NOU: introducem livrarea prin easyBOX la doar 9 lei, oriunde in tara!
SKU
A-05757

INSECTICID K-OBIOL ULV6 - 15L

Insecticidul K-OBIOL ULV6 contine Deltamethrin 6 g/litru + Piperonilbutoxid 54 g/litru si este conditionat sub forma unui lichid clar, limpede, incolor, galbui, cu un usor aspect uleios, datorat formularii sale cu ulei de rapita si cu un miros caracteristic redus. Produsul este recomandat spre a fi utilizat in protectia cerealelor depozitate, precum graul, porumbul, orzul, ovazul si sorgul. Folosind acest produs, va asigurati spatii libere de daunatori, datorita actiunii de contact si ingestie a insecticidului asupra acestora.   
Stoc: Epuizat din stoc
46325 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

Substanta activa: Deltamethrin 6 g/litru + Piperonilbutoxid 54 g/litru
 
Mod de ambalare: 15 L 
 
Formulare: lichida 
 
Insecticidul K-OBIOL ULV6 contine Deltamethrin 6 g/litru + Piperonilbutoxid 54 g/litru si este conditionat sub forma unui lichid clar, limpede, incolor, galbui, cu un usor aspect uleios, datorat formularii sale cu ulei de rapita si cu un miros caracteristic redus. Produsul este recomandat spre a fi utilizat in protectia cerealelor depozitate, precum graul, porumbul, orzul, ovazul si sorgul. Folosind acest produs, va asigurati spatii libere de daunatori, datorita actiunii de contact si ingestie a insecticidului asupra acestora. 
 
Mod de actiune: Este un piretroid de sinteza cu spectru foarte larg de combatere si actiune rapida de contact si ingestie. Are efect repelent si actioneaza asupra insectelor prin blocarea sistemului nervos central si periferic. Intrucat are efect de soc, insecticidul ofera protectie produselor agricole depozitate petru o perioada de pana la 12 luni. 
 
Mod de utilizare:  

 • K-Obiol ULV6 este destinat tratarii cerealelor depozitate, numai cu echipament adecvat, pentru un volum redus (ULV). Echipamentul trebuie sa distribuie picaturi foarte fine (in medie 20 μm) si sa permita o dozare precisa in functie de viteza benzii transportatoare a elevatorului care manevreaza produseele pulverizate.
 • Pentru a obtine protetia oferita de K-Obiol, produsele agricole trebuie acoperite cu un strat microscopic de substanta activa, in momentul stocarii sau al manipularii. Aceasta acoperire are efect mortal asupra oricarui daunator care atinge acel produs in scopul hranirii sau inmultirii. 
 • Semintele se trateaza pe masura ce sunt incarcate in depozit, pe banda.
 • Semintele care prezinta o usoara umiditate, trebuie uscate inainte de tratament. In cazul in care uscarea nu este efectuata, poate reduce eficacitatea tratamentului prin degradarea insecticidului.
 • Pentru cele mai bune rezultate in utilizarea acestui produs, umiditatea semintelor ar trebui mentinuta sub 15%. Daca umiditatea este mai mare, eficacitatea si durata de actiune a produsului scad.
 • Cereale (inclusiv porumb si orez): se aplica o doza de 42 ml/tona - asigura protectie timp de 6 -10 luni dupa aplicare pentru a controla: Gargarita graului (Sitophilus granarius), Gandacul din Surinam (Oryzaephilus surinamensis), Gandacul de faina rosu (Tribolium castaneum), Cariul cerealelor (Rhyzopertha dominica), molia produselor alimentare (Plodia interpunctella), molia cerealelor (Sitotroga cerealella).
 • Cereale (inclusiv porumb si orez): se aplica o doza de 8,4 ml/tona - pentru asigurarea protectiei timp de 12 luni, maxim 1 tratament.
 • Orz, oroaica, malt: se aplica o doza de 4,2 ml/tona - pentru asigurarea protectiei de 6 luni dupa tratament, maxim 1 tratament si numai daca s-au facut tratamente anterioare cu deltametrin; cotroleaza: gargarita graului depozitat (Sitophilius granarius), gandacii fainarii (Tribolium spp.), Cariul cerealelor (Rhyzopertha dominica), molia produselor alimentare (Plodia interpunctella), molia cerealelor (Sitoroga cerealella).
 • Legume uscate: se aplica o doza de 4,2 ml/tona - pentru asigurarea protectiei de 6-9 luni, maxim 1 tratament - preventiv.
 • Legume uscate: se aplica o doza de 8,4 ml/tona - pentru asigurarea protectiei de 6-9 luni, maxim 1 tratament - curativ.
 • Nu este necesar timp de pauza dupa tratament, produsele tratate putand fi consumate dupa ce sunt spalate si/sau separate termic.
 • Doza maxima: 4.2 litri/100 tone cereale.


Spectru de combatere: Gargarita graului (Sitophilus granarius), Gandacul din Surinam (Oryzaephilus surinamensis), Gandacul de faina rosu (Tribolium castaneum), Cariul cerealelor (Rhyzopertha dominica), molia produselor alimentare (Plodia interpunctella), molia cerealelor (Sitotroga cerealella), Sitophilius granarius), gandacii fainarii (Tribolium spp.), Cariul cerealelor (Rhyzopertha dominica), molia produselor alimentare (Plodia interpunctella), molia cerealelor (Sitoroga cerealella), Daunatori de depozit specifici.
 
Compatibilitate: In cazului amestecului cu alte produse, este recomandata in prealabil efectuarea unui test de compatibilitate.
 
Alte informatii necesare:

 • Grupa toxicologica – ATENTIE
 • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
 • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!
   
   

 

Informatii Suplimentare
FormulareSL - Concentrat solubil
Certificat omologareNr. 570PC din 20/11/2019
Substanta activaDeltametrin, Piperonil butoxid tehnic
Mod actiuneContact
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraL
Greutate neta1

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
spatii exterioare Nu este cazul

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsINSECTICID K-OBIOL ULV6 - 15L
Rating-ul dumneavoastra