Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-06573

SUBSTRAT PROFI MIX PENTRU SEMANAT 250L

Stoc: Epuizat din stoc
10710 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

PROFI MIX PENTRU SEMANAT de la DUREPTA este un substrat special conceput pentru a sprijini procesul de inradacinare a butasilor, germinarea rasadurilor tinere de flori si legume, precum si pentru imbunatatirea solului din gradina. Acest substrat are un pH optim, cuprins intre 5,8 si 6,5, asigurand un mediu ideal pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor. PROFI MIX PENTRU SEMANAT este alegerea ideala pentru cei pasionati de gradinarit, oferind un mediu propice pentru succesul culturilor de flori si legume. Mod de ambalare - 250 L.

PROFI MIX PENTRU SEMANAT de la DUREPTA este un substrat special conceput pentru a sprijini procesul de inradacinare a butasilor, germinarea rasadurilor tinere de flori si legume, precum si pentru imbunatatirea solului din gradina. Acest substrat are un pH optim, cuprins intre 5,8 si 6,5, asigurand un mediu ideal pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor. PROFI MIX PENTRU SEMANAT este alegerea ideala pentru cei pasionati de gradinarit, oferind un mediu propice pentru succesul culturilor de flori si legume.

 

Compozitia substratului este extrem de benefica pentru radacinile plantelor si contine urmatoarele ingrediente:

  • Turba de tip sphagnum, are o fractiune 0-5 (fina), asigurand o retentie optima a apei si permite o buna drenare a excesului de umiditate. Acest lucru ajuta la mentinerea umiditatii adecvate in zona radacinilor, fara a provoca sufocarea acestora.
  • Substratul contine ingrasaminte complexe, care furnizeaza o gama variata de nutrienti esentiali pentru o dezvoltare sanatoasa a plantelor.
  • pH-ul substratului este ajustat cu grija folosind calcar, astfel incat sa se incadreze in intervalul optim pentru cresterea plantelor mentionat anterior.
  • Adaugarea de perlit in substrat ofera o structura poroasa, asigurand o buna aerare a radacinilor. Acest aspect contribuie la dezvoltarea unui sistem radicular sanatos si la prevenirea riscului de putrezire a radacinilor.
  • Prezenta argilei in substrat faciliteaza absorbtia eficienta a nutrientilor si a microelementelor de catre plante.
  • Aditia de microelemente suplimentare, cum ar fi Radigen, contribuie la cresterea sanatoasa a sistemului radicular al plantelor.
  • Bioroot este un agent special conceput pentru a stimula procesul de inradacinare, ajutand astfel plantele sa se stabileasca rapid si sa dezvolte radacini puternice.
  • Substratul este imbogatit cu un agent de umectare, ceea ce faciliteaza distributia uniforma a apei in interiorul substratului si imbunatateste absorbtia acesteia de catre plante.

 

INDICI CALITATIVI
pH (H2O) Material nutritional, mg/l  Microelemente Conductivitate electrica, N mS/cm
N P2O5 K2O
5,8–6,5 60–100 70–200  100–300 (Fe, Mn, Cu, B, Zn...) 0,6–0,9

 

JSC "Durpeta" este una dintre cele mai vechi companii de extractie si procesare a turbariilor din Lituania. Cu o istorie incepand din 1936, compania s-a extins continuu, producand o gama larga de produse pe baza de turba. In prezent, operatiunile lor moderne includ fabricatia de substraturi, procesarea diferitelor tipuri de turba si exportul produselor in peste 40 de tari. Compania este dedicata utilizarii responsabile a resurselor naturale si pune accent pe calitatea produselor si relatiile de lunga durata cu clientii si cultivatorii.

 

Informatii Suplimentare
Greutate neta53.4

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSUBSTRAT PROFI MIX PENTRU SEMANAT 250L
Rating-ul dumneavoastra