SKU
FERTILIZANT FOLIAR BIONAT PLUS

FERTILIZANT FOLIAR BIONAT PLUS

Fertilizantul foliar BIONAT PLUS contine elemente nutritive principale (macroelemente): Azot (N)-6.9%, Fosfor (P2O2)-0.003%, Potasiu (K2O)-0.76%. - elemente nutritive secundare: Magneziu (Mg)-0.47%, Sulf (S)-1.3%, Calciu (Ca)-0.05%. - Oligoelemente: Bor (B)-0.16%, Cupru (Cu)-0.35%, Fier (Fe)-0.18%, Mangan (Mn)-0.06%, Zinc (Zn)-0.11%, iar prin formula sa, BIONAT PLUS este un ingredient care actioneaza rapid, stimuleaza plantele, efectul de absorbtie prin frunze fiind aproape instantaneu. Acesta este recomandat spre a fi utilizat in culturile agricole, legumuicole, livezi, exploatatii forestiere, flori, plante ornamentale, suprafete acoperite cu gazon. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie sau pentru tratamentul semintelor si bulbilor, va asigurati culturi viguroase, rezistente la factorii de mediu, determinand sporuri ridicate de productie, dar si o rezistenta asupra diverselor boli care pot apararea .
Stoc: In limita stocului disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 589 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Continut:  Elemente nutritive principale (macroelemente): Azot (N)-6.9%, Fosfor (P2O2)-0.003%, Potasiu (K2O)-0.76%. - Elemente nutritive secundare: Magneziu (Mg)-0.47%, Sulf (S)-1.3%, Calciu (Ca)-0.05%. - Oligoelemente: Bor (B)-0.16%, Cupru (Cu)-0.35%, Fier (Fe)-0.18%, Mangan (Mn)-0.06%, Zinc (Zn)-0.11%.
 
Mod de prezentare: 100 ML, 1 L, 10 L
 
Fertilizantul foliar BIONAT PLUS contine macro si microelemente, iar prin formula sa, BIONAT PLUS este un ingredient care actioneaza rapid, stimuleaza plantele, efectul de absorbtie prin frunze fiind aproape instantaneu. Acesta este recomandat spre a fi utilizat in culturile agricole, legumuicole, livezi, exploatatii forestiere, flori, plante ornamentale, suprafete acoperite cu gazon. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie sau pentru tratamentul semintelor si bulbilor, va asigurati culturi viguroase, rezistente la factorii de mediu, determinand sporuri ridicate de productie, dar si o rezistenta asupra diverselor boli care pot apararea .
 
Mod de actiune: Se aplica prin pulverizare pe aparatul foliar al plantelor. Odata patruns in sucul celular al frunzelor determina o intensificare a procesului de nutritie grabind sinteza clorofilei si echilibreaza metabolismul plantei. Biostimulatorul din continutul ingrasamantului migreaza si spre sistemul radicular determinand o crestere a masei acesteia si o crestere a numarului de perisori absorbanti sporind puterea de extractie a elementelor nutritive din solutia solului, creste astfel rezistenta plantelor la perioadele secetoase. Un rol important il detine elementul chimic Sulf (S)-1.3% prezent in compozitia ingrasamantului acesta fiind responsabil in sinteza proteinelor determinand sporuri importante de productie la rapita pentru ulei, dar si la cultura graului de toamna o crestere in gluten cu 2-3%.
Prezenta Zincului (Zn)-0.11% influenteaza pozitiv cultura porumbului boabe sau furaje, aceasta planta fiind mare consumatoare de zinc. Bionat Plus influenteaza pozitiv legarea si cresterea numarului de bulbi si tuberculi. Prin accelerarea si echilibrarea metabolismului plantele tratate devin mult mai rezistente la boli foliare, numarul tratamentelor efectuate impotriva acestora putand sa scada.
 
Mod de utilizare: 
  • Se poate administra atat cu mijloace terestre avute in dotare, cat si aerian cu avionul sau elicopterul. 
  • In micile gospodarii se poate aplica cu pulverizatoare de mana sau pompe manuale.
  • La efectuarea tratamentului se va urmari ca plantele sa nu fie umezite de roua sau precipitatii, temperaturile sa fie in camp de peste 17º C, cu tendinte de crestere, vant slab, de asemenea timp de 4-6 ore de la terminarea tratamentului sa nu fie precipitatii.
  • Administrare la samanta: la pregatirea semintelor pentru semanat se administreaza 100 ml Bionat Plus diluat in 3-6 l apa/norma de samanta/ha.
  • Administrare la flori: se administreaza prin stropiri in intervale de 7-10 zile, in concentratie de 0.2-0.5%. Pentru prospetime, la florile taiate se va adauga in apa din vaza 2 ml/l.
  • Administrare la rasaduri de legume, tutun si flori: in primele faze de vegetatie se pulverizeaza pe frunze in concentratie de 0.2% (2 ml/1 l apa), 1-2 stropiri, la rasaduri de peste 2 saptamani se pulverizeaza pe frunze in concentratie de 0.5% (5 ml/1 l apa).
 
Culturi pentru care este recomandat: cereale paioase, orez, porumb boabe, sorg, fl. Soarelui, soia, rapita, mustar, in, canepa, sfecla de zahar, cartof, pepeni, legume, tutun, vita de vie, pasuni, pomi fructiferi, exploatatii forestiere, flori, plante ornamentale, suprafete acoperite cu gazon.
 
 
Compatibilitate: este un produs compatibil cu toate tipurile de erbicide si substante de combatere a daunatorilor. Nu prezinta reziduuri toxice.
 
Alte informatii necesare, de exemplu: 
  • Se aplica pe plante si frunze prin pulverizare in conditii de cer senin, la temperaturi +17°C si +25°C, fara pericolul unor ploi iminente.
  • Nu se aplica pe plantele umede, cand bate vantul, la temperaturi scazute.
  • Dozele de BIONAT PLUS la unitatea de suprafata (ha) se administreaza in cantitatile de apa adaptate la utilajele folosite (terestru sau aeriene).
  • Cititi eticheta produsului inainte de utilizare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Informatii Suplimentare
FormulareFertilizant Lichid
Substanta activaAzot, Fosfor, Potasiu
Concentratie6.9%, 0.03%, 0.76%
Mod actiuneEfect biostimulator
Bioda
Tip agentFertilizant foliar
Cultura tratataArdei, Castraveti, Cereale paioase, Conopida, Floarea soarelui, Gulie, In, Plante ornamentale, Pomi fructiferi, Porumb, Rapita, Sfecla de zahar, Soia, Sorg, Tomate, Varza, Vinete, Vita de vie
CompatibilitateBIONAT PLUS este un produs compatibil cu toate tipurile de erbicide şi substanţe de combatere a daunatorilor. Nu prezinta reziduuri toxice.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
ardei Nu este cazul2 - 3 l/ha
cartof Nu este cazul0.2 - 0.8 %la rasaduri dupa rasarire 0.2-0.3% si la intervale de 12-14 zile in concentratie de 0.5-0.8% in vegetatie
cereale paioase Nu este cazul2 - 3 l/hala aparitia primelor frunze si dupa 10-15 zile
floarea soarelui Nu este cazul0.2 - 0.8 %la rasaduri dupa rasarire 0.2-0.3% si la intervale de 12-14 zile in concentratie de 0.5-0.8% in vegetatie
grau Nu este cazul0.2 - 0.8 %la rasaduri dupa rasarire 0.2-0.3% si la intervale de 12-14 zile in concentratie de 0.5-0.8% in vegetatie
legume radacinoase Nu este cazul2 - 3 l/hala 3-5 frunze si dupa 10-14 zile
plante ornamentale Nu este cazul3 - 6 l/hadupa infrunzire la pornirea listarilor vegetativi si la intervale de 10-14 zile
porumb Nu este cazul2 - 3 l/hala aparitia primelor frunze si dupa 10-15 zile
rapita Nu este cazul2 l/hala 5-6 frunze si la intervale de 10-15 zile
sfecla de zahar Nu este cazul0.2 - 0.8 %la rasaduri dupa rasarire 0.2-0.3% si la intervale de 12-14 zile in concentratie de 0.5-0.8% in vegetatie
soia Nu este cazul2 - 3 l/hala aparitia primelor frunze si dupa 10-15 zile
sorg Nu este cazul2 - 3 l/hala 3-5 frunze si dupa 10-14 zile
spatii exterioare Nu este cazul3 - 6 l/hadupa infrunzire la pornirea listarilor vegetativi si la intervale de 10-14 zile
spatii interioare Nu este cazul0.2 - 0.4 l/hase aplica pe frunze prin pulverizare in concentratie de 0.2-0.3% la intervale de 10-14 zile, iar pentru prelungirea prospetimii florilor taiate se adauga 2 ml/l apa
toate culturile Nu este cazul2 l/hala 5-6 frunze si la intervale de 10-15 zile
vita de vie Nu este cazul3 - 6 l/hainainte de inflorire, la aparitia ciorchinelui si dupa scuturarea floril

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFERTILIZANT FOLIAR BIONAT PLUS
Rating-ul dumneavoastra