SKU
A-01042

ERBICID PULSAR PLUS - 10L

Erbicidul sistemic PULSAR PLUS 40 este o formulare speciala sub forma de concentrat solubil pentru floarea-soarelui Clearfield Plus, continand substanta activa imazamox si numerosi co-formulanti care imbunatatesc retentia, absorbtia si penetrarea substantei active in plante.
Stoc: Epuizat din stoc
2,04255 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

Substanta activa: 25 g/l Imazamox
   
Mod de prezentare: 5 L
 
Formulare: concentrat solubil
 
Erbicidul sistemic PULSAR PLUS 40 este o formulare speciala sub forma de concentrat solubil pentru floarea-soarelui Clearfield Plus, continand substanta activa imazamox si numerosi co-formulanti care imbunatatesc retentia, absorbtia si penetrarea substantei active in plante.

 

Mod de actiune: PULSAR PLUS contine substanta activa si numerosi co-formulanti care imbunatatesc retentia, absorbtia si penetrarea substantei active in planta. Ca rezultat, o cantitate mai mare de substanta activa patrunde si se transloca mult mai rapid in buruieni comparativ cu formularea standard. PULSAR PLUS este un erbicid pe baza de imazamox, din grupa imidazolinonelor. Substanta activa este preluata de plante in special prin frunze dar si prin radacini. Datorita activitatii reziduale la nivelul solului, produsul PULSAR PLUS asigura combaterea buruienilor in curs de rasarire si a unui nou val de buruieni. Plantele mor la 7-14 zile de la aplicare. In planta substanta activa este preluata pana la nivelul zonelor de crestere unde blocheaza sinteza aminoacizilor esentiali, responsabili de cresterea si diviziunea celulara. Produsul PULSAR PLUS apartine grupei de erbicide B (HRAC).
  
Mod de utilizare:

  • Produsul Pulsar Plus se aplica postemergent, maxim 1 tratament, pe perioada de vegetatie BBCH 12-18, respectiv de la stadiul de 2 pana la 8 frunze a culturii de floarea soarelui, iar buruienile la stadiul tanar de dezvoltare 2-4 frunze.
  • Doza utilizata va fi in functie de stadiul, spectrul de buruieni si de nivelul de infestare.
  • Recomandarea noastra este de a folosi PULSAR PLUS in doza intre 1,6 – 2 litri/ha, avand in vedere ca in camp gasim buruieni dificil de combatut precum cornuti, ambrozie, spanac salbatic, mohor, meisor, iar daca suntem in zona cu Orobanche, hibridul sa aiba o rezistenta relevanta la Orobanche (>=OR 7, G). In cazul de infestari cu buruieni perene precum palamida, volbura si/sau buruienile sunt intr-o faza mai avansata de dezvoltare, precum si daca hibridul nu are o rezistenta relevanta la Orobanche.
     

Spectru de combatere: lupoaie, monocotiledonate anuale, dicotiledonate anuale.

 

Compatibilitate:  in cazul amestecului cu alte produse, se recomanda in prealabil efectuarea unui test de compatibilitate 

 

Alte informatii necesare: 

  • Grupa toxicologica - PERICOL
  • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
  • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare! 

 


 
 

 

Informatii Suplimentare
FormulareSL - Concentrat solubil
Certificat omologareNr. 282PC din 28/02/2017
Substanta activaImazamox
Concentratie25 g/l
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBuruieni
Cultura tratataFloarea soarelui
Momentul aplicariiPostemergent
Tipul buruienilor combatuteBuruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene
CompatibilitateEste recomandat sa se procedeze la un test preliminar cu amestecul preconizat, pentru a observa aspectele fizice ale amestecului şi se va face un test pentru a vedea reacţia plantelor dupa stropire.
Prepararea solutieiSe pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea in camp a erbicidelor lichide, utilizate in mod obişnuit la culturile sus menţionate. Se vor utiliza duze specifice aplicarii erbicidelor. Volumul de soluţie utilizat, este in funcţie de echipamentul folosit, incat sa se asigure o buna acoperire a buruienilor. Se recomanda utilizarea a 100-400 l/ha soluţie de erbicidat.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Substanta activaimazamox 25 g/l
Unitate de masuraL
Agent daunator (RO)buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene, buruieni monocotiledonate anuale, buruieni monocotiledonate perene, Lupoaie
Greutate neta1

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
floarea soarelui buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene1.2 - 2 l/haPostemergent se aplica la stadiul de 2-8 frunze ale culturii (BBCH 12-18)
buruieni monocotiledonate anuale, buruieni monocotiledonate perene1.2 - 2 l/haPostemergent se aplica la stadiul de 2-8 frunze ale culturii (BBCH 12-18)
lupoaieOrobanche cumana1.2 - 2 l/haPostemergent se aplica la stadiul de 2-8 frunze ale culturii (BBCH 12-18)

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsERBICID PULSAR PLUS - 10L
Rating-ul dumneavoastra