Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei, doar pana pe 24 iunie! Afla mai multe despre promotie >>

Despre noi

Cine suntem?

 

Agrii Mall-ul tau de pe www.magazin.agrii.ro s-a nascut din dorinta de a raspunde intr-un mod rapid, eficient si digital cerintelor si nevoilor clientilor nostri. Clientii nostri care fie sunt pasionati de agricultura, de gradinarit, fie au un mic business in agricultura. 

 

Am creat Agrii Mall-ul tau pe o structura simpla, usor de navigat, unde poti citi informatii de calitate si unde poti plasa oricand o comanda.


Agrii Mall-ul tau ofera o gama variata de: produse de protectia plantelor, ingrasaminte, biostimulatori, adjuvanti, seminte, produse de igiena si sanatate publica, acoperind astfel cu solutii nevoile tuturor clientilor. Produsele pe care le gasesti la noi sunt la preturi corecte, accesibile oricarui mic gradinar sau pasionat de acest domeniu. 


Parteneriatele puternice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului cu producatorii de produse de protectia plantelor ne ajuta sa avem in orice sezon produse disponibile. 

 

Interactiunea telefonica, consultanta pe care o putem oferi vizavi de produsele cumparate, livrarea rapida sunt cateva dintre atuurile pe care le vei gasi navigand prin Agrii Mall-ul tau de pe www.magazin.agrii.ro.

 

Apartinem brandului Agrii Romania, lider pe piata distributiei de produse de protectia plantelor, furnizor de servicii agronomice de calitate, tehnologii de ultima generatie si sfaturi tehnice oferite de cei mai buni profesionisti din domeniu. Agrii este furnizor de Inteligenta si Inovatie, cele doua puncte forte care stau la baza brandului.

 

Suntem o companie cu o cultura organizationala sanatoasa si puternica, cu o echipa de vanzari numeroasa acoperind toate zonele agricole ale tarii, care impartasesc si cred in valorile fundamentale ale companiei: Inovatie, Integritate, Comunitate, Parteneriat si Oameni. 

 

Agrii Romania apartine grupului irlandez  Origin Enterprises PLC

 

Agrii apartine grupului irlandez Origin Enterprises PLC, care a luat fiinta in 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society), si isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola (Marea Foamete Irlandeza). Strategia Origin este aceea de a oferi solutii agronomice performante, care sa raspunda nevoilor fermierilor, crescand astfel responsabilitatea si profitabilitatea la nivel de ferme. Grupul irlandez Origin Enterprises PLC activeaza in 6 tari: Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Brazilia, iar in Europa: Polonia, Romania.  

 

Cu o cifra de afaceri de 2,3 miliarde de euro, peste 2700 de angajati, 99 de puncte de distributie si peste 48.000 de clienti, Origin Enterprises PLC  se detaseaza ca fiind un lider important pe piata internationala de agribusiness. Origin Enterprises PLC este listata la Bursa Irish Stock Exchange- Bursa Irlandeza de Valori.