Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei, doar pana pe 24 iunie! Afla mai multe despre promotie >>
SKU
A-07601

SUBSTRAT PENTRU SEMANAT 20L

Stoc: Disponibil
2142 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

SUBSTRATUL PENTRU SEMANAT de la DURPETA, este un amestec specializat, perfect adaptat pentru a asigura o crestere sanatoasa si viguroasa a semintelor, legumelor si germenilor, dar care poate fi folosit si pentru a imbunatati solul in serele fierbinti. Acesta este caracterizat printr-un pH optim cuprins intre 5,5 si 6,5, ceea ce creeaza un mediu ideal pentru dezvoltarea rasadurilor si a plantelor cultivate in solarii. Mod de ambalare - 20 L.

SUBSTRATUL PENTRU SEMANAT de la DURPETA, este un amestec specializat, perfect adaptat pentru a asigura o crestere sanatoasa si viguroasa a semintelor, legumelor si germenilor, dar care poate fi folosit si pentru a imbunatati solul in serele fierbinti. Acesta este caracterizat printr-un pH optim cuprins intre 5,5 si 6,5, ceea ce creeaza un mediu ideal pentru dezvoltarea rasadurilor si a plantelor cultivate in solarii.


Compozitia substratului include o fractiune de turba de calitate, asigurand astfel o structura buna, cu capacitate excelenta de retinere a apei si substante nutritive. Prin utilizarea acestui substrat, semintele au un mediu propice pentru germinare, iar rasadurile si plantele pot dezvolta radacini sanatoase si viguroase.


Inainte de insamantare sau plantare, turba pentru rasaduri trebuie sa fie bine umezita si aerata pentru a asigura o distributie uniforma a umiditatii si o oxigenare adecvata a radacinilor. Astfel, rasadurile vor avea conditii ideale pentru a se dezvolta in mod corespunzator.


Pe masura ce rasadurile se dezvolta si ajung la varsta de doua-trei saptamani, este posibil sa observe ca acestea au nevoie de o doza suplimentara de nutrienti pentru a sustine o crestere sanatoasa. Pentru a oferi acest sprijin, se recomanda fertilizarea suplimentara cu gunoi de grajd complex. Acest tip de ingrasamant furnizeaza o gama larga de nutrienti esentiali, contribuind la dezvoltarea optima a plantelor si la obtinerea unei recolte bogate. Astfel, plantele sunt sprijinite in etapa lor de dezvoltare ulterioara, asigurandu-se astfel o recolta de calitate si satisfactia cultivatorilor.

 

 

INDICI CALITATIVI
pH (H2O) Material nutritiv, mg/l Microelemente Conductivitate electrica, N P mS/cm
N P2O5 K2O
5,5–6,5 100–250 120–300 150–400 (Fe, Mn, Cu, B, Zn...) 0,6–0,9

 

JSC "Durpeta" este una dintre cele mai vechi companii de extractie si procesare a turbariilor din Lituania. Cu o istorie incepand din 1936, compania s-a extins continuu, producand o gama larga de produse pe baza de turba. In prezent, operatiunile lor moderne includ fabricatia de substraturi, procesarea diferitelor tipuri de turba si exportul produselor in peste 40 de tari. Compania este dedicata utilizarii responsabile a resurselor naturale si pune accent pe calitatea produselor si relatiile de lunga durata cu clientii si cultivatorii.

Informatii Suplimentare
Greutate neta5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSUBSTRAT PENTRU SEMANAT 20L
Rating-ul dumneavoastra
Cart 0 Cos de cumparaturi