Protejeaza pomii cu Agrii Pack tratament de iarna

Pachetele Agrii (Agrii Pack) reprezinta solutii inovatoare create si testate cu grija de specialistii Agrii, pentru a aborda o gama larga de boli si daunatori care afecteaza plantele. Aceste pachete au fost create pentru a simplifica procesul de combatere a problemelor ce pot afecta diferite culturi (pomi fructiferi, vita de vie, legume, plante ornamentale, gazon etc.), eliminand necesitatea de a cauta produse, gramaje pentru diferite volume de apa, precum si de a calcula volumul necesar de apa in care trebuie dizolvate. 

 

Astfel, pachetele se remarca prin faptul ca includ deja gramajele potrivite ale produselor, adaptate la nevoile culturilor si instructiuni clare privind modul de combinare a acestora. Aceasta atentie la detalii asigura o solutie completa si eficienta pentru fermieri si gradinari, eliminand nevoia de a calcula doza produselor. 

 

Prin urmare, procesul de aplicare devine extrem de simplu si accesibil, reducand timpul si efortul necesare pentru a trata bolile si daunatorii din culturi, ceea ce in final sporeste succesul si randamentul acestora. Produsele din pachet trebuie doar dizolvate in apa (in volumul de apa mentionat pe pachet), respectand recomandarile de pe eticheta. 

 

Unul dintre pachetele Agrii, creat, testat si recomandat de catre specialistii nostri, este cel pentru efectuarea tratamentelor specifice perioadei de repaus vegetativ (‘’stropirile de iarna’’), respectiv Agrii Pack Tratament de iarna.

 

Agrii Pack Tratament de iarna, contine cele mai bune produse pe care le poti folosi pentru efectuarea tratamentelor la pomii, arbustii fructiferi, vita de vie si trandafiri. Acestea au fost create pentru a fi dizolvat in diferite volume de apa, in functie de necesitati (numarul de pomi/arbusti fructiferi, numarul de butuci de vita de vie sau trandafiri, talia acestora etc.), de aceea, sunt disponibile trei modalitati de ambalare: pentru 10 L apa, 20 L apa si 50 L apa.

 
De ce se stropesc pomii iarna?

 

Stropirile de iarna sunt destinate reducerii populatiilor agentilor patogeni si a daunatorilor din livezi si plantatii de vita de vie si arbusti fructiferi. Ele vizeaza combaterea daunatorilor care supravietuiesc in stadiul de ou pe ramuri/in crapaturile scoartei sau formeaza colonii pe arbori (paduchele lanos, paduchele testos etc.), fiind eficiente si in controlul bolilor precum monilioza, ciuruirea, basicarea frunzelor, Venturia (rapan). 

 
Cum se realizeaza stropirea pomilor iarna? 
 

Stropirea pomilor in perioada de repaus vegetativ necesita efectuare a doua tratamente complete. Un tratament complet consta in aplicarea unui tratament cu fungicid cupric, urmat la 10-14 zile, de aplicarea unui tratament cu ulei horticol + Mospilan.

 

Primul tratament complet (fungicidul cupric si la 10-14 zile uleiul horticol) se realizeaza in perioada noiembrie – decembrie, iar cel de-al doilea tratament complet se realizeaza in perioada februarie – martie.

 

 

De ce sa alegem Agrii Pack Tratament de iarna? 

 

Agrii Pack Tratament de iarna cuprinde trei produse esentiale selectate si testate cu grija de expertii Agrii, gandite pentru a asigura o protectie eficienta a pomilor si arbustilor fructiferi, trandafirilor si vitei de vie. Gramajele au fost deja stabilite de catre acestia, facilitand procesul de utilizare, iar produsele trebuie doar dizolvate in apa, in volumul mentionat pe pachet. Aceasta solutie simpla si eficienta ajuta la prevenirea bolilor si daunatorilor, asigurand un start sanatos plantelor in primavara. Pentru cele mai bune rezultate, urmati cu atentie instructiunile de utilizare de pe ambalaj. 

 

Fie ca sunt destinate pentru a fi dizolvate in 10 L, 20 L sau 50 L apa, pachetele contin trei produse specializate, a caror modalitate de ambalare difera in functie de volumul de apa pentru care au fost concepute: 

 

→ fungicidul pe baza de cupru KUPFEROL protejeaza impotriva infectiilor fungice si sporeste rezistenta plantelor la ingheturile din primavara; 

→ insecticidele MOSPILAN si ESTIUOIL lucreaza impreuna pentru a combate insectele care ierneaza sub forma de oua sau larve (inelar, afide, acarieni) pe ramuri si in crapaturile scoartei.

 

Aceste produse asigura o protectie completa impotriva problemelor care pot afecta culturile in perioada de iarna si primavara.

 

Pachete Agrii: 
 
Ca sa ai cele mai bune rezultate, poti folosi si: 
 
Concluzie
 

Agrii Pack Tratament de iarna a fost supus unor teste si evaluari riguroase de catre specialistii Agrii, pentru a asigura eficacitatea si eficienta sa in protejarea pomilor, arbustilor fructiferi, trandafirilor si vitei de vie. 

 

Acest pachet se remarca prin faptul ca include cele mai bune produse pentru efectuarea tratamentelor de iarna, cu gramaje deja stabilite de acestia, precum si instructiuni clare pentru combinare a produselor si volumul de apa in care se dizolva. Aceasta atentie la detalii face procesul de aplicare extrem de simplu si accesibil, eliminand necesitatea de a calcula doza necesara. 

 

Astfel, se va economisi timp si efort, obtinandu-se in acelasi timp rezultate superioare in ceea ce priveste protectia culturilor impotriva bolilor, a daunatorilor, asigurand si un start sanatos pentru plante in primavara.

 
Observatii:  
 
  • Va rugam sa respectati cu strictete dozele de aplicare recomandate, pentru a beneficia la maximum de produse.
  • Folosirea neconforma a acestor produse absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
  • Va incurajam sa cititi cu atentie eticheta fiecarui produs inainte de utilizare. 

Echipa Expertilor Agrii sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi consultanta personalizata, recomandari si produse specializate. Va invitam sa ne contactati pentru a va sprijini in obtinerea unor rezultate optime!