SKU
A-07600

SUBSTRAT PENTRU FLORI 20L

SUBSTRATUL PENTRU FLORI de la DURPETA este un amestec potrivit pentru florile de interior, din veranda si din gradina, care asigura o baza solida pentru cresterea plantelelor intr-un mediu controlat. Unul dintre principalele avantaje ale acestui substrat este ca are un pH optim, situat intre 5,5 si 6,5, asigurand astfel conditii favorabile pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor. Mod de ambalare - 20 L.
Stoc: Disponibil
2142 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

SUBSTRATUL PENTRU FLORI de la DURPETA este un amestec potrivit pentru florile de interior, din veranda si din gradina, care asigura o baza solida pentru cresterea plantelelor intr-un mediu controlat. Unul dintre principalele avantaje ale acestui substrat este ca are un pH optim, situat intre 5,5 si 6,5, asigurand astfel conditii favorabile pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor.


Compozitia substratului ii confera o fractie medie, care este potrivita pentru retinerea apei, dar in acelasi timp permite si o buna aerare a radacinilor plantelor. Acest aspect este esential pentru a preveni acumularea excesiva de umiditate, care poate duce la dezvoltarea bolilor fungice sau la putrezirea radacinilor.


Inainte de insamantare sau plantare, este recomandat ca pamantul de flori sa fie aerisit si sa i se adauge o cantitate suplimentara de apa la substrat, pentru a asigura umiditatea corespunzatoare plantelor, dar si pentru a creal conditii propice pentru o dezvoltare sanatoasa.

 

Prin fertilizarea suplimentara cu gunoi de grajd complex, plantele cu vegetatie mai lunga sunt incurajate sa prospere si sa ofere o explozie de culoare si frumusete pe parcursul intregii lor perioade de crestere. Aceasta sursa de ingrasaminte furnizeaza o gama larga de substante nutritive, contribuind la dezvoltarea sanatoasa si viguroasa a plantelor.

 

 

INDICI CALITATIVI
pH (H2O) Material nutritiv, mg/l Microelemente Conductivitate electrica,N P mS/cm
N P2O5 K2O
5,5–6,5 100–250 120–300 150–400 (Fe, Mn, Cu, B, Zn...) 1,0–2,0

 

JSC "Durpeta" este una dintre cele mai vechi companii de extractie si procesare a turbariilor din Lituania. Cu o istorie incepand din 1936, compania s-a extins continuu, producand o gama larga de produse pe baza de turba. In prezent, operatiunile lor moderne includ fabricatia de substraturi, procesarea diferitelor tipuri de turba si exportul produselor in peste 40 de tari. Compania este dedicata utilizarii responsabile a resurselor naturale si pune accent pe calitatea produselor si relatiile de lunga durata cu clientii si cultivatorii.

Informatii Suplimentare
Greutate neta6.7

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSUBSTRAT PENTRU FLORI 20L
Rating-ul dumneavoastra