NOU: introducem livrarea prin easyBOX la doar 9 lei, oriunde in tara!
SKU
A-07331

VACO ECO BANDA ADEZIVA COPACI 5M - SP

VACO ECO BANDA ADEZIVA COPACI 5M - SP este o banda ecologica pentru monitorizarea prezentei daunatorilor la pomii fructiferi, pomii ornamentali, pomii forestieri, pepinierele cu arbori tineri. Prinde daunatori precum: afidele, gandacul comun, moliile de iarna, insectele albe de sera si altele, impiedicand insectele sa patrunda in coroana pomilor. Acoperita cu un adeziv special, banda pentru copaci este complet sigura pentru oameni, plante, animale de companie si mediu. Un produs ecologic, ideal pentru utilizare in gradini, livezi si oriunde unde exista un numar mare de insecte in jurul copacilor. Lungime banda 5 m.
Stoc: Disponibil
3332 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

VACO ECO BANDA ADEZIVA COPACI 5M - SP este o banda ecologica pentru monitorizarea prezentei daunatorilor la pomii fructiferi, pomii ornamentali, pomii forestieri, pepinierele cu arbori tineri.

  • Prinde daunatori precum: afidele, gandacul comun, moliile de iarna, insectele albe de sera si altele, impiedicand insectele sa patrunda in coroana pomilor.
  • Acoperita cu un adeziv special, banda pentru copaci este complet sigura pentru oameni, plante, animale de companie si mediu.
  • Un produs ecologic, ideal pentru utilizare in gradini, livezi si oriunde unde exista un numar mare de insecte in jurul copacilor.
  • Lungime banda: 5 M
Informatii Suplimentare
Unitate de masuraBUC
Greutate neta0.1

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsVACO ECO BANDA ADEZIVA COPACI 5M - SP
Rating-ul dumneavoastra