SKU
A-07599

SUBSTRAT PENTRU PLANTE DECORATIVE 50L

SUBSTRATUL PENTRU PLANTE DECORATIVE este un substrat de la DURPETA, fabricat in Lituania, care a fost special creat pentru a sustine cresterea si ingrijirea plantelor decorative, puietilor si arbustilor, precum si pentru a imbunatati caracteristicile solului. Capacitatea acestuia este de 50 de litri. SUBSTRATUL PENTRU PLANTE DECORATIVE este fractionat mediu-grosier, permitand o drenare eficienta si o buna aerisire a radacinilor plantelor.
Stoc: Disponibil
3570 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

SUBSTRATUL PENTRU PLANTE DECORATIVE este un substrat de la DURPETA, fabricat in Lituania, care a fost special creat pentru a sustine cresterea si ingrijirea plantelor decorative, puietilor si arbustilor, precum si pentru a imbunatati caracteristicile solului. Capacitatea acestuia este de 50 de litri. SUBSTRATUL PENTRU PLANTE DECORATIVE este fractionat mediu-grosier, permitand o drenare eficienta si o buna aerisire a radacinilor plantelor.


pH-ul substratului se incadreaza intre 5,0 si 5,8, asigurand un mediu optim pentru absorbtia substantelor nutritive de catre radacini. Utilizarea acestui substrat va va oferi o crestere sanatoasa si viguroasa a plantelor decorative, obtinand rezultate excelente in ingrijirea lor.


Inainte de insamantare sau plantare, se recomanda aerisirea si umezirea suplimentara a substratului. Aceasta va crea un mediu optim pentru radacinile plantelor si va stimula dezvoltarea lor sanatoasa. Dupa doua sau trei saptamani de la infiintarea plantelor, este necesara aplicarea unor ingrasaminte complexe pe baza de gunoi de grajd. Astfel, substratul pentru plante decorative va furniza substantele nutritive necesare care vor promova cresterea si sanatatea plantelor.

 

 

INDICI DE CALITATE
pH (H2O) Material nutritiv, mg/l Microelemente Conductivitate electrica,
N P mS/cm
N P2O5 K2O
5,0–5,8 80–150 120–200 150–300 (Fe, Mn, Cu, B, Zn...) 0,8–1,2

 

 

JSC "Durpeta" este una dintre cele mai vechi companii de extractie si procesare a turbariilor din Lituania. Cu o istorie incepand din 1936, compania s-a extins continuu, producand o gama larga de produse pe baza de turba. In prezent, operatiunile lor moderne includ fabricatia de substraturi, procesarea diferitelor tipuri de turba si exportul produselor in peste 40 de tari. Compania este dedicata utilizarii responsabile a resurselor naturale si pune accent pe calitatea produselor si relatiile de lunga durata cu clientii si cultivatorii.

 

Informatii Suplimentare
Greutate neta12.5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSUBSTRAT PENTRU PLANTE DECORATIVE 50L
Rating-ul dumneavoastra