oua, inainte de eclozare (BBCH 51 - 89)
vita de vie molia strugurilorEupoecilia ambiguella0.15 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la formarea ciorchinilor pana la maturitatea boabelor (BBCH 57 - 85)
molia vitei de vie / molia strugurilor / eudemisul viteiLobesia botrana0.15 - 0.175 l/hain functie de gradul de atac) - se aplica la avertizare, de la formarea ciorchinilor pana la maturitatea boabelor (BBCH 57 - 85)

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsINSECTICID CORAGEN
Rating-ul dumneavoastra