SKU
ERBICID FOXTROT 69 EW

ERBICID FOXTROT 69 EW

Erbicidul sistemic Foxtrot 69 EW se prezinta sub forma de emulsie in apa si are ca subtante active: Fenoxaprop-p-etil 69 g/l +Cloquintocet mexil 34,5 g/l (safener), care impreuna formeaza un graminicid dedicat protejarii cerealelor, eficient in combaterea buruienilor anuale din cultura de grau. Recomandat pentru combaterea buruienilor precum: Coada vulpii, Odos, Mei, Iarba alba, Suvar de munte, Iarba vantului, Iarba de Sudan, Meisor, Mohor, Costrei, Iarba gastii.
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 2850 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Erbicid selectiv pentru combaterea in post-emergenta a buruienilor monocotile din culturile de grau Recomandare de ordin general pentru produsele microambalate: Erbicidul FOXTROT 69 EW ambalat la 100 ml se aplica intr-o cantitate de apa de 30 L Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!
Informatii Suplimentare
FormulareEW - Emulsie, ulei in apa
Certificat omologareNr. 2772 din 27/03/2008
Substanta activaCloquintocet-mexil (safener), Fenoxaprop-p-etil (enantiomer d)
Concentratie69 g/l, 34,5 g/l
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBuruieni
Cultura tratataGrau
Momentul aplicariiPostemergent
Tipul buruienilor combatuteBuruieni monocotiledonate anuale
CompatibilitateFoxtrot 69 EW este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor utilizate in practica (fungicide, insecticide, erbicide si fertilizanti foliari), fiind omologate pentru aceeasi cultura. La amestecul in rezervor cu alti parteneri trebuie respectate strict recomandarile de amestec ale produsului partener. Recomandam un test de compatibilitate inainte de a fi utilizat in amestecuri.
Evitati amestecul in rezervor a unui numar mare de produse (erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanti foliari, regulatori de crestere, dupa caz) care pot determina solutii foarte concentrate cu efecte antagonice sau fitotoxice.
Nu se amesteca cu produse a caror eticheta specifica ca trebuie aplicate singure sau au interdictii de aplicare cu acest produs.
Prepararea solutieiVolumul de apa la hectar: 200 - 300 l/ha
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Pentru combatereIarba vantului, Odos

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
grau iarba vantuluiApera spica venti0.9 - 1.1 l/hase aplica postemergent cand buruienile au 2 - 4 frunze pana la sfarsitul infratirii (BBCH 12 - 30)
odosAvena fatua0.9 - 1.1 l/hase aplica postemergent cand buruienile au 2 - 4 frunze pana la sfarsitul infratirii (BBCH 12 - 30)

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsERBICID FOXTROT 69 EW
Rating-ul dumneavoastra