NOU: introducem livrarea prin easyBOX la doar 9 lei, oriunde in tara!
SKU
ADJUVANT DRIVE

ADJUVANT DRIVE

DRIVE este un adjuvant special creat pentru a imbunatati repartitia si retentia erbicidelor reziduale in stratul superficial de sol (primii 5 cm). Se recomanda aplicarea lui impreuna cu erbicidele preemergente in vederea optimizarii aplicarii tratamentelor la sol, dar si a fungicidelor, insecticidelor si fertilizatilor foliari. Folosind DRIVE, va asigurati culturi protejate pe intreaga perioada de vegetatie, datorita formularii sale care ajuta la fixarea, dispersia si lipirea solutiei de stropit pentru ca produsele sa se transloce complet in planta tratata. Astfel, veti beneficia de o dezvoltare normala a culturilor, in care calitatea recoltelor nu va fi afectata, iar procesele biologice isi vor imbunatati eficacitatea.
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 13959 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Mod de prezentare: 1 L, 5 L
 
DRIVE este un adjuvant special creat pentru a imbunatati repartitia si retentia erbicidelor reziduale in stratul superficial de sol (primii 5 cm). Se recomanda aplicarea lui impreuna cu erbicidele preemergente in vederea optimizarii aplicarii tratamentelor la sol, dar si a fungicidelor, insecticidelor si fertilizatilor foliari. Folosind DRIVE, va asigurati culturi protejate pe intreaga perioada de vegetatie, datorita  formularii sale care ajuta la fixarea, dispersia si lipirea solutiei de stropit pentru ca produsele sa se transloce complet in planta tratata. Astfel, veti beneficia de o dezvoltare normala a culturilor, in care calitatea recoltelor nu va fi afectata, iar procesele biologice isi vor imbunatati eficacitatea.

 

Mod de actiune: DRIVE asigura reducerea driftului prin optimizarea dimensiunilor picaturilor solutiei de stropit. In acest mod se asigura si o mai buna acoperire a solului cu solutia de stropit. Previne levigarea produsului pe solurile usoare. Toate aceste proprietati ale produsului conduc la crestere eficacitatii tratamentelor de combatere a buruienilor.
 
Mod de utilizare: 

  • Se aplica o doza de 0,075% - 0,10% (150-250 ml/ha).

 

Culturi pentru care este recomandat: toate culturile
 
Compatibilitate: Inainte de utilizare in amestec se va face obligatoriu un test de compatibilitate.
 
Alte informatii necesare:

  • Emulsifiant /compatibilizator.
  • Reduce evaporatia.
  • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
  • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare !

 

Informatii Suplimentare
Mod actiuneAdjuvant
Tip produsAdjuvant
Cultura tratataToate culturile
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
toate culturile Nu este cazul0.150 - 0.200 l/haSe aplica impreuna cu erbicide, fungicide, insecticide si ingrasaminte foliare

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsADJUVANT DRIVE
Rating-ul dumneavoastra