SKU
A-07033

PACHET AGRII PACK FLORI R

AGRII PACK FLORI este pachetul care vine in sprijinul florilor tale, asigurandu-le o vigoare indelungata, dar si o inflorire abundenta. Pachetul contine patru produse cheie: fungicid ZOXIS 250 SC avand ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, insecticid DELTASAP 2,5 EC care are ca substanta activa deltametrin 25 g/l, insecticid TEPPEKI cu substanta activa 500 g/kg flonicamicamid si fertilizantul foliar FOLIQ POTASH pe baza de 14% N + 5% P2O5 + 7% K2O + microelemente. Recomandat pentru: muscate, trandafiri, petunii, panselute, crini.
Stoc: Disponibil
2172 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

AGRII PACK FLORI este pachetul care vine in sprijinul florilor tale, asigurandu-le o vigoare indelungata, dar si o inflorire abundenta. Acest pachet este special constiuit pentru a acoperi toate nevoile unei plante, iar tratamentele se aplica incepand din primavara si pana la sfarsitul perioadei de vegetatie, preventiv sau atunci cand se observa o problema.

 

 

Produsul Substanta activa Numar bucati in pachet
ZOXIS 10 ml 
(fungicid)
250 g/l azoxistrobin  1 buc
DELTASAP 2,5 EC 5 ml
(insecticid)
deltametrin 25 g/l 1 buc
TEPPEKI de 1,5 g
(insecticid / afide)
500 g/kg flonicamicamid 1 buc
FOLIQ POTASH de 20 ml
(fertilizant foliar) 
80 g/l P2O5 + 500 g/l K2O 2 buc
 
 
Recomandari de utilizare:

 

Acest pachet contine patru produse fitosanitare diferite, fiecare avand un rol specific in ingrijirea florilor tale.

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordinea de mai jos (acordati atentie cantitatilor de produs necesare):
  1. fungicidul ZOXIS 250 SC 10 ml
  2. insecticidul DELTASAP 2,5 EC 5 ml
  3. insecticidul TEPPEKI 1,5 g
  4. fertilizantul foliar FOLIQ POTASH 40 ml
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.
 • In functie de conditiile climatice si de aparitia bolilor si daunatorilor se recomanda repetarea tratamentelor o data la 3-4 saptamani.

 

Pentru stimularea infloririi, produsul FOLIQ POTASH se poate aplica si prin udare astfel se foloseste in concentratie de 2-3 ml / 1 l apa. 

 

Descriere produs AGRII PACK FLORI:
 1. Primul produs (ZOXIS 250 SC de 10 ml) este un fungicid care are ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin. Datorita formularii sale, produsul este destinat pentru a preveni si combate cele mai frecvente boli ale plantelor ornamentale de la nivelul frunzelor, tulpinilor si florilor, boli precum: Rugini, Fainare, Alternarioza, Septorioza, Albumeala cruciferelor, Patarea frunzelor, Antracnoza, Patarea purpurie.
 2. Al doilea produs (DELTASAP 2,5 EC de 5 ml) are ca substanta activa deltametrin 25 g/l si este un insecticid de contact care ajuta la eliminarea unui spectru larg de daunatori, fiind conceput pentru a fi utilizat in mod sigur si eficient.
 3. Al treilea produs (TEPPEKI de 1,5 g ) este un insecticid cu actiune sistemica care are ca substanta activa 500 g/kg flonicamicamid, acesta conferindu-i plantei o imunitate ridicata importiva diversilor daunatori pentru o perioada indelungata. Insecticidul are un efect de prevenire si combatere impotriva afidelor sau purecilor verzi, precum si impotriva paduchilor verzi – cum mai sunt numiti de catre utilizatori. 
 4. Ultimul produs (FOLIQ POTASH de 40 ml.) este un fertilizator special pe baza de 14% N + 5% P2O5 + 7% K2O + microelemente, recomandat plantelor cu flori datorita continutului sau ridicat in potasiu si fosfor. Acesta are un efect rapid care imbunatateste sanatatea si vitalitatea plantelor tale. Aplicat toamna, FoliQ Potash creste rezistenta plantelor la iernare. Pentru stimularea infloririi se poate aplica si prin udare astfel se foloseste in concentratie de 2-3 ml / 1 l apa.

 

Daca aveti animale de companie, va recomandam sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat  produsele pentru cel putin 24 de ore .

 

Pachetul fitosanitar pentru flori este conceput pentru a fi accesibil din punct de vedere al pretului, astfel incat sa poata fi utilizat de catre orice iubitor de plante. Acesta este disponibil la un pret avantajos si este potrivit pentru toate tipurile de flori, inclusiv trandafiri, garoafe, muscate, petunii, lalele, crini si multe altele.

 

Indiferent daca esti un gradinar incepator sau experimentat, pachetul fitosanitar pentru flori este o alegere excelenta pentru a mentine florile tale sanatoase si frumoase.

Informatii Suplimentare
Substanta activaAzot, Azoxistrobin, Deltametrin, Flonicamid, Fosfor, Microelemente, Potasiu
BioNu
Tip agentBoli, Daunatori, Fertilizant foliar
Cultura tratataLalele, Plante ornamentale, Trandafir
Momentul aplicariiIn timpul perioadei de vegetatie
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Agent daunator (RO)Afide, Alternarioza, Fainarea, Paduchele verde, Patarea frunzelor, Rugina, Septorioza
Greutate neta0.10731

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK FLORI R
Rating-ul dumneavoastra

Produse complementare