Descoperă gama completă pentru producerea răsadurilor de la Agrii: semințe hobby și profesionale, pamânt de cea mai bună calitate, tavite alveolare și tratamente esențiale pentru a te asigura că vei obține răsaduri și plante sănătoase și productive. Experții noștri agricoli îți vor ghida fiecare pas prin consiliere personalizată, suntem alături de tine de la alegerea semințelor și până la aplicarea de tratamente pentru a obține culturi sănătoase și productive.

 

 

Descoperă cu încredere oferta noastră pentru cele mai căutate produse de sezon:

 

 


 

Echipa noastră de experți agronomi a selectat cu grijă o gamă variată de produse de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale plantelor tale, de la legume la pomii fructiferi. Ne dorim să îți oferim nu doar produse, ci și soluții personalizate pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate în grădina ta.

 

Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0756 252 252, pe adresa de e-mail magazin@agrii.ro sau prin intermediul chat-ului de pe site-ul nostru. Echipa noastră este disponibilă de Luni până Vineri, între orele 8:30 și 16:30, pentru a îți oferi sfaturi personalizate și ghidare în alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile tale!