Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-07953

SEMINTE TOMATE KIVELI 100SEM

Stoc: In limita stocului disponibil
7770 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Kiveli F1 este un hibrid de tomate foarte timpuriu, ce se remarca prin cresterea nedeterminata si productii mari si constante. Acest hibrid produce tomate cu o greutate de peste 200 de grame, cu o culoare rosie vibranta, fara capac verde si cu o textura ferma, potrivita pentru rosii de dimensiuni mari.  

Kiveli F1 este un hibrid de tomate foarte timpuriu, ce se remarca prin cresterea nedeterminata si productii mari si constante. Acest hibrid produce tomate cu o greutate de peste 200 de grame, cu o culoare rosie vibranta, fara capac verde si cu o textura ferma, potrivita pentru rosii de dimensiuni mari. Un avantaj semnificativ al cultivarii tomatelor Kiveli F1 este distanta extrem de mica intre internodii, posibil cea mai mica in randul hibrizilor de acest tip, ceea ce contribuie la randamentele excelente ale acestor plante. 
 

Acest hibrid este deosebit de potrivit pentru cultivarea in medii protejate, cum ar fi solarii si sere, dar prezinta, de asemenea, un potential semnificativ pentru cultivarea in camp, pe araci. 
 

Caracteristici: 

  • Pentru culturile extratimpurii, semanarea semintelor pentru producerea rasadurilor are loc in perioada ianuarie-februarie.
  • Are rezistenta la multiple boli, precum Verticillium dahilae, Fusarium oxysporum f.sp.lycopersicii, virusul mozaicului tomatelor, dar si la nematozi.  
  • Kiveli F1 se caracterizeaza prin productie excelenta, rezistenta la temperaturi scazute si adaptabilitate in semanarea toamna-iarna. 
Informatii Suplimentare
Unitate de masuraBUC
Pentru cultivare inCamp si sere, solarii
VarietateHibrid
Tip culturaTomate nedeterminate
MaturitateExtratimpuriu
ProducatorAgrosem Impex
Greutate neta0.2

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSEMINTE TOMATE KIVELI 100SEM
Rating-ul dumneavoastra