SKU
A-06078

PACHET AGRII PACK GAZON R

AGRII PACK GAZON este solutia noastra pentru mentinerea unui gazon frumos si sanatos. Ingrijindu-va gazonul cu acest pachet, veti obtine o suprafata uniforma, atractiva din punct de vedere vizual, care ofera un spatiu confortabil pentru activitati in aer liber. Pachetul contine trei produse cheie: fungicid ZOXIS 250 SC avand ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, fertilizantl foliar HUMITEX pe baza de acizi humici si fulvici si fertilizant de tip NPK, MEGASOL 19-19-19, care contine Azot total (Nt) 19%- Fosfor (P2O5) 19%- Potasiu (K2C) 19% .
Stoc: Disponibil
6140 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

AGRII PACK GAZON este solutia noastra pentru mentinerea unui gazon frumos si sanatos. Ingrijindu-va gazonul cu acest pachet, veti obtine o suprafata uniforma, atractiva din punct de vedere vizual, care ofera un spatiu confortabil pentru activitati in aer liber.

 

Recomandari de utilizare:

Primul tratament se aplica in primavara cat mai devreme dupa reluarea vegetatiei, pentru combaterea bolilor foliare și de biostimulare a a gazonului:

Diluati in 10 L de apa 10 ml de ZOXIS 250 SC + 10 ml de HUMITEX + 40 g de MEGASOL 19-19-19. Amestecul se aplica prin stropire pe suprafata gazonului pe o suprafata de 100 mp. 

Repetati acest tratament cca 1 data pe luna sau dupa fiecare 3 cicluri de tuns/taiere/aerare. 

Recomandam aplicarea a 5-7 tratamente pe intreaga perioada de vegetatie pentru a avea un gazon bine dezvoltat și rezistent. 

 

Cum se realizeaza amestecul? 

Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele – in aceasta ordine: 1 fungicidul ZOXIS 250 SC, 2 fertilizantul foliar HUMITEX, 3 biostimulatorul MEGASOL 19-19-19– amestecandu-se dupa fiecare produs. Apoi se completeaza cu apa. 

 

Descriere produs AGRII PACK GAZON :

  1. Primul produs, ZOXIS 250 SC , este un fungicid care are ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, fiind destinat pentru a preveni si combate cele mai frecvente boli cum ar fi Rugini, Fainare, Alternarioza, Septorioza, Albumeala cruciferelor, Patarea frunzelor, Antracnoza, Patarea purpurie. Acest fungicid actioneaza la nivelul frunzelor, substanta activa distribuindu-se uniform, iar ceea ce ramane la suprafata se va depozita sub forma unui rezervor pe frunza si se va reactiva in conditii de umiditate ridicata.
  2. Al doilea produs este reprezentat de fertilizantul foliar HUMITEX pe baza de acizi humici si fulvici care imbunatateste textura solului si asigura o buna afanare. De asemenea, acizii humici si fulvizi reprezinta solutia pentru corectarea mineralizarii si salinitatii solurilor cu gazon, participand la o asimilare mai eficienta a ingrasamintelor minerale.
  3. Ultimul produs este reprezentat de MEGASOL 19-19-19, care este un fertilizant de tip NPK, Azot total (Nt) 19%- Fosfor (P2O5) 19%- Potasiu (K2C) 19%. Acesta elibereaza nutrienti in sol care sunt implicati in cresterea si dezvoltarea gazonului, intarirea radacinilor, oferindu-i o valoare estetica placuta, fiind mai verde, cu aspect sanatos, mult mai rezistent la boli si la factorii de mediu. 

Daca aveti animale de companie, va recomandam sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat  produsele pentru cel putin 24 de ore .

 

Daca aveti probleme si cu buruienile in gazon, va recomandam aplicarea produsului Dicopur Top 464 SL – Acesta se aplica dimineata sau seara cand temperatura aerului este peste 15 grade. Se poate aplica in amestec cu MEGASOL 19-19-19

 

In general, ingrijirea regulata a gazonului pe tot parcursul anului poate ajuta la prevenirea deteriorarii acestuia in timpul iernii. Asigurati-va ca urmati sfaturile de mai sus si ca va adaptati ingrijirea in functie de nevoile specifice ale gazonului pentru trecerea prin iarna.

Informatii Suplimentare
Substanta activaAcizi fluvici, Acizi humici, Azot, Azoxistrobin, Fosfor, Microelemente, Potasiu
BioNu
Tip agentBoli, Fertilizant foliar
Cultura tratataGazon
Momentul aplicariiIn timpul perioadei de vegetatie
Prepararea solutieiSe pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele – in aceasta ordine: 1 fungicidul ZOXIS 250 SC, 2 fertilizantul foliar HUMITEX, 3 biostimulatorul MEGASOL 19-19-19– amestecandu-se dupa fiecare produs. Apoi se completeaza cu apa. 
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Numar tratamente5-7 tratamente pe intreaga perioada de vegetatie
Greutate neta0.6

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK GAZON R
Rating-ul dumneavoastra