Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei, doar pana pe 24 iunie! Afla mai multe despre promotie >>
SKU
A-07603

SUBSTRAT EKODURPETA 50L

Stoc: Disponibil
3570 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 1 zile lucratoare.

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

EKODURPETA este un substrat de inalta calitate destinat folosirii universale in gradinarit si in agricultura ecologica. Acest substrat se remarca printr-un pH optim, cuprins intre 5,5 si 6,5, ceea ce il face potrivit pentru o varietate larga de plante. Compozitia substratului EKODURPETA este bazata pe turba de inalta calitate, care este neutralizata pentru a obtine un mediu neutru sau usor acid. Turba folosita in acest substrat este certificata de Intreprinderea de Stat "Ekoagros" si este in conformitate cu standardele ecologice (certificat Reg. Nr. 05266TP). Astfel, acest substrat se incadreaza perfect in agricultura ecologica si ofera o optiune prietenoasa cu mediul inconjurator. Mod de ambalare - 50 L.
Alti cumparatori au fost interesati si de:
SEMINTE TOMATE YELLOW CHERRY 0,3GR - MS
SEMINTE VINETE PANA CORBULUI 0,7GR - MS
SEMINTE SALATA ATTRACTION 2,5GR - MS
SEMINTE SALATA ATTRACTION 2,5GR - MS
218 Lei
SEMINTE CEAPA DE TUNS 0,5G - MS
SEMINTE CEAPA DE TUNS 0,5G - MS
218 Lei
SEMINTE BUSUIOC MIC GRECO 0,4G - MS
SEMINTE BUSUIOC MIC GRECO 0,4G - MS
218 Lei
SEMINTE FASOLE OLOAGA WOTTER 15GR - PS

EKODURPETA este un substrat de inalta calitate destinat folosirii universale in gradinarit si in agricultura ecologica. Acest substrat se remarca printr-un pH optim, cuprins intre 5,5 si 6,5, ceea ce il face potrivit pentru o varietate larga de plante. Compozitia substratului EKODURPETA este bazata pe turba de inalta calitate, care este neutralizata pentru a obtine un mediu neutru sau usor acid. Turba folosita in acest substrat este certificata de Intreprinderea de Stat "Ekoagros" si este in conformitate cu standardele ecologice (certificat Reg. Nr. 05266TP). Astfel, acest substrat se incadreaza perfect in agricultura ecologica si ofera o optiune prietenoasa cu mediul inconjurator.


Un alt avantaj al substratului EKODURPETA este aditivul organic certificat, care contribuie la o crestere corespunzatoare a vegetatiei timp de pana la 6 saptamani. Aceasta asigura o baza solida pentru plante, sprijinind dezvoltarea lor initiala si oferindu-le nutrientii necesari pentru a prospera.

 

Fractiunea substratului este medie, ceea ce inseamna ca acesta are o structura echilibrata, asigurand in acelasi timp o buna retinere a apei si o aerare adecvata a radacinilor. Acest aspect este deosebit de important pentru a preveni acumularea excesiva de umiditate si pentru a evita riscul de sufocare a radacinilor.


Inainte de insamantare sau plantare, este recomandat sa se umezeasca si sa se aeriseasca bine substratul pentru a crea conditii favorabile pentru samante si rasaduri. Aceasta etapa pregatitoare este esentiala pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa si optima a plantelor.

 

INDICI CALITATIVI
pH (H2O) Material nutritiv, mg/l Microelemente Conductivitate electrica, N P mS/cm
N P2O5 K2O
5,5–6,5 80–120 110–150 150–160 (Fe, Mn, Cu, B, Zn...) 1,0–1,2

 

JSC "Durpeta" este una dintre cele mai vechi companii de extractie si procesare a turbariilor din Lituania. Cu o istorie incepand din 1936, compania s-a extins continuu, producand o gama larga de produse pe baza de turba. In prezent, operatiunile lor moderne includ fabricatia de substraturi, procesarea diferitelor tipuri de turba si exportul produselor in peste 40 de tari. Compania este dedicata utilizarii responsabile a resurselor naturale si pune accent pe calitatea produselor si relatiile de lunga durata cu clientii si cultivatorii.

 

Informatii Suplimentare
Greutate neta12.5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsSUBSTRAT EKODURPETA 50L
Rating-ul dumneavoastra
Cart 0 Cos de cumparaturi