SKU
ERBICID GRANSTAR SUPER 50 SG

ERBICID GRANSTAR SUPER 50 SG

Erbicidul sistemic Granstar Super 50 SG este prezentat sub forma de granule solubile in apa si contine Tifensulfuron-metil 25% + Tribenuron-metil 25%, care impreuna au dublu efect in combaterea unui spectru larg de buruieni cu frunza lata ( peste 70 specii de buruieni) din culturile de cereale paioase, in perioada de postemergenta.
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 6845 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Substante active:  Tifensulfuron-metil 25% + Tribenuron-metil 25%

 

Mod de prezentare: 40 G, 200 G, 1 KG

 

Formulare: granule solubile
 
Erbicidul sistemic Granstar Super 50 SG este prezentat sub forma de granule solubile in apa si contine Tifensulfuron-metil 25% + Tribenuron-metil 25%, care impreuna au dublu efect in combaterea unui spectru larg de buruieni cu frunza lata ( peste 70 specii de buruieni) din culturile de cereale paioase, in perioada de postemergenta.

 

Mod de actiune: substanta activa actioneaza selectiv asupra buruienilor inhiband diviziunea celulara in radacini, in varfurile de crestere si mugurii axiali, oprind cresterea si dezvoltarea acestora in cateva ore de la aplicare. 

 

Mod de utilizare:

  • Momentul optim de aplicare este in perioada de crestere activa a buruienilor, respectiv din faza de cotiledoane pana la 6 frunze adevarate.
  • Pentru largirea spectrului de buruieni cu frunza lata combatute, GRANSTAR SUPER  50 SG se poate amesteca in rezervorul masinii cu erbicide pe baza de 2,4D, dicamba, florasulam sau fluroxipir.
     

Spectru de combatere: Neghina, Scanteiuta, Loboda salbatica, Mustar negru, Traista ciobanului, Palamida, Pliscul cocorului, Turita, Samulastra de floarea-soarelui, Sugel, Musetel, Mac, Troscot, Ridiche salbatica, Cruciulita, Mustar salbatic, Susai, Rocoina, Papadie, Ventrilica, Trei frati patati, Stir salbatic, Romanita, Samulastra de rapita, Albastrita, Lingurica, Nalba, Lucerna samulastra, Macris, Patlagina, Hrisca urcatoare, Piciorul cocosului, Pungulita.

 

Compatibilitate: Granstar Super 50SG este compatibil fizic cu majoritatea erbicidelor si fungicidelor utilizate la cereale.In cazul amestecului cu alte produse, se recomanda in prealabil efectuarea unui test de compatibilitate. 


Alte informatii necesare:

  • Grupa toxicologica - ATENTIE
  • Purtati echipament individual de protectie.
  • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
  • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!   
     

 

Informatii Suplimentare
FormulareWG - Granule dispersabile in apa
Certificat omologareNr. 2674 din 19/12/2006
Substanta activaTifensulfuron-metil, Tribenuron-metil
Concentratie250 g/kg, 250 g/kg
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBuruieni
Cultura tratataGrau, Orz, Orzoaica, Ovaz, Secara
CompatibilitateGranstar Super este compatibil fizic cu majoritatea erbicidelor si fungicidelor utilizate in cereale. Se recomanda totusi sa se verifice compatibilitatea in conditiile specifice de utilizare. In combinatie cu alte produse se respecta cu strictete recomandarile partenerului de amestec. Evitati amestecul in rezervor cu un numar mare de produse (erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanti, regulatori de crestere) care pot determina solutii foarte concentrate cu efecte antagonice sau fitotoxice. Nu se amesteca cu produse care au interdictii de aplicare cu acest produs sau in a caror eticheta se preciseaza ca trebuie aplicate singure.
Prepararea solutieiAsigurati-va ca echipamentul de stropit este curat si in buna stare de functionare. Inaintea utilizarii este necesara calibrarea echipamentului pentru asigurarea uniformitatii. Turnati cantitatea necesara de Granstar Super in rezervorul masinii pe jumatate umplut cu apa, cu agitatorul actionand pana cand produsul este complet dispersat. Nu este necesara dizolvarea separata sau efectuarea unui pre-amestec. Folositi agitatoare mecanice sau hidraulice. Nu folositi sisteme pneumatice (cu aer) de agitare. Spalati ambalajul si adaugati apa. Se continua agitarea solutiei pe tot parcursul aplicarii. Preparati numai cantitatea de solutie necesara pentru aplicarea curenta. Folositi solutia imediat dupa preparare. Controlati periodic starea echipamentului de stropit. Se amestec numai conform recomandarilor etichetei si ale specialistului. In cazul amestecurilor complexe, produsele se adauga in rezervor astfel: plicuri hidrosolubile, granule dispersabile, granule solubile, pulberi, suspensii concentrate, apoase, suspensii concentrate uleioase, emulsii concentrate, adjuvanti, surfactanti, uleiuri, fertilizanti si produse antidrift.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Agent daunator (RO)Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate perene

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
grau buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene0.4 kg/hase aplica postemergent de la aparitia primelor doua frunze pana la aparitia frunzei stindard (BBCH 12-39) si cand buruienile au 2 - 4 frunze
orz buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene0.4 kg/hase aplica postemergent de la aparitia primelor doua frunze pana la aparitia frunzei stindard (BBCH 12-39) si cand buruienile au 2 - 4 frunze
orzoaica buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene0.4 kg/hase aplica postemergent de la aparitia primelor doua frunze pana la aparitia frunzei stindard (BBCH 12-39) si cand buruienile au 2 - 4 frunze
ovaz buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene0.4 kg/hase aplica postemergent de la aparitia primelor doua frunze pana la aparitia frunzei stindard (BBCH 12-39) si cand buruienile au 2 - 4 frunze
secara buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene0.4 kg/hase aplica postemergent de la aparitia primelor doua frunze pana la aparitia frunzei stindard (BBCH 12-39) si cand buruienile au 2 - 4 frunze

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsERBICID GRANSTAR SUPER 50 SG
Rating-ul dumneavoastra