Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-05596

FERTILIZANT FOLIAR MEGAFERT ORHIDEE - 500ML R

Stoc: Disponibil
2975 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Fertilizantul foliar MEGAFERT ORHIDEE este o solutie nutritiva complexa care se aplica pe frunzele si radacinile orhideelor de apartament. Solutia este gata preparata si nu necesita diluarea in apa. Cu un mod de utilizare simplu si un pret accesibil, acesta poate fi achizitionat impreuna cu REZERVA MEGAFERT ORHIDEE pentru intretinerea unei infloriri viguroase, de lunga durata.

Orhideele sunt plante decorative, cunoscute pentru frumusetea si varietatea lor. Pentru ca acestea sa va incante cu flori exotice, este necesar sa le oferiti o fertilizare adecvata, iar fertilizantul foliar MEGAFERT ORHIDEE raspunde acestei nevoi prin compozitia sa, intretinand astfel o infloririe viguroasa, de lunga durata.

 

Recomandari de utilizare:

Se administreaza prin stropiri foliare la intervale de 7-10 zile, pe toata perioada anului, in timpul vegetatiei. Cel mai bun moment pentru aplicare este dimineata sau seara. Se agita inainte de utilizare.

 

Cum se aplica?

MEGAFERT ORHIDEE este o solutie gata preparata si nu necesita diluarea in apa. Folosirea acestui fertilizant foliar este foarte simpla, putand fi aplicat direct pe frunzele plantelor, avand astfel o absorbtie rapida si eficienta.

 

Descriere produs MEGAFERT ORHIDEE :

Fertilizantul foliar MEGAFERT ORHIDEE face parte dintr-o gama de 4 produse de solutii nutritive, ideale  pentru florile tale, cum ar fi MEGAFERT UNIVERSAL, MEGAFERT FLORI, MEGAFERT PLANTE VERZI. Acest produs aduce beneficii plantelor prin imbunatatirea compozitiei echilibrate de macroelemente. Produsul contine o solutie nutritiva cu Azot total (Nt): 0,16%, Fosfor (P2O5): 0,26%,  Potasiu (K2O): 0,50%  + microelemente - Cupru (Cu): 1,79; Fier (Fe): 18,6; Mangan (Mn): 5,13; Zinc (Zn): 3,59, asigurand astfel marirea intensitatii fotosintezei si prelungind viata organelor responsabile de procesul fotosintezei in planta. Compozitia sa special dezvoltata stimuleaza mentinerea florilor de Orhidee pentru o perioada lunga de timp, conferind plantelor un aspect proaspat. 

 

Nu sunt restrictii de aplicare ale acestui produs, dar daca aveti animale de companie, va recomandam ca acestea sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat produsele pentru cel putin 2 de ore, sau pana la uscarea acestora.

 

Un alt aspect important al acestui produs este pretul, acesta fiind accesibil pentru orice buzunar, in comparatie cu alte produse similare de pe piata. Utilizarea lui reduce costurile pentru achizitionarea altor ingrasaminte, datorita efectului sau de stimulare a dezvoltarii plantelor si de intarire a sistemului lor imunitar.

 

Cu un mod de utilizare simplu si un pret accesibil, fertilizantul foliar MEGAFERT ORHIDEE poate fi achizitionat impreuna cu REZERVA MEGAFERT ORHIDEE pentru intretinerea unei infloriri viguroase, de lunga durata.  

Informatii Suplimentare
Unitate de masuraBUC
BioNu
Greutate neta0.5

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
plante ornamentale Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFERTILIZANT FOLIAR MEGAFERT ORHIDEE - 500ML R
Rating-ul dumneavoastra