Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-05617

PACHET ELATUS PLUS RIVIOR

Stoc: Epuizat din stoc
5,27955 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Elatus™ Plus + Rivior™ Pack este solutia pentru un control optim al bolilor care apar la frunza stindard. Prezinta flexibilitate in aplicare, produsele din pachet putand fi aplicate chiar si mai devreme, la intrarea in primavara. Pachetul este o solutie foarte buna, avand in compozitie Elatus™ Plus si Rivior™. Ofera atat preventie, cat si curativitate in tratamentul bolilor din cultura de cereale paioase.
Alti cumparatori au fost interesati si de:
SET 3 DUZE PULVERIZATOR MANUAL TG - EU
VERMOREL 8L TG - EU
VERMOREL 8L TG - EU
8092 Lei
Vermorel 1.5l TG - EU
Vermorel 1.5l TG - EU
3094 Lei
PALNIE CLOPOT ERBICIDARE TGP - EU
PALNIE CLOPOT ERBICIDARE TGP - EU
1190 Lei
Benzovindiflupir (Solatenol) acţioneaza asupra succinat dehidrogenazei (SDHI) de la nivelul CII. Este un inhibitor al succinat dehidrogenazei extrem de puternic (SDHI) in patogenii fungici. Activitatea succinat dehidrogenazei este o etapa obligatorie a ciclului TCA mitocondrial (acid tricarboxilic), care este principala cale de producere a energiei in celule. in mod normal, ciclul TCA alimenteaza continuu lanţul respirator cu reducerea echivalenţilor. Blocarea acestui ciclu pe legaturile benzovindiflupir-ului conduce la reducerea majora a energiei celulare. Protioconazol este o substanţa activa din clasa triazolintione, caracterizata printr-o acţiune preventiva, curativa şi eradicativa foarte buna asupra unei game largi de patogeni, avand totodata efecte stimulatoare asupra creşterii plantelor. Mecanismul de acţiune este de tip DMI - inhibarea sintezei lanosterolului. Grau, secara, triticale: ELATUS se aplica foliar inainte sau la debutul infecţiei. Se aplica maxim 1 tratament/an pe aceeasi cultura de la primul internod (BBCH31) si pana la sfarşitul infloririi (BBCH 69). Orz: ELATUS se aplica foliar inainte sau la debutul infecţiei. Se aplica maxim 1 tratament/an pe aceeasi cultura de la primul internod (BBCH31) si pana la sfarşitul inspicarii (BBCH59). Rivior este o solutie noua ce ofera un control bun pe majoritatea bolilor care apar in primele faze de vegetatie. Controleaza eficient rugina bruna, rugina galbena, fainarea si patarea reticulara a frunzelor de grau.
Informatii Suplimentare
FormulareSL - Concentrat solubil
Substanta activaELATUS PLUS, RIVIOR
Mod actiuneSistemic
Momentul aplicariiPostemergent
CompatibilitateELATUS™ PLUS este compatibil cu foarte multe produse de protectia plantelor si ingrǎsǎminte uzuale. Pentru o folosire corecta a produsului, inainte de amestecarea ELATUS™ PLUS cu orice alt produs de protectia plantelor sau ingrǎsǎmȃnt, trebuie sa consultati tabelele cu compatibilitati si sǎ efectuati un test pe cultura respectiva.
RIVIOR™ este compatibil cu o serie de fungicide şi insecticide folosite la cereale şi sfecla de zahar. Se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate fizica inaintea aplicarii. A se respecta cu stricteţe dozele recomandate in etichete. Nu se amesteca cu produse a caror eticheta conţine masuri prohibitive.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Greutate neta28

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
cereale paioase Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET ELATUS PLUS RIVIOR
Rating-ul dumneavoastra