SKU
FERTILIZANT FOLIAR MEGASOL 18-09-18 + TE

FERTILIZANT FOLIAR MEGASOL 18-09-18 + TE

MEGASOL 18-9-18+ ME este identificat prin culoarea galben a ambalajului, care sugereaza faptul ca produsul ajuta la dezvoltarea foliajului "frunzar". Acesta este un ingrasamant solubil creat special pentru administrarea ca fertilizant de baza si foliar, dar poate fi folosit si in sistemele de irigare avansate. Produsul este recomandat spre a fi utilizat pentru cresterea foliajului in plantatile de arbusti fructiferi, pomi fructiferi, vita de vie, dar si in culturile legumicole. Folosind MEGASOL 18-9-18+ ME, va asigurati o crestere cantitativa si calitativa a recoltei (25-35 %). 
Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 5245 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

Continut: N total-18%; N-NH4 – 6,7%; N-NH2 – 11,3 %; P2 O5 – 9%; K2 O - 18%; S- 12 %+ME
 
Mod de prezentare: 1 KG, 25 KG

 

MEGASOL 18-9-18+ ME este identificat prin culoarea galben a ambalajului, care sugereaza faptul ca produsul ajuta la dezvoltarea foliajului "frunzar". Acesta este un ingrasamant solubil creat special pentru administrarea ca fertilizant de baza si foliar, dar poate fi folosit si in sistemele de irigare avansate. Produsul este recomandat spre a fi utilizat pentru cresterea foliajului in plantatile de arbusti fructiferi, pomi fructiferi, vita de vie, dar si in culturile legumicole. Folosind MEGASOL 18-9-18+ ME, va asigurati o crestere cantitativa si calitativa a recoltei (25-35 %). 

 
Mod de actiune: La plantele tinere, raportul 1:1 NK ajuta la formarea proteinelor, la cresterea foliajului si a lastaririi, ceea ce in urmatoarele faze ajuta la formarea recoltei. Se utilizeaza la plantele unde ne intereseaza cresterea foliajului (salata, spanac, leguminoase furajere, etc.). Are aplicare uniforma, fractionata si rationala care elimina levigarea substantelor nutritive, lucru greu de realizat in cazul unei singure aplicari. Pe deasupra nu necesita volum mare de lucru.


Mod de utilizare: 

  • Pentru fertilizarea foliara concentratiile folosite sunt de 0.5-1.5%.
  • Pentru fertirigare (odata cu apa de irigat) concentratiile folosite sunt de 0.1-0.2%. 
  • Ca si completare la ingrasamantul de baza, pe sol inainte de plantat/ semanat si din sol, in functie de necesarul din sol.

 

Culturi pentru care este recomandat: arbusti fructiferi, legume, pomi fructiferi, vita de vie.

 
Compatibilitate: Inainte de utilizare in amestec se va face obligatoriu un test de compatibilitate.
 
Alte informatii necesare:

  • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
  • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare !
Informatii Suplimentare
BioNu

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsFERTILIZANT FOLIAR MEGASOL 18-09-18 + TE
Rating-ul dumneavoastra