SKU
A-07605

COMPOST PAMANT 50L

PAMANTUL COMPOST este un amestec de inalta calitate, conceput pentru a imbunatati fertilitatea si structura solului, oferind un mediu optim pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor. Compozitia sa cuprinde o gama diversa de elemente nutritive si componente organice, care imbogatesc solul si sustin cresterea plantelelor intr-un mod natural si sustenabil. Compostul de sol este un amestec versatil si universal, ideal pentru relocarea lastarilor, cultivarea si relocarea legumelor in aer liber si in sere, pentru plantele de casa, ornamentale, culturile de boabe si pomi fructiferi. De asemenea, este potrivit pentru imbunatatirea si amenajarea peisagistica a plantatiilor. Un avantaj important al acestui compost de sol este ca nu necesita cerinte speciale de depozitare, pregatire si transport, iar perioada de valabilitate este nelimitata. Cu toate acestea, se recomanda conditionarea solului de compost inainte de utilizare, pentru a asigura o pregatire optima a mediului de crestere pentru plante. Mod de ambalare - 50 L.
Stoc: Epuizat din stoc
4760 Lei
* Pretul include TVA

Produsul este momentan indisponibil

COMPOST SOIL este un amestec de inalta calitate, conceput pentru a imbunatati fertilitatea si structura solului, oferind un mediu optim pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor. Compozitia sa cuprinde o gama diversa de elemente nutritive si componente organice, care imbogatesc solul si sustin cresterea plantelelor intr-un mod natural si sustenabil. Compostul de sol este un amestec versatil si universal, ideal pentru relocarea lastarilor, cultivarea si relocarea legumelor in aer liber si in sere, pentru plantele de casa, ornamentale, culturile de boabe si pomi fructiferi. De asemenea, este potrivit pentru imbunatatirea si amenajarea peisagistica a plantatiilor. Un avantaj important al acestui compost de sol este ca nu necesita cerinte speciale de depozitare, pregatire si transport, iar perioada de valabilitate este nelimitata. Cu toate acestea, se recomanda conditionarea solului de compost inainte de utilizare, pentru a asigura o pregatire optima a mediului de crestere pentru plante.


Ingredientele cheie ale acestui compost de sol includ:

  • Compostul reprezinta un amestec organic descompus, obtinut din materiale vegetale si animale, care furnizeaza nutrienti si substante organice esentiale pentru sol si plante.
  • Turba din mlastini joase asigura o retinere excelenta a umiditatii si a nutrientilor, fiind benefica pentru plantele care necesita o umiditate constanta.
  • Mal de bovine prelucrat (raport 4:4:2) care furnizeaza un aport echilibrat de nutrienti, precum azot, fosfor si potasiu, esentiali pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor.
  • Praful de var este adaugat pentru a ajusta pH-ul solului, asigurand ca acesta ramane in intervalul optim pentru plantele cultivate.
  • Ingrasaminte NPK care furnizeaza o gama variata de nutrienti esentiali, respectiv azot (N), fosfor (P) si potasiu (K), care sprijina cresterea si dezvoltarea plantelor.
  • Promotor de absorbtie are rolul de a stimula radacinile plantelor sa absoarba mai eficient nutrientii din sol.
  • Adaugarea de perlit ajuta la imbunatatirea structurii solului, asigurand o buna aerare si drenare.

 

Informatii Suplimentare
Greutate neta12.5

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsCOMPOST PAMANT 50L
Rating-ul dumneavoastra