SKU
A-07129

PACHET AGRII PACK TUIA R

Rating:
100% of 100
AGRII PACK TUIA confera plantelor de tuia o stare optima de vigoare prin aplicarea a doua tratamente specifice, obtinand astfel un aspect decorativ extraordinar. Pachetul contine urmatoarele 6 produse cheie: fungicid ZOXIS avand ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, fungicid AIRONE-substanta activa 272 g/l cupru, acaricid NISSORUM- substanta activa Hexitiazox 10%, acaricid MILBEKNOCK-9.3 g/l milbemectin, adjuvantul ANNGRO si biostimulatorul PHYSIOCROP pe baza de NPK + Aminoacizi liberi.
Stoc: Disponibil
3815 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Una dintre cele mai frecvente probleme ale plantelor de tuia o reprezinta uscarea ramurilor sau chiar a intregii plante. Acest lucru afecteaza aspectul gradinii. Pentru a incerca sa rezolvati aceasta problema, intai trebuie sa excludem uscarea ramurilor sau a plantei din cauza lipsei de apa. Tuia are radacini superficiale, aproape de suprafata solului si are pretentii ridicata fata de umiditatea din sol si din aer. Uscarea datorita lipsei de apa se face treptat incepand cu varful lastarilor, de la exterior spre interior din partea superioara spre baza. 

 

Un alt motiv de uscare al plantelor de tuia este excesul de apa. Verificati ca plantele de tuia sa nu fie amplasate intr-un sol foarte umed, greu, fara drenaj deoarece poate aparea riscul asfixierii radacinilor. Daca sunteti in aceasta situatie trebuie sa imbunatatiti calitatea pamantului printr-un aport de turba amestecata cu nisip. 

 

Daca ati eliminat aceste aspecte – atunci trebuie avute in vedere tratamentele foliare impotriva bolilor si daunatorilor ce pot provoca uscarea plantelor de Tuia. AGRII PACK TUIA este un pachet de tratament care contine produse de protectia plantelor, iar prin utilizarea acestora in cadrul actiunilor fitosanitare ajuta tuia sa aiba un aspect viguros si sanatos.

 

 

Produsul

 

Substanta activa

 

Numar bucati in pachet

 

ZOXIS 10 ml

(fungicid)

250 g/l azoxistrobin 

1 buc

NISSORUN 5 g

(acaricid)

Hexitiazox 10%

1 buc

ANNGRO 3 ml 

(adjuvant) 

Adjuvant

2 buc

AIRONE 20 ml

(fungicid)

272 g/l cupru 

2 buc

MILBEKNOCK 7,5 ml

(acaricid)

9.3 g/l milbemectin 

1 buc

PHYSIOCROP 20 ml

(biostimulator) 

NPK + Aminoacizi liberi 

2 buc

 

 

Recomandari de utilizare:

 

Pachetul contine doua tratamente care se aplica folosind schema de mai jos:

Tratamentul  1 -  Primul tratament se aplica in timpul perioadei de vegetatie, oricand din MAI pana in SEPTEMBRIE, pentru combaterea bolilor foliare, a acarienilor si pentru biostimulare cu urmatoarele produse:

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordinea de mai jos (acordati atentie cantitatilor de produs necesare):
  1. adjuvantul ANNGRO 3 ml
  2. fungicidul AIRONE SC 40 ml 
  3. insecticidul MILBEKNOCK 7,5ml
  4. biostimulatorul PHYSIOCROP 20 ml
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.

 

Tratamentul 2 - Al doilea tratament se aplica la o luna dupa primul cu urmatoarele produse:

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordinea de mai jos (acordati atentie cantitatilor de produs necesare):
  1. adjuvantul ANNGRO 3 ml
  2. fungicidul ZOXIS 10 ml
  3. insecticidul NISSORUN 5 g
  4. biostimulatorul  PHYSIOCROP 20 ml
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.

 

Pentru ingrijirea plantelor de tuia se recomanda aplicarea a 4-6 tratamente complete (tratament 1 + tratament 2) pe intreaga perioada de vegetatie pentru a avea plante cat mai sanatoase! 

 

Descrierea tehnica a produselor din Agrii Pack Tuia:

 

Pentru Tratamentul 1:

 1. Primul produs este reprezentat de ANNGRO, un adjuvant care participa la stimularea procesului biologic prin scaderea tensiunii de la suprafata solutiei, ajutand la penetrarea stratului ceros de pe frunze. De asemenea, avantajul utilizarii acestui adjuvant este intensificarea efectului celorlalte produse, deoarece principala sa caracteristica este de a se transloca intre diferite parti ale plantelor, putand sa traverseze peretii si membranele celulare si sa livreze moleculele ambalate in interiorul celulelor.
 2. Al doilea produs este fungicidul AIRONE SC care are ca substanta activa 272 g/l cupru, acesta sporind activitatea antibacteriana. Se caracterizeaza prin combaterea optima a bolilor, precum: necroza sau uscarea ramurilor din interior catre exterior.
 3.  Al treilea produs este acaricidul MILBEKNOCK EC avand ca substanta activa 9.3 g/l milbemectin-substanta obtinuta dintr-o sursa naturala. Acesta se remarca prin faptul ca este eficient asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale acarienilor (oua, larve, nifa, adult), are actiune pe o perioada de 21-28 de zile si este selectiv cu insectele specifice.
 4. Ultimul produs este PHYSIOCROP, un biostimualtor pe baza de Azot + Fosfor + Potasiu + Aminoacizi liberi de origine 100% vegetala. Acesta imbunatateste absorbtia si asimilarea elementelor nutritive, creste rezistenta plantei la factorii de stres, stimuleaza cresterea radacinilor si participa la eficientizarea proceselor metabolice din planta.

 

Pentru Tratamentul  2 se au in vedere urmatoare produse:

 1. Produsul 1- Adjuvant ANNGRO.
 2. Al doilea produs, ZOXIS 250 SC de 10 ml , fungicid care are ca substanta activa 250 g/l azoxistrobin, fiind destinat pentru a preveni si combate cele mai frecvente boli cum ar fi Rugini, Fainare, Alternarioza, Septorioza, Albumeala cruciferelor, Patarea frunzelor, Antracnoza, Patarea purpurie. Acest fungicid actioneaza la nivelul frunzelor, substanta activa distribuindu-se uniform, iar ceea ce ramane la suprafata se va depozita sub forma unui rezervor pe frunza si se va reactiva in conditii de umiditate ridicata.
 3. Al treilea produs este acaricidul NISSORUN de 5 g cu substanta activa Hexitiazox 10% care are actiune sistemica locala (translaminara), combatand paianjenii de pe ambele fete ale frunzelor si asigura protectie pentru o perioada lunga de timp
  Acesta nu afecteaza pradatorii si parazitii naturali ai acarienilor.
 4. Ultimul produs este PHYSIOCROP.

 

Utilizarea AGRII PACK TUIA este recomandata atat pentru tratamentele de intretinere, pentru a preveni aparitia bolilor si daunatorilor la tuia, cat si curativ pentru a trata bolile si daunatorii din tuia.  

 

Daca aveti animale de companie, va recomandam sa nu intre in contact cu suprafata pe care ati aplicat  produsele pentru cel putin 24 de ore .

 

In general, tuia este o planta rezistenta si usor de intretinut. Prin aplicarea tratamentelor fitosanitare recomandate in  AGRII PACK TUIA  puteti avea plante de tuia sanatoase, rezistente, cu un efect de verde proaspat pe tot parcursul anului.

 

 

Informatii Suplimentare
Substanta activaAminoacizi liberi, Azot, Azoxistrobin, Cupru, Fosfor, Hexithiazox, Milbemectin, Potasiu
BioNu
Tip agentAdjuvant, Biostimulator, Boli, Daunatori
Momentul aplicariiIn timpul perioadei de vegetatie
Prepararea solutieiSe pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele – in aceasta ordine: 1 adjuvantul ANNGRO, 2 fungicidul AIRONE SC (272 g/l cupru)/ ZOXIS (250 g/l azoxistrobin), 3 insecticidul MILBEKNOCK (9.3 g/l milbemectin)/ NISSORUN (Hexitiazox 10%), 5 biostimulatorul PHYSIOCROP pe baza de NPK si aminoacizi liberi– amestecandu-se dupa fiecare produs. Apoi se completeaza cu apa.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Greutate neta0.18

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK TUIA R
Rating-ul dumneavoastra

Produse complementare