NOU: introducem livrarea prin easyBOX la doar 9 lei, oriunde in tara!

INTRODUCERE

 

 

Va multumim pentru interesul fata de compania noastra, produsele si/sau serviciile  noastre. Protectia datelor cu caracter personal este un subiect foarte important pentru noi. Cand intrati intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintati informatiile dumneavoastra, unele informatii fiind date cu caracter personal protejate prin legislatia europeana si nationala. 

 

Prezentul document (denumit in continuare „Politica de confidentialitate”, „Nota de informare” sau „Documentul”) contine informatiile necesare privind utilizarea datelor cu caracter personal. Va rugam sa cititi cu atentie acest document! Recomandam ca acest document sa se citeasca impreuna cu Termenii si Conditiile. In cazul unui conflict intre termenii prezentului Document si oricare alte clauze contractuale dintre noi si dumneavoastra, vor prevala termenii prezentului Document. Pentru mai multe informatii despre utilizarea modulelor cookies sau a altor tehnologii similar, va rugam sa consultati Politica noastra privind utilizarea modulelor cookie.

 

Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa va explice, printre altele, categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram (e.g. colectare, stocare, utilizare, transmitere), motivele prelucrarii, modalitatea de prelucrare, drepturile dumneavoastra conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (in continuare „RGPD” sau „GDPR”) si modalitatea in care va puteti exercita aceste drepturi. In activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, noi actionam in calitate de operator si avem obligatia legala de a va furniza aceste informatii. 

 

Prin vizitarea site-ului, achizitionarea serviciilor/produselor noastre sau prin interactiunea cu noi prin orice mijloc si/sau prin intermediul oricarui canal de comunicare (e.g., e-mail, telefon, retele de socializare), sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate.

 

AGRII ROMANIA SRL este operator de date cu caracter personal conform RGPD. Aceasta Politica de confidentialitate acopera doar prelucrarile de date pentru care AGRII ROMANIA SRL este operator.  

 

 

DEFINITII

 

 

1. „GDPR”, „RGPD” sau „Regulamentul” inseamna Regulamentul (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

2. „Operatorul” sau „Noi” inseamna Agrii Romania SRL, societate de nationalitate romana cu sediul social in Com. Ghiroda, str. Calea Lugojului, nr 3, jud Timis, inmatriculata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr. 35/1768/1991, avand codul fiscal RO 1827872. 

 

3. „Persoana vizata” reprezinta orice persoana fizica identificata sau identificabila ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi in calitate de operator, ca de exemplu clientii, potentialii clienti, vizitatori ai site-ului. 

 

4. „Prelucrare”  inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

5. „Consimtamant” inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate. 

 

6. „Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Ceilalți termeni utilizați în prezentul document au înțelesul conferit de GDPR și de celelalte prevederi legale aplicabile. 

 

 

ALTE SERVICII

Aceasta Politica de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care puteti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excedeaza controlului nostru. Va incurajam sa examinati Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date cu caracter personal. 

 

CINE SUNTEM NOI?

Agrii Romania SRL, societate de nationalitate romana cu sediul social in Com. Ghiroda, str. Calea Lugojului, nr 3, jud Timis, inmatriculata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr. 35/1768/1991, avand codul fiscal RO 1827872, e-mail gdpr@agrii.ro este responsabila de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le colectam direct de la dumneavoastra sau din alte surse.  

 

CINE SUNTETI DUMNEAVOSTRA?

Potrivit legislatiei, dumneavoastra, persoana fizica beneficiara a produselor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii care ne este client sau potential client, vizitatorul site-ului si/sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, sunteti o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date cu caracter personal si pentru a va permite sa va exercitati cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita exercitarea drepturilor. Pentru mai multe informatii privind exercitarea drepturilor, accesati Sectiunea privind „Drepturile dumneavoastra” din prezentul document. 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU 

Protectia informatiilor dumneavoastra personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam legislatia europeana si nationala privind protectia datelor cu caracter personal, in special Regulamentul (UE) nr. 679/2016, cunoscut si sub denumirea de GDPR si urmatoarele principii: 

 

✓ Legalitate, echitate si transparenta 

Prelucram datele dvs. legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar dvs. sunteti informat corespunzator.  

 

✓ Controlul va apartine 

In limitele legii, va oferim posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-ati impartasit cu noi si de a va exercita celelalte drepturi. Pentru mai multe informatii privind exercitarea drepturilor, accesati Sectiunea privind „Drepturile dumneavoastra” din prezentul document. 

 

✓ Integritatea datelor si limitarea scopului 

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate. 

 

✓ Securitate 

Am implementat masuri rezonabile de securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal, astfel incat sa va protejam cat mai bine informatiile personale. Cu toate acestea, retineti faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

 

 

SCHIMBARI

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

 

INFORMATIILE DVS. SCOPURI. TEMEIURI LEGALE 

Atunci cand navigati pe site-ul nostru, cand ne transmiteti o solicitare pe e-mail sau ne contactati in orice alt scop si pe orice alt canal de comunicare, ne puteti comunica urmatoarele date personale, pe care le colectam direct de la dvs. sau din alte surse, asa cum explicam in tabelul de mai jos. 

 

 

 

Datele cu caracter personal prelucrate* Scop/Scopuri* Temei/Temeiuri Legale

Nume

Adresa

  • pentru facturare
  • pentru a ne conforma legislatiei
  • pentru prevenirea fraudelor si a 
  • altor infractiuni
  • pentru crearea unui cont pe sitepentru marketing direct (doar dacă avem consimtamantul dvs. prealabil)
  • incheierea sau executarea unui contract – Art. 6 (1) lit. b GDPR
  • obligatia legala - Art. 6 (1) lit. c GDPR
  • consimtamant – Art. 6 (1) lit. a) GDPR – (doar pentru marketing direct)

E-mail

  • pentru facturarea electronica
  • pentru a ne conforma legislatiei
  • pentru prevenirea fraudelor si a altor infractiuni

 

  • incheierea sau executarea unui contract – Art. 6 (1) lit. b) GDPR
  • consimtamant – Art. 6 (1) lit. a) GDPR – (doar pentru marketing direct)
  • interes legitim - Art. 6 (1) lit. f) GDPR
Adresa IP
  • pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice
  • pentru prevenirea fraudelor
  • pentru functionarea retelei
  • interes legitim - Art. 6 (1) lit. f) GDPR

 

 

 

*Desi am depus toate eforturile posibile pentru identificarea tuturor datelor personale prelucrate si a scopurilor,

retineti faptul ca informatiile din tabelul de mai sus nu sunt exhaustive.  

 

 

         

 

Cele mai multe date cu caracter personal le colectam direct de la dumneavoastra (de exemplu, prin completarea unui formular de pe site). Majoritatea datelor cu caracter personal sunt cele descrise mai sus, dar pot exista situatii in care colectam date de la terti (e.g. parteneri, platforme). 

 

Pe langa informatiile indicate mai sus, este posibil sa colectam si urmatoarele informatii, in functie de circumstante:  

 

    • Modul in care interactionati cu site-ul/site-urile nostru/noastre (de exemplu, informatii despre cum si cand ne accesati site-ul sau ce dispozitiv folositi pentru a accesa site-ul). Pentru mai multe informatii in acest sens, va invitam sa lecturati si politica noastra privind utilizarea modulelor cookies. 
    • Informatii furnizate atunci cand completati formulare sau chestionare. 
    • Continutul mesajelor trimise prin sisteme de mesagerie si e-mail.

 

In situatia in care efectuati achizitii cu cardul bancar, se vor colecta anumite informatii de plata (datele de pe card), insa vor fi stocate de partenerii nostri procesatori de plati intr-un mod pe care noi nu il putem citi si nu putem avea acces la respectivele date.

 

Este posibil să prelucrăm datele cu caracter personal și în următoarele scopuri: 

 

    • Pentru a va raspunde la intrebari si solicitari si pentru a va furniza serviciul de asistenta clienti;
  •  
    • In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul dvs. prealabil sau cand exista o exceptie legala de la obtinerea consimtamantului;
    • Pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim;
  •  
    • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
  •  
    • Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
  •  
    • Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
  •  
    • Pentru a ne conforma legislatiei, ca de exemplu conformarea cu legislatia fiscala care ne obliga sa pastram documentele contabile pe o perioadă de 10 ani;
  •  
    • In situatia putin probabila a unui litigiu, pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta.

 

PERIOADA DE STOCARE

 

Stocam datele dvs. cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incetarea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica. Retineti faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

 

TRANSFERURI DE DATE PERSONALE

 

Putem dezvalui datele dvs., respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate a datelor cu caracter personal. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele dvs. sa fie protejate. In aceste situatii, ne vom asigura ca orice transfer este legitim conform legislatiei.   De exemplu, am putea furniza datele dvs. catre alte companii, precum furnizorii de servicii informatice (e.g. cloud, hosting) sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si catre alti terti cu care avem o relatie contractuala. 

Putem transmite datele si altor destinatari avand consimtamantul sau potrivit instructiunilor dvs., ca de exemplu, in situatia in care exercitati o cerere de portabilitate. 

Vom putea, de asemenea, furniza informatiile dvs. cu caracter personal si catre parchet, politie, instante judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

TRANSFERURI INTERNATIONALE

 

Transferul de date cu caracter personal catre un stat tert poate avea loc numai daca statul catre care se intentioneaza transferul asigura un nivel de protectie adecvat. Transferul de date catre un stat a carui legislatie nu prevede un nivel de protectie cel putin egal cu cel oferit de RGPD este posibil numai daca exista garantii suficiente cu privire la protectia drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garantii vor fi stabilite de noi prin contracte incheiate cu furnizorii/prestatori de servicii catre care se va realiza transferul datelor tale personale. De fiecare data cand vom transfera datele dumneavoastra personale in afara Spatiului Economic European (SEE), ne vom asigura ca exista un nivel de protectia similar prin unul din urmatoarele mecanisme de protectie a datelor oferite de RGPD. In prezent, putem transfera datele dumneavoastra personale catre tari unde s-a demonstrat de catre Comisia Europeana ca furnizeaza un nivel adecvat de siguranta pentru datele personale. Pentru mai multe detalii, dati click aici. Pentru anumiti furnizori de servicii, indeosebi cei stabiliti in Statele Unite, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate si aprobate de Comisia Europeana care ofera datelor personale aceeasi protectie pe care o au in Europa. Pentru mai multe detalii, dati click aici. Pentru celelalte tipuri de transferuri, vom utiliza anumite derogari pentru situatii specifice sau consimtamantul dvs. 

 

Ne puteti contacta la adresa de email gdpr@agrii.ro daca doriti mai multe informatii despre mecanismul specific utilizat pentru transferul datelor personale in afara SEE. 

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Intelegem cat de importanta este securitatea datelor cu caracter personal si luam masurile necesare pentru a proteja clientii nostri si alte persoane ale caror date le prelucram de accesul neautorizat la datelor personale, precum si de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucram in activitatea curenta.

 

Am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal: 

 

 

a) Politici dedicate. Adoptam si revizuim constant practicile si politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv masurile fizice si electronice de securitate) pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenintari la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificari constante, pentru a ne asigura ca respectam cerintele legale si ca sistemele functioneaza in mod adecvat.

 

b) Minimizarea datelor. Ne asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate doar la cele necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta Politica.

 

c) Restrangerea accesului la date. Incercam sa restrangem cat mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la minimul necesar: angajati, colaboratori si alte persoane care au nevoie sa acceseze aceste date pentru a le prelucra si a duce la indeplinire un serviciu. Partenerii si colaboratorii nostri sunt supusi unor obligatii stricte de confidentialitate (fie prin contract, fie legale).

 

d) Masuri tehnice specifice. Utilizam tehnologii care sa asigure securitatea datelor personale, incercand intotdeauna sa implementam cele mai optime solutii pentru protectia datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera in cazul unui eventual incident si avem implementate proceduri de audit periodice in privinta securitatii echipamentelor folosite. Totusi, niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura si de neatins. 

 

e) Asigurarea exactitatii datelor personale. Cateodata este posibil sa va solicitam sa confirmati exactitatea datelor personale pentru a fi siguri ca ele reflecta realitatea.

 

f) Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

g) Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, incercam pe cat posibil sa anonimizam/pseudonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

 

 

Cu toate acestea, desi depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le incredintati, este posibil sa avem parte si de evenimente mai putin fericite si sa avem incidente/brese de securitate. In aceste cazuri, vom urma custrictete procedura de raportare si notificare a incidentelor de securitate si vom lua toate masurile necesare pentru a readuce situatia la normal in cel mai scurt timp posibil.

 

 

MARKETING DIRECT

 

In masura in care am obtinut consimtamantul dvs. prealabil sau sunteti deja un client al companiei, putem utiliza tehnologii de marketing direct utilizand informatiile colectate despre dvs. In prezent desfasuram marketing prin urmatoarelemetode: e-mail marketing, sms marketing, notificari de tip „push”, marketing prin posta. 

 

Va puteti opune marketingului direct si/sau va puteti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail  („unsubscribe”) sau prin transmiterea unei cereri in acest sens la gdpr@agrii.ro.

 

 

PROFILARE SI DECIZII AUTOMATE 
 

 

☐  Nu luam decizii automate cu efect juridic sau impact semnificativ asupra dumneavoastra.

 

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

 

 

Drepturile dvs. conform GDPR sunt urmatoarele:

 

(a) Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs. 

 

(b) Dreptul de acces asupra datelor. Aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatiile prevazute de art. 15 alin. (1) din GDPR.

 

(c) Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete. Aveti dreptul de a obtine, din partea noastra, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.

 

(d) Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”).  In situatiile prevazute la art. 17 din GDPR, aveti dreptul de a solicita si obtine stergerea datelor cu caracter personal. 

 

e) Dreptul la restrictionarea prelucrarii. In cazurile prevazute la art. 18 din GDPR, aveti dreptul de a solicita si obtine restrictionarea prelucrarii.

 

f) Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre dvs. catre alt operator („dreptul la portabilitate”). Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre dvs. catre alt operator („dreptul la portabilitate”)

 

g) Dreptul de a va opune prelucrarii datelor. In cazurile prevazute la art. 21 din GDPR, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor.

 

h) Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri cu efecte juridice sau cu efecte semnificative similare asupra dvs.

 

i) Dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor si intereselor dvs.

 

j) Dreptul de a depune o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere. 

 

 

Nume: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
 

 

Va rugam sa retineti ca:

 

 

(1) Va puteti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri la adresa de e-mail gdpr@agrii.ro .

 

(2) Daca doriti sa va exercitati drepturile, o puteti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail gdpr@agrii.ro .

 

(3) Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primite va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a va adresa justitiei.

 

(4) Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de o luna. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.

 

(5) Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa va identificam, iar dvs. nu ne furnizati informatii suplimentare pentru a reusi sa va identificăm, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

 

Pentru orice alte informatii ne puteti contacta la adresa gdpr@agrii.ro .