Targ de toamna la tratamente pentru plante si seminte - pana la 50% reducere. Vezi produsele!
SKU
A-11712

DROJDIE VIN VINOFERM CHARDONNAY 100GR LIVINCH100 - LO

Stoc: Disponibil
2600 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

Transport gratuit pentru comenzi de minim 200 lei.

payment-cards

14.9 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

17.9 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

Asigura fermentatia mustului cu drojdii specializate si activatorul de fermentatie a vinului Vinovit!
Produse italienesti pentru un vin de casa limpede, curat si aromat!
PACHET VINIFICATIE VIN ALB 1000L - LOREDO
TANIVIN RH - 0,015KG
TANIVIN RH - 0,015KG
1331 Lei
SOLUTIE SPALAT BUTOAIE - 1L
SOLUTIE SPALAT BUTOAIE - 1L
2420 Lei
ENZIME ESSEZYM FLAVOR 20GR - LO
ENZIME ESSEZYM FLAVOR 20GR - LO
1999 Lei
DROJDIE VIN ROSE ROSEFERM 100GR - LO
DROJDIE VIN ROSE ROSEFERM 100GR - LO
2600 Lei
POMPA DRILL 20 330000 - LO
POMPA DRILL 20 330000 - LO
21000 Lei
DROJDIE VIN VINOFERM CRIOFERM 100GR - LO
DROJDIE VIN VINOFERM CRIOFERM 100GR - LO
2600 Lei
Epuizat din stoc

VINOFERM CHARDONNAY 100GR LIVINCH100 - LO – Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Essedielle, pe baza de Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus, activa si deshidratata, destinata vinificatiei. Este utilizata in special pentru dezvoltarea tipicitatii maxime a acestor soiuri, sporind aromele fructate si asigurand o fermentatie controlata si completa a zaharurilor, atat la prima fermentare, cat si la refermentari. Datorita rezistentei ridicate la alcool, este ideala pentru producerea vinurilor spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor.

Mod de utilizare:
• Doza recomandata este de 20–40 g/hl, iar in cazul musturilor provenite din struguri bolnavi se mareste cantitatea de drojdie si nutrient.
• Produsul se utilizeaza impreuna cu activatorul Vinovit.
• Pentru rehidratare, se adauga 100 g drojdie in 1 litru de apa indulcita 1–2% sau intr-o ceasca de must la 35–40°C, se asteapta 15 minute, se amesteca energic, se asteapta inca 15 minute, se amesteca din nou, apoi se adauga in partea de jos a recipientului cu must.
• Diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si must nu trebuie sa depaseasca 5–8°C, pentru a evita socul termic.

Alte informatii necesare:
• Dupa deschidere, pachetul se utilizeaza in cateva zile si se pastreaza intr-un loc racoros.
• Uz oenologic profesional.
• Produs in Italia.

Informatii Suplimentare
Greutate neta0.1
ProducatorLoredo
Despre producatorLoredo

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsDROJDIE VIN VINOFERM CHARDONNAY 100GR LIVINCH100 - LO
Rating-ul dumneavoastra
Cart 0 Cos de cumparaturi