Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei, doar pana pe 24 iunie! Afla mai multe despre promotie >>
SKU
A-07602

SUBSTRAT PENTRU LEGUME 70L

Stoc: Disponibil
3570 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

SUBSTRATUL PENTRU LEGUME de la DURPETA este un amestec special conceput pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea sanatoasa a legumelor precum castravetii, rosiile, ardeii si altele asemenea. Cu un pH optim situat intre 5,8 si 6,2, acest substrat creeaza conditii ideale pentru o varietate de legume, facilitand absorbtia eficienta a nutrientilor de catre radacinile acestora. Mod de ambalare - 70 L.

SUBSTRATUL PENTRU LEGUME de la DURPETA este un amestec special conceput pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea sanatoasa a legumelor precum castravetii, rosiile, ardeii si altele asemenea. Cu un pH optim situat intre 5,8 si 6,2, acest substrat creeaza conditii ideale pentru o varietate de legume, facilitand absorbtia eficienta a nutrientilor de catre radacinile acestora.


Compozitia substratului include o fractiune medie de turba, ceea ce confera amestecului o structura echilibrata. Prin aceasta, substratul retine suficienta apa pentru a mentine nivelul adecvat de umiditate plantelor, dar si pentru a permite drenarea excesului de apa, evitand astfel supra-irigarea si stagnarea apei in radacini.

 

Inainte de insamantare sau plantare, este important sa se adauge apa pentru a umezi bine substratul si a crea conditii favorabile pentru seminte si rasaduri. De asemenea, este recomandata si aerarea substratului, pentru a asigura oxigenarea radacinilor si evitarea problemelor legate de lipsa aerului.

 

Pe masura ce plantele cresc si ajung la varsta de doua-trei saptamani, cele cu vegetatie mai lunga pot necesita o sursa suplimentara de nutrienti pentru a continua dezvoltarea sanatoasa. In acest caz, se recomanda fertilizarea suplimentara cu gunoi de grajd complex. Acest tip de ingrasamant furnizeaza o gama variata de substante nutritive, inclusiv azot, fosfor si potasiu, esentiale pentru o crestere viguroasa a plantelor si o productie abundenta de legume.

 

 

INDICI CALITATIVI
pH (H2O) Material nutritiv, mg/l Microelemente Conductivitate electrica,N P mS/cm
N P2O5 K2O
5,8–6,2 100–250 120–300 150–400 (Fe, Mn, Cu, B, Zn... 0,9–1,4

 

JSC "Durpeta" este una dintre cele mai vechi companii de extractie si procesare a turbariilor din Lituania. Cu o istorie incepand din 1936, compania s-a extins continuu, producand o gama larga de produse pe baza de turba. In prezent, operatiunile lor moderne includ fabricatia de substraturi, procesarea diferitelor tipuri de turba si exportul produselor in peste 40 de tari. Compania este dedicata utilizarii responsabile a resurselor naturale si pune accent pe calitatea produselor si relatiile de lunga durata cu clientii si cultivatorii.

Informatii Suplimentare
Greutate neta17

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSUBSTRAT PENTRU LEGUME 70L
Rating-ul dumneavoastra
Cart 0 Cos de cumparaturi