Transport gratuit la comenzile de peste 150 lei, doar pana pe 24 iunie! Afla mai multe despre promotie >>
SKU
BIOSTIMULATOR ATONIK

BIOSTIMULATOR ATONIK

Stoc: Disponibil
Numai %1 ramase
incepand de la 22887 Lei
* Pretul include TVA
shipping

Livrare in 1 zile lucratoare.

payment-cards

11.90 lei - livrare punct de colectare EasyBox

payment-cards

15 lei - livrare standard FanCourier

payment-cards

Originea produsului: produs autentic, originalitate garantata.

payment-cards

Consiliere personalizata nevoilor tale, oferita de catre expertii nostri agricoli.

ATONIK este un biostimulator care are o compozitie unica pe baza de polifenoli. Produsul este recomandat spre a fi utilizat pentru a stimula inradacinarea, germinatia semintelor si a polenului, cresterea tubului polinic si a fructelor. Folosind ATONIK, va asigurati culturi cu o crestere sanatoasa a plantelor, si un potential de productie crescut, in care se va imbunatati calitatea productiilor, datorita reactiei de aparare a plantelor de stresul abiotic si biotic.
Economii mai mari la produsele recomandate pentru sanatatea plantelor tale!
BIOSTIMULATOR ATONIK
10%
incepand de la 22887 Lei
+
BIOSTIMULATOR PHYSIOCROP
10%
incepand de la 349 Lei
+
BIOSTIMULATOR RADI STIM NR.2
10%
incepand de la 3270 Lei
=
Salvati 2651 Lei
23855 Lei

Continut: ortonitrofenolat de sodiu 0,2% paranitrofenolat de sodiu 0,3%, 5 - nitroguaiacolat de sodiu 0,1%
 
Mod de prezentare: 100 ML, 1 L, 5 L

 

ATONIK este un biostimulator care are o compozitie unica pe baza de polifenoli. Produsul este recomandat spre a fi utilizat pentru a stimula inradacinarea, germinatia semintelor si a polenului, cresterea tubului polinic si a fructelor. Folosind ATONIK, va asigurati culturi cu o crestere sanatoasa a plantelor, si un potential de productie crescut, in care se va imbunatati calitatea productiilor, datorita reactiei de aparare a plantelor de stresul abiotic si biotic.

 

Mod de actiune: Biostimulatorul Atonik influenteaza pozitiv majoritatea proceselor vitale din plante, cum ar fi: cresterea suprafetei de asimilatie, cresterea continutului total de clorofila si a intensitatii procesului de fotosinteza, cresterea continutului de hormoni vegetali, lignina, proteine, carbohidrati si elemente minerale, cresterea activitatii enzimatice, amplificarea miscarii citoplasmatice, etc. Aplicarea biostimulatorului Atonik influenteaza pozitiv cresterea generativa a plantelor (stimularea fertilitatii florilor, prin cresterea procentului de graunciori de polen fertil si prin alungirea tubului polinic) si cresterea acumularii de biomasa. Atonik are cel mai mare procent de stimulare a activitatii nitrat-reductazei, o enzima foarte importanta pentru accesibilitatea/utilizarea azotului de catre plante. Nitrat-reductaza catalizeaza reducerea nitratilor la nitriti, aceasta reactie chimica fiind deosebit de importanta pentru producerea de proteine in plante. Dupa aplicarea produsului, substantele active ale acestuia patrund imediat si foarte usor in celulele plantelor, fiind rapid metabolizate in compusi care apar in mod natural in plante si care indeplinesc functii similare.
 
Mod de utilizare: 

  • Atonik poate fi aplicat si la tratamentul semintelor (grau / rapita ).
  • Amplifica energia germinativa a semintelor, ceea ce va determina culturi care rasar mai repede si mai uniform.
  • Doza recomandata este de 1lt / tona seminte si un volum de apa de 8-10 L.
  • Se aplica o doza de 0,06 L/ha (foliar).
  • Se aplica o doza de 10 ml/10 L apa (tratament seminte/radacini).

 
Culturi pentru care este recomandat: ardei gras, capsun, cartof, castraveti, coacaz negru, floarea soarelui, grau de toamna, mar, morcov, porumb, rapita de toamna, sfecla de zahar, tomate, visin, vita de vie, zmeur.

 

Compatibilitate: Inainte de utilizare in amestec se va face obligatoriu un test de compatibilitate.
 
Alte informatii necesare:

  • Reduce numarul de seminte seci din centrul calatidiului de floarea soarelui
  • Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
  • Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare !   
     

 

Informatii Suplimentare
Cultura tratataArdei, Capsun, Cartof, Castraveti, Coacaz, Floarea soarelui, Grau, Mar, Morcov, Porumb, Rapita, Sfecla de zahar, Tomate, Visin, Vita de vie, Zmeur
BioNu

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
ardei inradacinarea rasadurilor2.5 l/hase aplica de la inflorit pana la coacerea deplina (BBCH 60 89)
capsun regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la 2 frunze pana cand semintele sunt vizibile pe tesutul receptaculului (BBCH 12 - 73)
cartof stimulator de crestere0.5 l/hase aplica de la aparitia primei frunze pe tulpina principala pana cand plantele se intrepatrund intre randuri (BBCH 11 32)
castraveti obtinerea de productie timpurie0.6 l/hase aplica de la aparitia butonului floral pana la aparitia primelor fructe pe tulpina principala; fructele au marimea si forma specifica soiului
coacaz regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la aparitia primelor frunze pana cand 50 din fructe sunt formate (BBCH 11 - 75)
floarea soarelui stimulator de crestere0.5 l/hase aplica de la aparitia butonului floral pana la inceputul infloritului (BBCH 51 61)
grau regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la inceputul fazei de infratire pana in faza tarzie de burduf cand teaca frunzei stindard este umflata (BBCH 21 - 45)
mar regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la aparitia mugurilor florali pana cand fructele au ajuns la 60% din dimensiunea finala (BBCH 55 - 75)
morcov regulator de crestere0.5 l/hase aplica de la 2 frunze pana cand radacina a ajuns la 50% din diametrul final (BBCH 12 - 45)
porumb regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la 4 frunze pana la inflorirea completa (BBCH 14 - 65)
rapita regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la inceputul alungirii tulpinii pana la sfarsitul fazei de inflorire (BBCH 31 45)
sfecla de zahar stimulator de crestere si fructificare0.5 l/hase aplica de la aparitia primelor 4 frunze pana cand 20% din sol este acoperit de frunze (BBCH 14 32)
tomate obtinerea de spor de productie0.5 l/hase aplica de la aparitia primelor inflorescente pana la aparitia primelor fructe
visin regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la deschiderea primelor flori pana cand fructele au ajuns la 60% din dimensiunea finala (BBCH 60 - 79)
vita de vie stimularea cresterii boabelor0.75 l/hase aplica de la aparitia mugurilor pana la compactarea ciorchinilor (BBCH 08 - 71)
zmeur regulator de crestere0.6 l/hase aplica de la primele petale vizibile pana cand 50% din fructe sunt formate (BBCH 59 75)

Documente

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsBIOSTIMULATOR ATONIK
Rating-ul dumneavoastra
Cart 0 Cos de cumparaturi