SKU
A-01176

PACHET REKORD MAX

Pachetul Rekord® Max ofera un spectru larg de combatere a buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate, inclusiv a celor perene, din cultura de porumb.
Stoc: Epuizat din stoc
92650 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

Pachetul Rekord® Max se aplica in postemergenta, de la 2 la 6 frunze ale culturii de porumb, in functie de gradul de dezvoltare a buruienilor. Astfel, la buruienile monocotiledonate anuale, pachetul Rekord™ Max se poate aplica din stadiul de 1-3 frunze pana la inceputul infratirii. in cazul Sorghum halepense pana la 15-20 cm inaltime, iar in cazul Agropyron repens pana la 10-15 cm inaltime. Pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, pachetul Rekord® Max se aplica din stadiul 2-4 frunze pana la cel mult stadiul de 6 frunze. Callam® contine doua substante active, cu actiune complementara: tritosulfuron si dicamba. Tritosulfuronul face parte din familia sulfonilureicelor (HRAC grupa B). Substanta activa este absorbita in principal prin frunze, fiind translocat acro si bazipetal. Are actiune sistemica si opreste cresterea si diviziunea celulara a buruienilor sensibile. Dicamba face parte din familia acizilor benzoici (HRAC grupa O). Este un regulator de crestere la nivel auxinic. Interactiunea dintre tritosulfuron si dicamba se observa la doar 3-5 zile dupa aplicarea erbicidului Callam®. Buruienile se opresc din crestere, isi schimba culoarea, devenind rosiatice sau galbui, apoi dispar complet in cateva saptamani. Erbicidul Samson® Extra 6 OD Acest erbicid face parte din grupa sulfonilureicelor, are actiune sistemica si beneficiaza de un spectru larg de combatere. Erbicidul Samson® Extra 6 OD contine 60 g/l nicosulfuron. Substanta activa se absoarbe rapid in plante, in principal prin frunze, iar apoi este translocata bazi si acropetal catre zonele meristematice. Nicosulfuronul impiedica diviziunea celulara si inhiba rapid dezvoltarea buruienilor, primele efecte fiind vizibile in 7-14 zile. Moartea buruienilor sensibile are loc in 20-25 de zile.
Informatii Suplimentare
FormulareOD - dispersie in ulei
Substanta activaCALLAM, SAMSON EXTRA 6OD, DASH HS
Concentratie2kg, 3.5l, 10l
Mod actiuneSistemic
BioNu
Momentul aplicariiPostemergent
Tipul buruienilor combatuteBuruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene
CompatibilitatePentru o folosire corecta, inainte de utilizare, consultaţi tabelele cu compatibilitaţi şi efectuaţi un test pe cultura respectiva.
Prepararea solutieiSe va tine cont si de echipamentul de aplicare pentru calcularea volumului de apa.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Substanta activaCALLAM 2kg,SAMSON EXTRA 6OD 3.5 L,DASH HC 10l
Unitate de masuraPAC
Greutate neta15

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
porumb Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET REKORD MAX
Rating-ul dumneavoastra