Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-07764

CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO

Stoc: Disponibil
2618 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO este o solutie versatila si eficienta pentru capturarea rozatoarelor, fiind sigura pentru animale si copii. Aceasta permite capturarea soarecilor fara a exista posibilitatea de a se elibera, datorita celor doua parti rabatabile plasate in cele doua intrari opuse ale statiei. Rozatoarele sunt atrase prin introducerea in statie a unei game variate de momelii rodenticide, precum pliculete de pasta cu orificiu, momeala lichida sau amestecuri de momeala cu nisip. Acest dispozitiv se utilizeaza doar ca accesoriu pentru modelele de statii de intoxicare RHINO (img. 2), oferind o solutie flexibila pentru controlul eficient al infestarilor cu soareci. Asadar, CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO este compatibila cu statiile de intoxicare RHINO si poate fi folosita doar impreuna cu aceastea. In comanda veti primi doar CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO . 

CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO este o solutie versatila si eficienta pentru capturarea rozatoarelor, fiind sigura pentru animale si copii. Aceasta permite capturarea soarecilor fara a exista posibilitatea de a se elibera, datorita celor doua parti rabatabile plasate in cele doua intrari opuse ale statiei. Rozatoarele sunt atrase prin introducerea in statie a unei game variate de momelii rodenticide, precum pliculete de pasta cu orificiu, momeala lichida sau amestecuri de momeala cu nisip. Acest dispozitivse utilizeaza doar ca accesoriu pentru modelele de statii de intoxicare RHINO (img. 2), oferind o solutie flexibila pentru controlul eficient al infestarilor cu soareci. Asadar, CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO este compatibila cu statiile de intoxicare RHINO si poate fi folosita doar impreuna cu aceastea. In comanda veti primi doar CAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO . 

 

Cracteristici:
  • Realizat din policarbonat, un tip de plastic rezistent la radiatiile ultraviolete, acest obiect este transparent si dispune de doua orificii de fixare pe podea.
  • Optiunea de adaugare a mini-capcanei la modelele RHINO, se efectueaza prin fixarea ferma la baza statiilor de intoxicare datorita sistemului patentat de blocare, care va asigura capturarea sigura a rozatoarelor. 
  • Cele doua bascule plasate in intrarile opuse ale mini capcanei, asigura ca rozatoarele sunt prinse fara a avea sansa de eliberare.
 
Dimensiuni:
  • Dimensiuni - 185x62x50mm.
  • Orificiu de intrare - 46mm x 39mm.
  • Greutate - 200 gr.
Informatii Suplimentare
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraBUC
Pentru combatereRozatoare
Greutate neta0.4

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsCAPCANA ACCESORIU PENTRU STATIA RHINO
Rating-ul dumneavoastra