SKU
FUNGICID THIOVIT JET 80 WG

FUNGICID THIOVIT JET 80 WG

Rating:
100% of 100
Fungicidul de contact Thiovit Jet 80 WG contine 80%  sulf sub forma de microgranule dispersabile in apa, cu actiune multipla in combaterea fainarii si cu efect secundar impotriva acarienilor. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie, atat preventiv cat si curativ, va asigurati culturi libere de boli, datorita actiunii rapide de intrerupere a procesului de formare a infectiilor. Astfel, plantele tratate vor putea beneficia de o dezvoltare normala, in care productiile nu vor fi afectate.
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 196 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Substante active: 80% sulf

 

Mod de prezentare: 30 GR, 300 GR, 1 KG, 20 KG

 

Formulare: microgranule dispersabile in apa

 

Fungicidul de contact Thiovit Jet 80 WG contine 80%  sulf sub forma de microgranule dispersabile in apa, cu actiune multipla in combaterea fainarii si cu efect secundar impotriva acarienilor. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie, atat preventiv cat si curativ, va asigurati culturi libere de boli, datorita actiunii rapide de intrerupere a procesului de formare a infectiilor. Astfel, plantele tratate vor putea beneficia de o dezvoltare normala, in care productiile nu vor fi afectate.

 

Mod de actiune:Thiovit Jet 80 WG este un fungicid de contact cu acțiune multipla in combaterea fainarii. Acţioneaza asupra patogenilor prin intreruperea procesului de formare a noilor celule. Produsul prezinta o formulare avansata, microgranule dispersabile in apa, ce asigura o buna omogenizare a solutiei, pregatirea rapida a acesteia, nu infunda duzele si produce mai putin praf. Formularea Thiovit Jet va permite sa obţineţi intreaga eficacitate, persistenţa şi siguranţa in utilizare pe care vi le poate oferi sulful. Produsul reprezinta un instrument important in strategia de prevenire a formelor rezistente.

 

Mod de utilizare:

 • Mar, Gutui, Par: Primul tratament se aplica la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Celelalte tratamente se aplica la un interval de 7-14 zile in functie de presiunea de infectie in intervalul de la aparitia frunzelor si pana la coacerea definitiva. Nu se mai aplica dupa ce fructele si-au schimbat culoarea. Doza mica se aplica atunci cand nivelul de infestare este redus, iar doza mare se aplica un nivel ridicat de infestare.
 • Vita de vie: Tratamentele se aplica preventiv sau la avertizare. Tratamente curative, 3 aplicari la interval de 7-14 zile, imediat ce au fost observate primele simptome de fainare. Produsul se poate aplica 1n intervalul de la umflarea mugurilor 9i pana la aparitia celei de-a 6-a frunze.
 • Piersic, Nectarin, Cais, Prun: Primul tratament se aplica la aparitia prirnelor simptome sau la avertizare.
 • Celelalte tratamente se aplica la un interval de 7-14 zile in functie de presiunea de infectie in intervalul de la aparitia frunzelor si pana la coacerea definitiva. Nu se rnai aplica dupa ce fructele si-au schimbat culoarea. Doza mica se aplica atunci cand nivelul de infestare este redus, iar doza mare se aplica un nivel ridicat de infestare.
 • Tomate, Vinete, Castraveti, Pepene galben, Dovlecei, Dovleac: Primul tratament se aplica la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Celelalte tratamente se aplica la un interval de 7-14 zile in functie de presiunea de infectie in intervalul de la aparitia celei de-a 3-a frunze si pana la 70% fructe mature.
 • Cereale: Primul tratament se aplica la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Cel de-al 2-lea tratament se aplica la un interval de 7-21 zile in functie de presiunea de infectie in intervalul de la 5 frunze pana la sfarsitul infloritului.
 • Celelalte culturi: Thiovit Jet 80 WG se aplica la aparitia primelor simptome de boala sau la avertizare.
 • lntervalul intre tratamente se adapteaza in functie de conditiile climatice si evolutia bolii.
 • Volumul de apa utilizat 200-300 l/ha la cereale.
 • Volumul de apa utilizat 200-500 l/ha la sfecla de zahar.
 • Volumul de apa utilizat 200-1000 l/ha la castraveți, tomate camp, vinete camp, pepene galben camp, dovlecei camp, dovleac camp.
 • Volumul de apa utilizat 300-500 l/ha la pepeni verzi.
 • Volumul de apa utilizat 300-1600 l/ha la vita de vie.
 • Volumul de apa utilizat 500-1500 l/ha la mar, par, gutui, piersic, cais, nectarin, prun.
 • Volumul de apa utilizat 600 l/ha la tutun.
 • Volumul de apa utilizat 1000 l/ha la ardei, morcov, trandafir.

 

Spectru de combatere: Fainarea, rapanul marului, rapanul parului (efect secundar asupra acarienilor), excorioza vitei de vie (efect secundar asupra acarienilor)

 

Compatibilitate: poate fi amestecat cu numeroase produse de uz fitosanitar. Pentru siguranţa se vor consulta tabelele cu compatibilitaţi. In cazul amestecului cu alte produse se recomanda in prealabil efectuarea unui test de compatibilitate. NU SE VA AMESTECA CU REGULATORI DE CRESTERE!

 

Alte informatii necesare:

 • Anumite soiuri pot fi sensibile la suit, in anumite conditii climatice. Se recomanda verificarea locala a tolerantei in caz ca produsul nu a mai fost folosit la cultura/soiul respectiv.
 • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
 • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare.
Informatii Suplimentare
FormulareWG - Granule disperabile in apa
Certificat omologareNr. 2149 din 25/07/2002
Substanta activaSulf
Concentratie0.8
Mod actiuneContact
BioNu
Tip agentBoli
Cultura tratataCastraveti, Grau, Mar, Sfecla de zahar, Tutun, Vita de vie
CompatibilitateThiovit Jet poate fi amestecat cu numeroase produse de uz fitosanitar. Pentru siguranţa se vor consulta tabelele cu compatibilitaţi.
NU SE VA AMESTECA CU REGULATORI DE CREŞTERE!
Prepararea solutieiSe umple rezervorul maşinii de stropit la 1/4 - 1/3 cu apa, se porneşte agitatorul, se adauga cantitatea calculata şi cåntarita de Thiovit Jet, se completeaza cu restul de apa, avånd grija ca agitatorul sa funcţioneze in tot acest timp.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Agent daunator (RO)Fainarea, Fainarea cerealelor, Fainarea cucurbitaceelor, Fainarea marului, Fainarea vitei de vie

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
castraveti fainarea cucurbitaceelorErysiphe cichoracearum / Sphaerotheca fuliginea0.3 - 0.4 %(3.0-4.0 kg/ha)
grau fainarea cerealelorErysiphe graminis8 kg/ha
mar fainarea maruluiPodosphaera leucotricha0.30%(4.5 kg/ha)
sfecla de zahar fainareaErysiphe betae5 kg/hap.c. in 300 l apa/ha/tratament (I-ul trat. La aparitia simptomelor, urmatoarele la interval de 8-10 zile)
tutun fainareaErysiphe cichoracearum0.3 - 0.4 %in 600 l apa
vita de vie fainarea vitei de vieUncinula necator / Erysiphe necator3 kg/ha

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFUNGICID THIOVIT JET 80 WG
Rating-ul dumneavoastra