SKU
A-07622

Vermorel 1.5l TG - EU

Vermorelul de la Top Garden este un instrument practic si eficient care asigura protectie impotriva daunatorilor si bolilor intr-un mod sustenabil prin pulverizarea solutiilor apoase de pesticide in gradina. Fiind un echipament de nelipsit din gradini, contribuie la sanatatea si prosperitatea plantelor, asigurand precizie, economie si usurinta in manevrare. Datorita dimensiunii reduse, vermorelul de 1.5 litri poate fi transportat cu usurinta in timpul lucrului in gradina. Capacitatea mica a acestuia ii permite un control mai bun asupra distributiei solutiei de pesticide. Poate ajunge mai usor in zonele greu accesibile, cum ar fi plantele in ghivece, determinand astfel o protectie completa a intregii gradini.
Stoc: Disponibil
3094 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Vermorelul de la Top Garden este un instrument practic si eficient care asigura protectie impotriva daunatorilor si bolilor prin pulverizarea solutiilor apoase de pesticide in gradina. Fiind un echipament de nelipsit din gradini, contribuie la sanatatea si prosperitatea plantelor, asigurand precizie, economie si usurinta in manevrare. Datorita dimensiunii reduse, vermorelul de 1.5 litri poate fi transportat cu usurinta in timpul lucrului in gradina. Capacitatea mica a acestuia ii permite un control mai bun asupra distributiei solutiei de pesticide. Poate ajunge mai usor in zonele greu accesibile, cum ar fi plantele in ghivece, determinand astfel o protectie completa a intregii gradini.

 

Caracteristicile cheie ale Vermorelului 1.5 l sunt urmatoarele:

  • Cu un rezervor de aceasta dimensiune, vermorelul asigura o cantitate suficienta de solutie pentru a acoperi o suprafata de 15 mp, reducand astfel numarul de umpleri necesare si oferind o eficienta crescuta in timpul aplicarii.
  • Materialele de calitate superioara, precum alama, asigura durabilitatea si rezistenta in timpul utilizarii, asigurand ca vermorelul va fi un partener de incredere in ingrijirea gradinii pe termen lung.
  • Vermorelul dispune de o duza ce permite reglarea jetului de apa, oferind posibilitatea utilizatorului sa ajusteze fluxul in functie de nevoile specifice ale plantelor si a tratamentului aplicat.
  • Aceasta asigura o dispersie uniforma a substantelor si economisirea solutiei de pesticide.

 

Informatii Suplimentare
Greutate neta1.5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsVermorel 1.5l TG - EU
Rating-ul dumneavoastra