Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-03689

ERBICID KORVETTO - 5L

Stoc: Epuizat din stoc
1,52486 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Erbicidul sistemic KORVETTO contine Halauxifen-metil -  5 g/L + Clopiralid - 120 g/L, sub forma de concentrat emulsionabil. Se recomanda spre a fi utilizat primavara, in postemergenta, la toate tipurile de rapita pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate (cu frunza lata). 
Alti cumparatori au fost interesati si de:
Vermorel 1.5l TG - EU
Vermorel 1.5l TG - EU
3094 Lei
ADJUVANT INVICTUS - 5L
ADJUVANT INVICTUS - 5L
55650 Lei
ADJUVANT FORTGREEN MIG
ADJUVANT FORTGREEN MIG
incepand de la 3267 Lei
Vermorel cu acumulator 12V/8Ah 16L - EU
Vermorel cu acumulator 12V/8Ah 16L - EU
23800 Lei
ADJUVANT SILWET GOLD
ADJUVANT SILWET GOLD
incepand de la 643 Lei

Substante active: Halauxifen-metil -  5 g/L + Clopiralid - 120 g/L

 
Mod de prezentare: 5 L

 

Formulare: concentrat emulsionabil

 

Erbicidul sistemic KORVETTO contine Halauxifen-metil -  5 g/L + Clopiralid - 120 g/L, sub forma de concentrat emulsionabil. Se recomanda spre a fi utilizat primavara, in postemergenta, la toate tipurile de rapita pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate (cu frunza lata). 

 
Mod de actiune: Korvetto este absorbit de catre buruienile sensibile prin frunze si translocat rapid prin sistemul vascular, pana la punctele de crestere ale buruienilor unde se acumuleaza. Moleculele de halauxifen-metil sunt absorbite de celulele plantei, iar erbicidul imita hormonii naturali prin legarea de receptorii de auxina specifici nucleului. Astfel declanseaza pierderea functiei normale de crestere in doar cateva ore sau cateva zile de la aplicare. Simptomele vizuale aparea si continua sa se dezvolte dupa aplicare, ducand la moartea buruienilor sensibile in cateva saptamani. Clopiralid actioneaza ca un regulator de crestere al plantelor si este absorbit la nivelul radacinilor si frunzelor. Inlocuieste auxinele naturale si provoaca perturbari de crestere si dezvoltare normala a buruienilor tinta. In functie de speciile de buruieni, simptomele vizuale vor aparea in perioada cuprinsa intre cateva zile si cateva saptamani dupa tratare.


Mod de utilizare: 

 • Erbicidul Korvetto se aplica in doza de 1 litru produs/ha, primavara, o singura data/cultura/sezon, de la stadiul de rozeta (BBCH 30) pana cand mugurii florali sunt prezenti, dar sunt inca acoperiti de frunze (BBCH 50). 
 • Poate fi utilizat la temperaturi cuprinse intre 8-25°C, in conditii de umiditate sau seceta. In caz de seceta severa poate sa apara o usoara reducere a eficacitatii erbicidului asupra buruienilor. 
 • Are eficacitate maxima in timp scurt.
 • In doar cateva ore, pana la cateva zile de la aplicare, simptomele vizuale apar si continua sa se dezvolte, ducand la moartea buruienilor sensibile in cateva saptamani.

 

Spectru de combatere: Entaurea cyanus (Albastreaua),  Chenopodium album (Spanacul salbatic),  Galium aparine (Turita),  Lamium amplexicaule (Sugel),  Anthemis arvensis (Romanita de camp),  Cirsium arvensis (Palamida),  Fumaria officinalis (Fumarita),  Geranium dissectum (Ciocul berzei),  Geranium purpureum (Busuioc de camp),   Matricaria inodora (Musetel nemirositor),  Matricaria chamomila (Musetel),  Papaver rhoeas (Macul rosu),  Senecio vulgaris (Cruciulita),  Lamium purpureum (Sugel puturos),  Descurainia sophia (Voinicica)

 
Compatibilitate: in cazul amestecului cu alte produse, se recomanda in prealabil efectuarea unui test de compatibilitate.

 
Alte informatii necesare: 

 • Grupa toxicologica - ATENTIE
 • Nu tratati culturile in conditii de mediu sau agronomice nefavorabile cresterii plantelor, cum ar fi inghet, seceta, exces de apa in sol, deficienta de nutritie, boli si/sau
 • Uneori, aplicarea erbicidului Korvetto poate induce inhibarea usoara si tranzitorie a culturii (2-3 saptamani).
 • Aceasta nu are niciun impact asupra recoltei si calitatii acesteia.
 • Erbicidul KorvettoTM poate fi utilizat pe orice tip de sol.
 • Culturi postmergatoare - in rotatie normala, toate culturile pot fi semanate in conditii de siguranta dupa aplicarea erbicidului Korvetto primavara la cultura de rapita de toamna.
 • Cultura calamitata - in cazul unei culturi calamitate, dupa aplicarea in primavara a erbicidului KorvettoTM, toate culturile pot fi infiintate in conditii de siguranta, cu exceptia culturii de cartof si floarea soarelui.
 • Cititi cu atentie eticheta produsului!

 

 

 

 

Informatii Suplimentare
FormulareEC - Concentrat emulsionabil
Certificat omologareNr. 559PC din 20/11/2019
Substanta activaClopiralid, Halauxifen
Mod actiuneSistemic
Cultura tratataRapita
Momentul aplicariiPostemergent
Tipul buruienilor combatuteBuruieni dicotiledonate
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraL
Pentru combatereburuieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene
Greutate neta1

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
rapita buruieni dicotiledonate anuale, buruieni dicotiledonate perene1.0 l/hase aplica postemergent de la stadiul de 2 frunze pana la stadiul de 8 frunze (BBCH 12 - 18) ale culturii si buruienile se afla in primele faze de dezvoltare, 2 - 4 frunze (BBCH 12 - 14)

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsERBICID KORVETTO - 5L
Rating-ul dumneavoastra