SKU
A-04622

PACHET ORONDIS ULTRA

Pachet dimensionat pentru 5 hectare de vita de vie, alcatuit din 2 fungicide ORONDIS si PERGADO. Cele 2 fungicide au un efect standard ȋn combaterea eficienta a manei vitei de vie (Plasmopara Viticola).
Stoc: In limita stocului disponibil
1,94184 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

• ORONDIS™ este un fungicid preventiv şi antisporulant, sistemic acropetal şi translaminar pentru controlul manei la vita-de-vie. Oxatiapiprolin aparţine grupei izoxazolinelor (cod FRAC 49) si este o substanţa activa noua, cu un nou mod de acţiune care actioneaza prin inhibarea proteinei OSBP (oxysterolbinding protein) din celulele ciupercii. Zoosporii expusi la oxatiapiprolin isi pierd viabilitatea la scurt timp de la aplicare si nu mai sunt capabili de germinare. Inhibarea completa a germinarii zoosporilor are loc in decurs de 2 ore de la expunerea la oxatiapiprolin. Oxatiapiprolin stimuleaza dezvoltarea radacinii şi a sistemului foliar, nu influenţeaza vinificaţia şi nu are efect negativ asupra proprietaţilor organoleptice ale vinului. ORONDIS™ trebuie sa fie aplicat intotdeauna in amestec cu fungicide cu mod diferit de acţiune. Se vor aplica cel mult doua tratamente cu Orondis (sau orice alt produs care contine oxatiapiprolin) pe sezon pentru vita-de-vie. • PERGADO® este un fungicid modern, care datorita modului de acţiune inovativ, ofera protecţie de lunga durata impotriva manei la o gama larga de culturi (cod FRAC 40). PERGADO® patrunde rapid prin stratul superficial al frunzei, se transloca translaminar şi protejeaza in acelaşi timp faţa superioara şi inferioara a frunzei. Substanta activa, mandipropamid este foarte activa impotriva germinaţiei sporilor şi inhiba creşterile miceliului in timpul perioadei de incubaţie. PERGADO® este recomandat sa fie aplicat preventiv impotriva manei la doza de 0,6 l/ha. Intervalul dintre tratamente este de 10 zile in condiţii climatice şi de presiune a bolii normale. in condiţii de presiune ridicata a bolii, intervalul se va scurta la 7 zile. Acţiunea puternica şi persistenta a produsului asigura un nivel inalt de combatere a manei. Datorita rezistenţei deosebite la spalare, ofera siguranţa in programul de combatere a manei.
Informatii Suplimentare
FormulareOD - dispersie in ulei
Substanta activaORONDIS, PERGADO
Concentratie3l, 1l
Mod actiuneSistemic
BioNu
CompatibilitatePentru o folosire corecta, inainte de utilizare, consultaţi tabelele cu compatibilitaţi şi efectuaţi un test pe cultura respectiva.
Prepararea solutieiOrdinea de realizare a amestecului
1. Apa (jumatate de volum in sprayer)
2. PERGADO®
3. Se amesteca foarte bine intre 3 si 5 minute
4. ORONDIS™
5. Restul de apa
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Substanta activaPERGADO 3 L,ORONDIS 1 L
Unitate de masuraPAC
Greutate neta4

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
vita de vie Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET ORONDIS ULTRA
Rating-ul dumneavoastra