NOU: introducem livrarea prin easyBOX la doar 9 lei, oriunde in tara!
SKU
A00004997

FUNGICID PROFILER 71,1 WG - 6KG

Fungicidul sistemic PROFILER 71,1 WG contine fluopicolid 4,44% + fosetil-Al 66,7% si se prezinta sub forma de granule dispersabile in apa. Produsul este recomandat pentru a fi utilizat impotriva manei la vita de vie. Folosind acest fungicid intr-un program preventiv de aplicare, va asigurati plantatii viticole protejate pe perioade indelungate, in care calitatea productiilor nu va fi afectata, datorita actiunii complete si distribuirii translaminare a celor doua substante active in planta.
Stoc: Disponibil
92303 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Substanta activa: fluopicolid 4,44% + fosetil-Al 66,7%
 

Mod de prezentare: 6 KG
 

Formulare: granule dispersabile in apa
 
Fungicidul sistemic PROFILER 71,1 WG contine fluopicolid 4,44% + fosetil-Al 66,7% si se prezinta sub forma de granule dispersabile in apa. Produsul este recomandat pentru a fi utilizat impotriva manei la vita de vie. Folosind acest fungicid intr-un program preventiv de aplicare, va asigurati plantatii viticole protejate pe perioade indelungate, in care calitatea productiilor nu va fi afectata, datorita actiunii complete si distribuirii translaminare a celor doua substante active in planta.
 
Mod de actiune: Profiler 71,1 WG reprezinta o combinatie optima a doua substante active foarte eficiente in prevenirea si combaterea manei la vita de vie. Fluopicolid face parte dintr-o clasa chimica noua, acilpicolide, avand un mod de actiune diferit fata de substantele active utilizate in prezent in controlul manei. Activitatea sa este cu precadere preventiva, avand o eficacitate foarte ridicata si un efect indelungat atat in cazul manei pe frunze, cat si pe ciorchini. Fluopicolid prezinta activitate penetranta si distributie translaminara in planta. Fosetil de aluminiu, substanta activa cu sistemicitate completa, ascendenta si descendenta, are atat un efect direct asupra zoosporilor si miceliului ciupercilor, cat si un efect indirect constand in stimularea mecanismelor de autoaparare la nivelul tesuturilor plantei. S-a dovedit ca fosetilul de aluminiu nu induce aparitia rezistentei, chiar daca este folosit in mod repetat. Profiler este un produs cu actiune completa si cu durata lunga de protectie impotriva manei.


Mod de utilizare: 

 • Doza redusa se foloseste cand riscul producerii infectiilor este scazut, iar doza de 2,5 kg/ha se utilizeaza in anii cu conditii favorabile pentru mana. 
 • Desi are proprietati curative si antisporulante foarte bune cu manifestare atat pe frunze, cat si pe ciorchini, recomandam numai utilizarea preventiva a produsului. 
 • Se efectueaza un numar de maximum 3 tratamente/sezon, la un interval de 10-14 zile intre tratamente, in functie de presiunea de infectie si de viteza de crestere a plantelor, in intervalul cuprins de la a 5-a frunza formata (BBCH 15) pana la compactarea ciorchinilor (BBCH 73).
 • Momentul optim de utilizare este la inceputul infloririi, cand datorita sistemicitatii foarte bune si a duratei indelungate de protectie, Profiler protejeaza atat lastarii in crestere, cat si inflorescentele pana dupa scuturarea capisonului floral. 
 • Profiler mai poate fi folosit la al doilea tratament de baza care se efectueaza la sfarsitul infloririi sau/si in perioada de formare a boabelor. 
 • Pentru obtinerea unei protectii bune si sustinute este necesara mentinerea unei concentratii ridicate de fosetil de aluminiu in plante, prin efectuarea de tratamente succesive cu Mikal Flash sau din nou cu Profiler. 
 • Timpul de pauza este de 21 de zile pentru strugurii de masa si de vin.
   

Spectru de combatere: mana vitei de vie (Plasmopara viticola)


Compatibilitate: pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test pe o suprafata mica inainte de utilizare.

 
Alte informatii necesare: 

 • Grupa toxicologica – ATENTIE
 • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
 • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!

 

Informatii Suplimentare
FormulareWG - Granule dispersabile in apa
Certificat omologareNr. 2733 din 19/12/2007
Substanta activaFluopicolid, Fosetil de aluminiu
Mod actiuneSistemic
Tip produsErbicid total
Cultura tratataVita de vie
CompatibilitatePentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test pe o suprafata mica inainte de utilizare.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraKG
Pentru combatereMana vitei de vie
Greutate neta1

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
vita de vie mana vitei de viePlasmopara viticola2.25 - 2.50 kg/hadoza redusa de 2,25 kg/ha se foloseste cand riscul producerii infectiilor este scazut, iar doza de 2,5 kg/ha se utilizeaza in conditii climatice favorabile pentru mana

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFUNGICID PROFILER 71,1 WG - 6KG
Rating-ul dumneavoastra