SKU
FUNGICID ALIETTE 80 WG

FUNGICID ALIETTE 80 WG

Aliette WG 80 este un insecticid conditionat sub forma de granule fine, omogene ca dimensiune, fara tendinta de sfaramare, de culoare gri, are actiune sistemica si protejeaza organele plantei tratate pe o durata lunga de timp, inclusiv lastarii nou aparuti. Substanta activa este Fosetil de aluminiu 80%. Se recomanda pentru combaterea focului bacterian la mar, par, gutui, a manei la hamei, castraveti si ceapa.
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 872 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Substante active: Fosetil de aluminiu 80%

 

Mod de prezentare: 20 g, 200 g, 6 kg

 

Formulare: granule dispersabile in apa

 

Aliette WG 80 este conditionat sub forma de granule fine, omogene ca dimensiune, fara tendinta de sfaramare, de culoare gri, are actiune sistemica si protejeaza organele tratate ale plantei pe o durata lunga de timp, inclusive lastarii nou aparuti. 

 

Mod de actiune: Aliette 50 WG este un fungicid sistemic cu capacitate ridicata de penetrare in plante prin frunze (sub 30 min), flori si radacini. Se remarca prin mobilitatea exceptionala in planta datorita distributiei complete ascendente si descendente in cca. o ora de la aplicare, ceea ce permite protejarea pentru o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.

Aliette 80 WG are o foarte buna actiune preventiva, actionand prin inhibarea germinatiei sporilor si prin blocarea dezvoltarii miceliului in planta si a sporularii. Prezinta suplimentar proprietatea unica de stimulare a sistemelor de autoaparare a plantelor. Nu prezinta risc de aparitie a rezistentei. 

 

Mod de utilizare: 

  • Mar, par, gutui: 0,3% pentru combaterea focului bacterian. Se aplica un tratament intre fazele de buton roz-inceput inflorit si scuturarea petalelor pentru a preveni infectia care are loc prin stigmatul florii. Cantitatea de solutie: 1000-1500 l in functie de tipul si varsta plantatiilor si de echipamentul de stropit. Timp de pauza: nu se aplica
  • Castraveti: 0,2% (2 kg/ha) pentru combaterea manei,in 1-3 tratamente preventive la avertizare la interval de 8-10 zile. Cantitatea de solutie este de 600-1000 l/ha. Timp de pauza: 4 zile
  • Ceapa:0,2% (2 kg/ ha) pentru combaterea manei. Se efectueaza 1-2 tratamente preventive la avertizare la interval de 10 zile, in intervalul la inceputul formarii bulbului pana la 75% din diametrul final. Timp de pauza: 7 zile
  • Hamei:0,2% (4kg/ha im 2000 l apa) pentru combatetea manei. Se aplica 1-3 tratamente preventive la avertizare, la interval de 14 zile, intre aparitia primului lastar lateral pana la sfarsitul infloritului. Timp de pauza: 21 zile
  • Fungicidul ALIETTE 80 WG ambalat la 20 g se aplica intr-o cantitate de apa de 10 L

  • Fungicidul ALIETTE 80 WG ambalat la 200 g se aplica intr-o cantitate de apa de 100 L

     

Spectru de combatere: Alliette 80 WG este un fungicid cu actiune sistemică pentru combaterea focului bacterian la mar, par, cat si a manei la hamei, castraveti si ceapa.

 

Compatibilitate : ALIETTE 80 WG este compatibil cu cea mai mare parte a insecticidelor si fungicidelor, cu exceptia produselor pe baza de dicofol si cupru. Produsul nu este compatibil cu ingrasaminte foliare pe baza de azot si cu solutii nutritive utilizate in horticultura. Pentru orice combinatii noi se face un test de compatibilitate fizico chimica.  

 

Alte informatii necesare: produs iritant pentru ochi si mucoase, risc de leziuni oculare grave, a se evita contactul cu ochii.

Informatii Suplimentare
FormulareWG - Granule dispersabile in apa
Certificat omologareNr. 1801 din 28/10/1997
Substanta activaFosetil de aluminiu
Concentratie0.8
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBoli
Cultura tratataCastraveti, Ceapa, Hamei, Mar, Par
CompatibilitateFungicidul Aliette 80 WG este compatibil cu cea mai mare parte a insecticidelor si fungicidelor, cu exceptia produselor pe baza de dicofol si cupru.
Prepararea solutieiCantitatea de solutie variaza intre 1000- 1500 l in functie de tipul, varsta plantatiilor si echipamentul de stropit.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Pentru combatereFocul bacterian al rosaceelor, Mana castravetilor, Mana cepei, Mana hameiului

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
castraveti mana castravetilorPseudoperonospora cubensis2.0 kg/ha
ceapa mana cepeiPeronospora destructor2.0 kg/ha
hamei mana hameiuluiPseudoperonospora humuli5.0 - 7.5 kg/ha
mar focul bacterian al rosaceelorErwinia amylovora3.75 kg/ha
par focul bacterian al rosaceelorErwinia amylovora3.75 kg/ha

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFUNGICID ALIETTE 80 WG
Rating-ul dumneavoastra