NOU: introducem livrarea prin easyBOX la doar 9 lei, oriunde in tara!
SKU
A-05942

PACHET AGRII PACK PORUMB 1000MP R

Rating:
100% of 100
Pentru o cultura de porumb curata de buruieni, pachetul AGRII PACK PORUMB asigura o combatere eficienta a buruienilor cu frunza ingusta si frunza lata, dar si o fertilizare foliara pe baza de bor si zinc, recunoscute ca cele mai des intalnite carente ale porumbului. Prin alegerea corecta a momentului aplicarii, printr-o singura erbicidare se va asigura combaterea intreguilui pectru de buruieni.   Pachetul contine urmatoarele trei produse cheie: erbicid DUCEL - substanta activa 40 g/l nicosulfuron , erbicid DICOPOUR TOP - 344 g/l acid 2,4 D din sare DMA + 120 g/l dicamba, fertilizant foliar FOLIQ MAIZE pe baza de 6% N, 5.5% B, 5.5% Zn.
Stoc: Disponibil
Pret standard 4316 Lei Pret special 3077 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

 

Pentru o cultura de porumb curata de buruieni, pachetul AGRII PACK PORUMB asigura o combatere eficienta a buruienilor cu frunza ingusta si frunza lata, dar si o fertilizare foliara pe baza de bor si zinc, recunoscute ca cele mai des intalnite carente ale porumbului. 

Prin alegerea corecta a momentului aplicarii, printr-o singura erbicidare se va asigura combaterea intreguilui pectru de buruieni. 

 

 

Produsul Substanta activa

Ambalaj pentru 1000 mp

20-30 l apa

Numar bucati in pachet
DUCEL
(erbicid) 
40 g/l nicosulfuron 100 ml 1 buc
DICOPUR TOP 
(erbicid) 
344 g/l acid 2,4 D din sare DMA + 120 g/l dicamba 100 ml 1 buc
FOLIQ MAIZE 
(fertilizant foliar)
6% N, 5.5% B, 5.5% Zn 100 ml 1 buc
 
 
Recomandari de utilizare:

 

Cele 3 produse se aplica impreuna cand cultura de porumb este in faza de 4-6 frunze, pentru a combate buruieni dicotiledonate (buruieni cu frunza lata) la 2-4 frunze si palamida (Cirsium) mai mica de 10 cm inaltime. In functie de gradul de infestare cu buruieni, acest pachet se recomanda a fi aplicat pe o suprafata de 0.8-1 ha sau 1000-1200 mp.

 • Amestecul se realizeaza in 20-30 L de apa.
 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordinea de mai jos (acordati atentie cantitatilor de produs necesare):
  1. erbicidul DUCEL 100 ml
  2. erbicidul DICOPUR TOP 100 ml
  3. fertilizantul foliar FOLIQ MAIZE  100 ml
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform.

 

Descriere produs AGRII PACK PORUMB :
 1. Primul produs, erbicidul DUCEL, este un erbicid sulfonilureic, cu actiune sistemica pentru combaterea postemergenta a buruienilor monocotiledonate si si unele buruieni dicotiledonate din cultura de porumb. Produsul este absorbit rapid de catre buruieni prin intermediul frunzelor, iar apoi acesta este translocat in toata planta. Recomandat pentru  pentru buruieni precum: Sorghum halepense (Costreiul), Agropyron repens (pir tarator), Echinochloa crus-galli (Iarba barboasa), etc. Primele simptome (vizibile) apar la cateva zile de la aplicarea produsului. Buruienile se necrozeaza si mor in decurs de una - trei saptamani. Aceasta perioada depinde in mare masura de conditiile meteorologice (temperatura si umiditate a solului). Vremea calda si umeda accelereaza actiunea produsului, temperatura scazuta si seceta pot intarzia actiunea acestuia. Actiunea lui DUCEL este mai rapida atunci cand conditiile de vegetatie sunt optime si burienile sunt in faza de crestere activa. Daca se aplica separat, erbicidul DUCEL se poate aplica in fraza de 2-8 frunze.
 2. Al doilea produs, erbicidul DICOPUR TOP, are substanta activa 344 g/l acid 2,4 D din sare DMA + 120 g/l dicamba si actioneaza la temperaturi de peste 10 grade Celsius. Eficacitatea erbicidului este asigurata de conditiile climatice (umiditate) inainte si dupa tratament, de respectarea dozei/ha si a epocii optime de dezvoltare a buruienilor dicotiledonate, cat si a plantei de cultura. Plantele de cultura metabolizeaza rapid cele doua substante active, in schimb, la buruienile dicotiledonate (sensibile), acest proces este foarte lent. Aceasta situatie explica selectivitatea foarte buna pentru speciile monocotiledonate si fitotoxicitatea ridicata pentru speciile dicotiledonate. A nu se aplica erbicidul DICOPUR TOP la temperaturi mai mari de 24 grade (se aplica dimineata devreme) sau in perioade de stres termic sau hidric al porumbului (temperaturi ridicate sau seceta).
 3. Ultimul produs, fertilizantul FOLIQ Maize,  este un ingrasamant cu aplicare foliara, imbogatit cu 6% N, 5.5% B, 5.5% Zn. Produsul a fost astfel formulat incat sa asigure necesarul culturilor sensibile la carenta acestor doua microelemente.

 

Pentru a avea rezultate foarte bune, respectati dozele de aplicare si momentul aplicarii. Nu se recomanda aplicarea foarte tarzie a erbicidelor !

 

Combinatia celor 3 produse asigura o combatere buna a celor mai multe buruieni intalnite in cultura porumbului. De asemenea, prin aplicarea FOLIQ Maize – fertilizant foliar dezvoltat special pentru cultura de porumb se asigura si un echilibru nutritional al culturii.

 

 

Informatii Suplimentare
Substanta activaAcid 2,4 d din sare de dimetilamina, Azot, Bor, Dicamba, Nicosulfuron, Zinc
Cultura tratataPorumb
Tipul buruienilor combatuteBuruieni dicotiledonate si monocotiledonate
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Pentru combatereCostrei, Iarba barboasa, Palamida, Pir mic / ragalie / tirau / pir tarator
Greutate neta0.3

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK PORUMB 1000MP R
Rating-ul dumneavoastra