SKU
A-07521

INSECTICID FC.REPELENT PAIANJENI - 500ML - SP

Spray-ul repelent de la FIRST CLASS este recomandat spre a fi utilizat pentru cei care doresc sa indeparteze paianjenii si panzele de paianjen intr-un mod natural si eficient pe zonele invadate, cum ar fi ferestrele, usile si colturile casei. Acest produs ofera o solutie sigura si prietenoasa cu mediul inconjurator. Formulat pe baza unui amestec de uleiuri esentiale, spray-ul reprezinta o alternativa naturala la produsele chimice agresive. Datorita proprietatilor repelente ale uleiurilor esentiale din compozitie, spray-ul ajuta la indepartarea paianjenilor si previne construirea panzelor in zonele tratate. Astfel, reduci semnificativ prezenta si invazia paianjenilor in locuinta sau in alte zone afectate.
Stoc: Disponibil
4165 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Spray-ul repelent de la FIRST CLASS este recomandat spre a fi utilizat pentru cei care doresc sa indeparteze paianjenii si panzele de paianjen intr-un mod natural si eficient pe zonele invadate, cum ar fi ferestrele, usile si colturile casei. Acest produs ofera o solutie sigura si prietenoasa cu mediul inconjurator.
 
Formulat pe baza unui amestec de uleiuri esentiale, spray-ul reprezinta o alternativa naturala la produsele chimice agresive. Datorita proprietatilor repelente ale uleiurilor esentiale din compozitie, spray-ul ajuta la indepartarea paianjenilor si previne construirea panzelor in zonele tratate. Astfel, reduci semnificativ prezenta si invazia paianjenilor in locuinta sau in alte zone afectate.
 
Eficienta spray-ului este pe termen lung, deoarece produsul ramane activ si eficient chiar si dupa aplicare, creand o bariera respingatoare pentru paianjeni pe o perioada extinsa de timp.
 
Aplicarea spray-ului este usoara si convenabila, deoarece este prevazut cu un pulverizator, produsul putand fi utilizat cu precizie in zonele afectate de paianjeni si panze, asigurand acoperirea completa a suprafetelor tratate.
 
Un alt beneficiu adus de acest spray este capacitatea uleiurilor esentiale de a neutraliza mirosurile neplacute. Astfel, spray-ul nu doar indeparteaza paianjenii, ci contribuie si la imbunatatirea calitatii aerului din interior.
 
Mod de utilizare: 
  • Se recomanda pulverizarea produsului la o distanta de 30/40 cm de obiectul sau locul care se doreste a fi protejat, sau acolo unde paianjenii trec sau isi fac cuiburi pe corpul usilor si ferestrelor, in crapaturi, sub mobilier si pentru a trata toate colturile inaccesibile.
  • Este recomandat curatarea oricaror excremente inainte de utilizare.
  • La inceput, se pulverizeaza de 3/4 ori pe zi, apoi o data la doua zile.

 

Precautii: Produsul nu pateaza, dar inainte de utilizare pe podele, covoare, paturi sau alte suprafete delicate, faceti un test intr-un colt ascuns. Utilizati ori de cate ori apare infestarea sau daca doriti sa preveniti reaparitia acesteia.

 
 
Informatii Suplimentare
BioNu
Unitate de masuraBUC
Pentru combaterePaianjenul comun
Greutate neta0.5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsINSECTICID FC.REPELENT PAIANJENI - 500ML - SP
Rating-ul dumneavoastra