SKU
A-04984

PACHET AGRII PACK LEGUME R

AGRII PACK LEGUME este pachetul care aduce la un loc patru produse specifice pentru combaterea bolilor si daunatorilor, iar aplicarea lor la momentul optim este extrem de importanta, amanarea interventiei putand duce la compromiterea culturilor. Pachetul contine urmatoarele patru produse: COPFORCE EXTRA - substanta activa 300 g/kg cupru sub formă a 461 g/kg hidroxid de cupru + 60 g/kg cimoxanil, DELTASAP - substanta activa deltametrin 25 g/l, FOLIQ CALMAX pe baza de 14%N+21%Cao+3%MgO+microelemente, SAMPPI pe baza de N 8%, P 3%, K 3%, Mg 2%, Ca1%, microelemente si compusi auxiliari.
Stoc: Disponibil
1635 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

 

 

AGRII PACK LEGUME este pachetul care aduce la un loc patru produse specifice pentru combaterea bolilor si daunatorilor, iar aplicarea lor la momentul optim este extrem de importanta, amanarea interventiei putand duce la compromiterea culturilor.

Daca ai o gradina de legume, acest pachet este foarte util deoarece furnizeaza produse de baza pentru protectia culturilor legumicole !

 

 

Produsul Substanta activa Numar bucati in pachet
COPFORCE EXTRA 20 g
(fungicid)
300 g/kg cupru sub formă a 461 g/kg hidroxid de cupru +
60 g/kg cimoxanil
1 buc
DELTASAP 5 ml
(Insecticid)
deltametrin 25 g/l 1 buc
FOLIQ CALMAX 50 ml
(fertilizant foliar)
14%N+21%Cao+3%MgO +
microelemente
1 buc
SAMPPI 10 ml
(biostimulator) 
N 8%, P 3%, K 3%, Mg 2%, Ca 1%, 
microelemente si compusi auxiliari
1 buc
 

 

Recomandari de utilizare:

Se recomanda aplicarea a 2-3 tratamente cu Agrii Pack Legume pentru a beneficia de culturi legumicole protejate pe intreaga perioada de vegetatie.

 

Agrii Pack Legume se aplica astfel: 

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordinea de mai jos (acordati atentie cantitatilor de produs necesare):
  1. fungicidul COPFORCE EXTRA 20 g
  2. insecticidul DELTASAP 5 ml
  3. fertilizantul foliar FOLIQ CALMAX 50 ml
  4. biostimulatorul SAMPPI 10 ml
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.
 • Repetati tratamentul la 2-3 saptamani.

 

 Descriere produs AGRII PACK LEGUME:
 1. Primul produs este fungicidul COPFORCE EXTRA care are ca substanta activa 300 g/kg cupru sub formă a 461 g/kg hidroxid de cupru + 60 g/kg cymoxanil. Acest fungicid are actiune sistemica locala si de contact pentru combaterea manei la cartof, tomate si alternariozei la tomate. Este un amestec, cu efect demonstrat in ceea ce priveste rezistenta la ploaie. Spre deosebire de ceilalti compusi de cupru, cristalele de hidroxid de cupru imbraca forma unor ace, asigurand astfel acoperirea completa a suprafetei tratate.
 2. Al doilea produs este DELTASAP, insecticid piretroid care actioneaza asupra insectelor prin contact si prin ingestie. Substanta activa, deltametrin 25 g/l, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor si are efect de soc. Actioneaza rapid atat asupra formelor larvare cat si a adultilor, fiind eficient în combaterea unui spectru larg de insecte, precum: fluturele verzei, gandacul de Colorado, afide, omizi.
 3. Al treilea produs FOLIQ CALMAX , un fertilizant foliar pe baza de 4% azot N + 21% calciu Cao + 3% magneziu MgO + microelemente, cu formulare moderna recomandat pentru a preveni si trata carenta de calciu la fructe si legume. Acesta elimina carentele de calciu, creste rezistenta la atacul bolilor, previne in mod eficient craparea fructelor si a legumelor si asigura o durata de pastrare mai indelungata.
 4. Ultimul produs este SAMPPI, biostimulator pe baza de azot N 8%, fosfor P 3%, potasiu K 3%, magneziu Mg 2%, Calciu Ca 1%, microelemente si compusi auxiliari. Produsul contine macroelemente, microelemente sub forma chelatata si substante organice. Plantele pot absorbi usor compusii Samppi. Acizii organici sunt elemente naturale ale metabolismului plantei, zaharurile furnizeaza energie celulelor si pentru transportul nutrientilor in planta.

 

Aplicarea combinata a acestor produse va asigura o combatere eficienta a celor mai frecvente boli ale culturilor legumicole cum sunt: mana sau bacteriozele. De asemenea, asigura combaterea insectelor daunatoare si are un efect nutritiv si biostimulator ajutand la o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a plantelor. 

 

 

Informatii Suplimentare
Substanta activaAzot, Calciu, Cupru metalic din hidroxid de cupru, Deltametrin, Fosfor, Magneziu, Potasiu
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBoli, Daunatori, Fertilizare
Cultura tratataAndiva, Anghinare, Ardei, Arpagic, Asmatui, Barba caprei / scortonera, Broccoli, Busuioc, Castraveti, Ceapa, Cicoare, Cimbru, Conopida, Coriandru, Creson, Dovleac, Dovlecei, Fenicul, Fetica, Gulie, Hasmatuchi, Hrean, Laptuca, Leustean, Marar, Menta, Morcov, Nap, Pastarnac, Patrunjel, Pepeni, Praz, Ridiche, Rozmarin, Rucola, Salata, Salvie, Sfecla rosie, Spanac, Tarhon, Telina, Tomate, Topinambur, Usturoi, Valeriana, Varza, Varza de bruxelles, Vinete
Momentul aplicariiIn timpul perioadei de vegetatie
CompatibilitateAplicarea combinata a acestor produse va asigura o combatere eficienta a celor mai frecvente boli ale culturilor legumicole cum sunt: mana sau bacteriozele. De asemenea, asigura combaterea insectelor daunatoare si are un efect nutritiv si biostimulator ajutand la o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a plantelor.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Pentru combatereadjuvant, Boli, daunatori, fertilizant foliar
Numar tratamente2-3 tratamente
Greutate neta0.085

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
culturi legumicole Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK LEGUME R
Rating-ul dumneavoastra

Produse complementare