SKU
A00001884

PACHET PALLAS (0,5KG PALLAS75WDG+1L ADJUVANT)

Pallas 75 WG 0,5 Kg + 1 L Dassoil, pentru 2 ha grau
Stoc: Epuizat din stoc
61818 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

Pallas 75 WG inhiba acetolactat sintaza (ALS), se transloca sistemic prin planta, inhiband sinteza aminoacizilor principali ai plantei, ulterior inhiband diviziunea celulara, ceea ce duce la moartea speciilor sensibile. Cresterea buruienilor este stopata imediat dupa aplicare. Primele simptome vizibile (decolorarea si rasucirea frunzelor) se observa la 3-4 zile dupa erbicidare. Combaterea completa se realizeaza in 2-3 saptamani dupa aplicare, depinzand de tipul de buruieni si conditiile climatice. Eficacitatea erbicidului Pallas 75 WG este imbunatatita prin adaugarea de adjuvant recomandat si creste efectul de control al buruienilor sensibile in toate conditiile de mediu. Se va imbunatati, de asemenea, eficacitatea asupra tuturor buruienilor care sunt moderat sensibile. Adjuvant recomandat: Dassoil 26-2N, cu doza de 1 litru/ha.
Informatii Suplimentare
FormulareWG - Granule dispersabile in apa
Substanta activaDASSOIL, PALLAS 75 WG
Concentratie0.5kg, 1l
Mod actiuneSistemic
BioNu
Momentul aplicariiPostemergent
Tipul buruienilor combatuteBuruieni monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate
CompatibilitatePallas 75 WG este compatibil cu majoritatea fungicidelor, insecticidelor, fertilizantilor foliari si majoritatea erbicidelor. Pentru o mai mare siguranta, se va consulta lista de compatibilitate si se va face un test.Nu se recomanda amestecul, in rezervor, cu erbicide pe baza de ester al acidului 2,4 – D, datorita efectului antagonic in combaterea buruienilor monocotiledonate.

Pallas 75 WG nu se recomanda sa fie aplicat in amestec cu insecticide oganofosforice sau regulatori de crestere, datorita riscului crescut de prejudiciere a culturii.
Prepararea solutieiVolumul de apa recomandat este de 250-350 l/ha. Asigurati-va ca buruienile sunt uniform acoperite cu solutia de tratat.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Substanta activaPALLAS 75 WG 0.5kg,DASSOIL 1 L
Unitate de masuraPAC
Greutate neta1.5

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
cereale paioase Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET PALLAS (0,5KG PALLAS75WDG+1L ADJUVANT)
Rating-ul dumneavoastra