Agrii Pack Porumb , pentru alegeri productive !

Ati cultivat porumb si nu stiti ce produse va ajuta sa aveti o cultura libera de buruieni? Avem o solutie eficienta si usor de achizitionat. Este vorba despre pachetul Agrii Pack Porumb, o alegere potrivita pentru cei are au cultivat porumb pe suprafete mici (recomandat pentru 0.8-1 ha sau 1.000-1.200 mp).

 

Stim cu totii ca porumbul este o cultura sensibila la imburuienare, asa ca nu trebuie sa ratam momentul optim pentru a interveni cu produse ce combat buruienile din porumb. Agrii Pack Porumb are in componenta sa doua erbicide: Ducel si Dicopur To, dar si un fertilizant foliar - FoliQ Maize.

 

Cum va ajuta aceste produse? Sfaturi importante

Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele – in aceasta ordine : 1 erbicidele Ducel/ Dicopur Top, 2 fertilizantul foliar FoliQ Maize – amestecandu-se dupa fiecare produs. Apoi se completeaza cu apa.

 

Dar pentru a fi si mai informati trecem in revista cateva informatii despre fiecare produs in parte :

 

  • Erbicidul DUCEL este un erbicid sulfonilureic, cu actiune sistemica pentru combaterea postemergenta a buruienilor monocotiledonate si unele buruieni dicotiledonate din cultura de porumb. Recomandat pentru buruieni precum: Sorghum halepense (Costreiul), Agropyron repens (pir tarator), Echinochloa crus-galli (Iarba barboasa), etc. Atentie !Daca se aplica separat, erbicidul DUCEL se poate aplica in faza de 2-8 frunze.
  • Al doilea produs, erbicidul DICOPUR TOP, are substanta activa 344 g/l acid 2,4 D din sare DMA + 120 g/l dicamba si actioneaza la temperaturi de peste 10 grade Celsius. Eficacitatea erbicidului este asigurata de conditiile climatice (umiditate) inainte si dupa tratament, de respectarea dozei/ha si a epocii optime de dezvoltare a buruienilor dicotiledonate, cat si a plantei de cultura.
    A nu se aplica erbicidul DICOPUR TOP la temperaturi mai mari de 24 grade (se aplica dimineata devreme) sau in perioade de stres termic sau hidric al porumbului (temperaturi ridicate sau seceta).
  • Ultimul produs, fertilizantul FoliQ Maize este un ingrasamant cu aplicare foliara, imbogatit cu 6% N, 5.5% B, 5.5% Zn. Produsul a fost astfel formulat incat sa asigure necesarul culturilor sensibile la carenta acestor doua microelemente.