Pachete de tratament Agrii pentru recolte bogate si plante sanatoase. Descopera pachetele >>
SKU
A-07841

CONSERVANT ALIMENTAR - 0,1 L

Stoc: Disponibil
1012 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 2 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

CONSERVANTUL ALIMENTAR - 0,1 L pentru vin este conditionat sub forma unei solutii limpezi si translucide, imbuteliate in recipient tip pet, cu un continut de 6% dioxid de sulf (SO2). Cu aceste caracteristici, solutia nu prezinta niciun sediment, asigurand o claritate optima, datorita formulei care contribuie la conservarea si stabilizarea vinului. Astfel, acest CONSERVANT ALIMENTAR - 0,1 L reprezinta o substanta antiseptica si antioxidanta care aduce beneficii esentiale procesului de productie si pastrare a calitatii vinului. 

Continut: Dioxid De Sulf (gaz lichefiat), S02 6% 
 
Mod de ambalare: 0,1 L (100 ML)

 
CONSERVANTUL ALIMENTAR - 0,1 L pentru vin este conditionat sub forma unei solutii limpezi si translucide, imbuteliate in recipient tip pet, avand un continut de 6% dioxid de sulf (SO2). Cu aceste caracteristici, solutia nu prezinta niciun sediment, asigurand o claritate optima, datorita formulei care contribuie la conservarea si stabilizarea vinului. Astfel, acest CONSERVANT ALIMENTAR - 0,1 L reprezinta o substanta antiseptica si antioxidanta care aduce beneficii esentiale procesului de productie si pastrare a calitatii vinului. 
 
Mod de actiune: Conservantul alimentar pentru vin este formulat pe baza de dioxid de sulf, avand o concentratie de 6%, contribuind la conservarea si stabilizarea vinului. 
 
Mod de utilizare: 

 • Utilizarea conservantului alimentar previne procesul de otetire a vinului. Este recomandat sa se combine acest conservant cu tratamentul de bentonizare pentru a obtine o limpezire optima a vinului in aceasta etapa.  
 • Dupa procesul de tratare cu bentonita si adaugarea conservantului alimentar, vinul trebuie amestecat pentru a asigura o omogenizare corespunzatoare, dupa care poate fi consumat in minimum 21 de zile. 
 • Conservantul alimentar este aplicat in timpul zdrobirii strugurilor si obtinerii mustului, pentru a asigura o fermentatie controlata si a mentine toate calitatile antioxidante ale vinului.  
 • Conservantul este indicat sa se utilizeze si atunci cand vinul s-a separat de drojdie.  
 • Doza recomandata pentru aplicare este de 1 litru la fiecare 1000 de kilograme de must sau vin. 
   

Domenii de utilizare: industria vinului si a conservelor. 
 
Alte informatii necesare: 

 • Produsul se depoziteaza intr-un spatiu uscat, la o temperatura de aproximativ 27 grade Celsius. 
 • Mifalchim Group imbuteliaza in tuburi special destinate Dioxidul de sulf gaz lichefiat si fabrica solutie de Dioxid de sulf, ambele produse pentru uz alimentar. 
   
Informatii Suplimentare
Greutate neta0.1

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsCONSERVANT ALIMENTAR - 0,1 L
Rating-ul dumneavoastra