SKU
A-05577

FERTILIZANT FOLIAR MEGAFERT UNIVERSAL - 500ML R

MEGAFERT UNIVERSAL este un produs inovativ, gata de utilizare, fiind utilizat pentru fertilizarea florilor si plantelor ornamentale atat de interior, cat si de exterior. Prodsul contine o solutie nutritiva cu Azot (Nt) 0,206%, Fosfor (P2O5) 0,19%  si Potasiu (K2O) 0,35% + microelemente (mg/kg): Cupru (Cu) 0,22; Fier (Fe) 17,2; Mangan (Mn) 6,38; Zinc (Zn) 4,24. Recomandat pentru: muscate, trandafiri, begonii, panselute, petunii, azalee, crizanteme, primule, gladiole, carciumarese, crini, flori de piatra,margarte, caldaruse, craite.
Stoc: Disponibil
Pret standard 2975 Lei Pret special 1934 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Fertilizantul foliar MEGAFERT UNIVERSAL este un produs inovativ, gata de utilizare, fiind utilizat pentru fertilizarea florilor si plantelor ornamentale atat de interior, cat si de exterior. Acesta este un ingrasamant foliar, pe baza de macroelemente si microelemente care are rolul de a asigura o dezvoltare viguroasa a plantelor, stimuland si intretinand o inflorire intensiva, de durata.

 

Recomandari de utilizare:

Se administreaza prin stropiri foliare la intervale de 7-10 zile, pe toata perioada anului, in timpul vegetatiei. Cel mai bun moment pentru aplicare este dimineata sau seara. Se agita inainte de utilizare.

 

Cum se aplica?

MEGAFERT UNIVERSAL este o solutie gata preparata si nu necesita diluarea in apa. Folosirea acestui fertilizant foliar este foarte simpla, putand fi aplicat direct pe frunzele plantelor, avand astfel o absorbtie rapida si eficienta.

 

Descriere produs MEGAFERT UNIVERSAL:

Fertilizantul foliar MEGAFERT UNIVERSAL face parte dintr-o gama de 4 produse de solutii nutritive, ideale  pentru florile tale, cum ar fi MEGAFERT FLORI, MEGAFERT ORHIDEE, MEGAFERT PLANTE VERZI. Acest produs aduce beneficii plantelor prin imbunatatirea compozitiei echilibrate de macroelemente. Produsul contine o solutie nutritiva  cu Azot (Nt) 0,206%, Fosfor (P2O5) 0,19%  si Potasiu (K2O) 0,35% + microelemente (mg/kg): Cupru (Cu) 0,22; Fier (Fe) 17,2; Mangan (Mn) 6,38; Zinc (Zn) 4,24; asigurand astfel marirea intensitatii fotosintezei si prelungind viata organelor responsabile de procesul fotosintezei in planta. Compozitia sa special dezvoltata stimuleaza inflorirea plantelor cultivate in ghivece sau direct in pamant. 

 

Nu sunt restrictii de aplicare ale acestui produs, dar daca aveti animale de companie, va recomandam ca acestea sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat produsele pentru cel putin 2 de ore, sau pana la uscarea acestora .

 

Un alt aspect important al acestui produs este pretul, acesta fiind accesibil pentru orice buzunar, in comparatie cu alte produse similare de pe piata. Utilizarea lui reduce costurile pentru achizitionarea altor ingrasaminte, datorita efectului sau de stimulare a dezvoltarii plantelor si de intarire a sistemului lor imunitar.

 

In concluzie, fertilizantul foliar MEGAFERT UNIVERSAL este o solutie excelenta pentru cresterea florilor precum: muscate, trandafiri, begonii, panselute, petunii, azalee, crizanteme, primule, gladiole, carciumarese, crini, flori de piatra,margarte, caldaruse, craite, oferindu-le o serie de avantaje, cum ar fi prevenirea carentelor de microelemente si maroelemente, dar si intretinerea unei infloriri viguroase, de lunga durata. Cu un mod de utilizare simplu si un pret accesibil acesta poate fi folosit cu succes pentru tratarea florilor si plantelor ornamentale crescute atat in exterior, cat si in interior.

 

Informatii Suplimentare
Substanta activaAzot, Fosfor, Micro si macro elemente, Potasiu
BioNu
Tip agentFertilizant foliar
Cultura tratataCrizanteme, Garoafe, Lalele
Momentul aplicariiIn timpul perioadei de vegetatie
Prepararea solutieiEste o solutie gata preparata si nu necesita diluarea in apa.
UtilizatoriPopulatie
Unitate de masuraBUC
Greutate neta0.5

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
plante ornamentale Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFERTILIZANT FOLIAR MEGAFERT UNIVERSAL - 500ML R
Rating-ul dumneavoastra