SKU
A-07766

TAVITA CAPTURARE INSECTE GULP MINI 4 FARA CAPAC - COMPATIBIL RHINO

TAVITA CAPTURARE INSECTE GULP MINI 4 FARA CAPAC - COMPATIBIL RHINO este un accesoriu care poate fi montat la modelele de statii de intoxicare RHINO, cu scopul de a crea un punct de monitorizare dublu pentru combaterea soarecilor si a insectelor care se deplaseaza pe sol, amandoua intr-o singura locatie. Acest accesoriu vine fara capac, permitand fixarea lui la baza statiilor de intoxicare RHINO. Pentru utilizarea eficienta a dispozitivului, este necesar sa se introduca carduri cu adeziv sau capcane cu lipici in interiorul acestuia, asigurand astfel o capturare eficace a insectelor.
Stoc: In limita stocului disponibil
1309 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

TAVITA CAPTURARE INSECTE GULP MINI 4 FARA CAPAC - COMPATIBIL RHINO este un accesoriu care poate fi montat la modelele de statii de intoxicare RHINO, cu scopul de a crea un punct de monitorizare dublu pentru combaterea soarecilor si a insectelor care se deplaseaza pe sol, amandoua intr-o singura locatie. Acest accesoriu vine fara capac, permitand fixarea lui la baza statiilor de intoxicare RHINO. Pentru utilizarea eficienta a dispozitivului, este necesar sa se introduca carduri cu adeziv sau capcane cu lipici in interiorul acestuia, asigurand astfel o capturare eficace a insectelor.

 

Cracateristici:

  • Dispozitivul destinat capturarii insectelor, se ataseaza pe statiile de intoxicare MAMMOUTH si este construit din plastic rezistent ABS, care nu se distorsioneaza, fiind durabil in fata radiatiilor UV.
  • Acesta este echipat cu doua orificii menite sa-l fixeze pe sol, dar si cu un carlig ce permite prinderea unui lant sau a unui fir metalic, facilitand montarea pe perete sau podea.
  • Forma sa particulara ii permite sa amotizeze impactul fara a suferi deformari.

 

Informatii Suplimentare
BioNu
Tip agentDaunatori
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraBUC
Pentru combatereGandaci de bucatarie
Greutate neta0.4

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsTAVITA CAPTURARE INSECTE GULP MINI 4 FARA CAPAC - COMPATIBIL RHINO
Rating-ul dumneavoastra