SKU
A-07349

FOARFECA PT. VIE 8/200MM TG - EU

FOARFECA PT. VIE 8/200MM TG - EU este un instrument esential in orice gradina si ofera numeroase avantaje atat pentru gradinarii si viticultorii amatori, cat si pentru cei profesionisti. Aceasta asigura precizie si confort in timpul utilizarii, datorita materialelor de calitate din care este confectionata, fiind o solutie versatila pentru taierea ramurilor pomilor si arbustilor cu diametrul de pana la 20 mm. 
Stoc: In limita stocului disponibil
2380 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

FOARFECA PT. VIE 8/200MM TG - EU este un instrument esential in orice gradina si ofera numeroase avantaje atat pentru gradinarii si viticultorii amatori, cat si pentru cei profesionisti. Aceasta asigura precizie si confort in timpul utilizarii, datorita materialelor de calitate din care este confectionata, fiind o solutie versatila pentru taierea ramurilor pomilorsi arbustilor cu diametrul de pana la 20 mm. 

 

Caracteristici:

  • Calitate superioara a materialelor: foarfeca a fost conceputa din materiale care asigura rezistenta la uzura si o durata lunga de folosire.
  • Manere ergonomice pentru confort: Componenta ergonomica a acestei foarfece pentru vie are o importanta deosebita, iar prin forma curbata a manerelor este permisa o adaptare naturala in palma, reducand efortul si furnizand o experienta confortabila chiar si in timpul sesiunilor de taiere prelungite.
  • Versatilitate: Cu o lungime de 200mm, aceasta foarfeca pentru vie este un instrument versatil care poate aborda o varietate de sarcini de taiere in gradina sau la vie. Este esential pentru viticultori si gradinari, oferind capacitatea de a ingriji si modela cu usurinta si precizie vita sau alte plante.

 

 

Informatii Suplimentare
Greutate neta0.5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFOARFECA PT. VIE 8/200MM TG - EU
Rating-ul dumneavoastra